Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Jakie są teraz terminy do doktora chce umówić się w tygodniu?
Najlepiej zadzwonić i się zapytać, ogólnie są na grudzień, ale Panie się pytają czy pierwszorazowe wizyta czy stała pacjentka i to też są inne terminy, ja dzwoniłam bo muszę się umówić na "przegląd techniczny" i mam szybszy termin. -
nick nieaktualnyLilianaBa wrote:Najlepiej zadzwonić i się zapytać, ogólnie są na grudzień, ale Panie się pytają czy pierwszorazowe wizyta czy stała pacjentka i to też są inne terminy, ja dzwoniłam bo muszę się umówić na "przegląd techniczny" i mam szybszy termin.
-
kinga25 wrote:Tak, chodzę, jest wszystko ok więc też nie ma przeciwskazań 🙂, co do samopoczucia czuje się świetnie 😁
To uważaj na siebie i pozdrowionka dla dziewczynek i nowego lokatora ☺️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 12:31
-
Udało się wrote:✊✊, nam się udało w 2 cyklu po laparoskopi, zobaczymy jak będzie dalej bo dopiero robiłam pierwsze bhcg 🙂
To szybko Wam poszło z kolejnym bobo, po cichu gratulacje ☺️, ciekawe jak będzie u nas, u mnie jeszcze ta cukrzyca, jak nam pójdzie przy staraniach o rodzeństwo 🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olivia27 wrote:Carolajn - jak się czujesz? ☺️
Ja w pon powinnam testować, ale chyba pojadę jutro zrobić betę albo test ciążowy 🙂
Hej 🙂 ja biorę luteinę i test mam zrobić we wtorek , oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam w piątek jeden ale oczywiście negatywny 🙈 mam dziwne objawy ale może to moja pod świadomość 🙈😂 a Ty jak się czujesz ? -
Carolajn wrote:Hej 🙂 ja biorę luteinę i test mam zrobić we wtorek , oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam w piątek jeden ale oczywiście negatywny 🙈 mam dziwne objawy ale może to moja pod świadomość 🙈😂 a Ty jak się czujesz ?
Ale wiesz, że zwykły test mógł Ci jeszcze nie wyjść bo to całe 5 dni wcześniej 🙂, to trzymam kciuki za wtorek 💪, ja idę jutro, wczoraj mieliśmy gości i zobaczymy, mnie bolą piersi, jeszcze mnie chyba jakaś infekcja złapała 🙈PCOS -
Olivia27 wrote:Ale wiesz, że zwykły test mógł Ci jeszcze nie wyjść bo to całe 5 dni wcześniej 🙂, to trzymam kciuki za wtorek 💪, ja idę jutro, wczoraj mieliśmy gości i zobaczymy, mnie bolą piersi, jeszcze mnie chyba jakaś infekcja złapała 🙈
Wiem wiem dlatego aż się dziwie po ci ja go robiłam 🙈
Trzymam kciuki za jutro ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
Robisz betę czy test ? 🙂 -
Carolajn wrote:Wiem wiem dlatego aż się dziwie po ci ja go robiłam 🙈
Trzymam kciuki za jutro ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
Robisz betę czy test ? 🙂
Nie nie ja testów nie robię 🙈, idę na betę 🙂, tak jeszcze muszę się zapytać co mam z tą infekcja robić bo moje naturalne sposoby przez dwa dni nie zadziałały 😞
Dam znać 🙂Carolajn lubi tę wiadomość
PCOS -
Starajaca28 wrote:A jakoś idzie, ostatnio miałam lekki kryzys ale akurat byłam na wizycie, doktor podniósł z dołu i idziemy dalej💪, pomału zaczynam ogarniać rzeczy, prawdopodobnie będzie synek ❤️, doktor mówił aby jak najwięcej trybu kanapowego więc internetowo będę zamawiała, więc głową zajęta 🙂
A jak u Ciebie?
U mnie na chwilę obecną wszystko dobrze🙂
To w takim razie odpoczywajcie i daj od czasu do czasu znać co tam u Was ❤️
Pozdrawiam.UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny