Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zaba90 wrote:U mnie plamienia trwały dość długo, ale wszystko było dobrze, ostatnio nawet też były, ale jednorazowo, w przyszłym tygodniu odstawiam Prolutex 🙂
Powodzenia i będzie dobrze ✊
Byłam u doktora jest wszystko dobrze, więc czekamy🙂Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Nie było bo mówiłam że najlepiej za 28 dni bo tak mam w wypisie. to pow że to najbliższy wolny termin...
Może spróbuj jutro czy za kilka dni przedzwonić czy nikt nie odwołał A jeśli to nic nie da to może napisz do Doktora smsa, że taka i taką sytuacja i może coś poradzi? 😉 gdzieś znajdzie okienko zwyczajnie... Panie w recepcji trochę na zasadach bramkarzy działają i bardzo dużo zależy na którą się trafi niestety -
nick nieaktualnyJa123 wrote:Może spróbuj jutro czy za kilka dni przedzwonić czy nikt nie odwołał A jeśli to nic nie da to może napisz do Doktora smsa, że taka i taką sytuacja i może coś poradzi? 😉 gdzieś znajdzie okienko zwyczajnie... Panie w recepcji trochę na zasadach bramkarzy działają i bardzo dużo zależy na którą się trafi niestety
a z drugiej strony tak glupio sie narzucać...Ja123 lubi tę wiadomość
-
anka wrote:no ja niestety nie mam nr do doktora... wiesz to nie jest taka pilna sytuacja ale juz bym chciala zaczac dzialać po tym hsg a tyle czekać do grudnia
a z drugiej strony tak glupio sie narzucać...
To gorsza sprawa z tym numerem.... Mi polozne już w trakcie hsg mówiły że ok nie ma zrostów a tego najbardziej Dr się powiedzmy bal bo 3 razy byłam otwierana 🤷♀️ masz prawo przedzwonić czy może coś się wczesniej nie zwolnilo bo może akurat się trafi 😉 -
nick nieaktualnyJa123 wrote:To gorsza sprawa z tym numerem.... Mi polozne już w trakcie hsg mówiły że ok nie ma zrostów a tego najbardziej Dr się powiedzmy bal bo 3 razy byłam otwierana 🤷♀️ masz prawo przedzwonić czy może coś się wczesniej nie zwolnilo bo może akurat się trafi 😉
-
anka wrote:i tak chyba zrobie ja znam wynik że jajowody drożne ale tego sie spodziewałam chociaż wszyhhstko moze sie zdarzyć. teraz mam pewność. na nastepnej wizycie zapytam o ten nr .
Mi się tak udało z terminem pierwszej wizyty a początkowo miała czekać jakoś prawie 1.5 do 2 miesięcy tylko jak będziesz dzwonić to powiedz że masz już termin ale czy może coś wcześniej się nie zwolnilo bo Dr prosił mniej więcej tak czy inaczej tylko nie było już terminów 🤷♀️ Wydaje mi się, że po prostu mają inny system rejestracji telefonicznej i inny na "miejscu" ale nie ma się chyba co dziwić znając Dr i jego podejście 😁 -
Ja123 wrote:Mi się tak udało z terminem pierwszej wizyty a początkowo miała czekać jakoś prawie 1.5 do 2 miesięcy tylko jak będziesz dzwonić to powiedz że masz już termin ale czy może coś wcześniej się nie zwolnilo bo Dr prosił mniej więcej tak czy inaczej tylko nie było już terminów 🤷♀️ Wydaje mi się, że po prostu mają inny system rejestracji telefonicznej i inny na "miejscu" ale nie ma się chyba co dziwić znając Dr i jego podejście 😁
Ja też zawsze mówię, że jestem z doktorem umowiona, że będę, bo czasem jak dzwonie to mówią, że doktor ma pacjentki wpisane do np 23:20 i poprostu nie mają gdzie mnie wcisnąć, ake jak mówię, że wie to wpisują bez problemu 🙂, ostatnio tak miałam i chyba koło 24 wychodziłam z gabinetu.AgnieszkaB lubi tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualny
-
AgnieszkaB wrote:Alicja, MilenaMi - jak tam u Was?
Ja zaczęłam nowy cykl przygotowań do transferu i zobaczymy 🙂
Dziękuje, że pytasz 🙂, u mnie dobrze, w przyszłym tygodniu wizyta ciążowa jak to brzmi 😁i oby było wszystko dobrze 🙂
To trzymam kciuki ✊i za resztę dziewczyn również ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2020, 12:15
Nadzieja88, Zaba90, MilenaMi lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Niebieska gwiazdka wrote:Ooo to pewnie 🙂
EWELA, Agata, szyjkowe dziewczyny zaglądacie Tu jeszcze??
Jestem jestem, 🙂 ostatnio synek daje trochę popalić, a co tam u Was?
Właśnie miałam się podpytać, doktor mówił, ale wyleciało mi z głowy kiedy trzeba zrobic cytologię po porodzie?, wspisalam się na grudzień i to będzie około pół roku po -
Agata93 wrote:Jestem jestem, 🙂 ostatnio synek daje trochę popalić, a co tam u Was?
Właśnie miałam się podpytać, doktor mówił, ale wyleciało mi z głowy kiedy trzeba zrobic cytologię po porodzie?, wspisalam się na grudzień i to będzie około pół roku po
Chyba tak, chociaż to może być uzależnione od przypadku. Ja po zakonczonym połogu musiałam mieć zrobioną biopsje i dopiero po niej jakoś chyba po 8 miesiącach nasz Dr robił cytologie płynna -
Alicjaaa wrote:Dziękuje, że pytasz 🙂, u mnie dobrze, w przyszłym tygodniu wizyta ciążowa jak to brzmi 😁i oby było wszystko dobrze 🙂
To trzymam kciuki ✊i za resztę dziewczyn również ✊
To mocne kciuki za wizytę 🙂1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Agata93 wrote:Jestem jestem, 🙂 ostatnio synek daje trochę popalić, a co tam u Was?
Właśnie miałam się podpytać, doktor mówił, ale wyleciało mi z głowy kiedy trzeba zrobic cytologię po porodzie?, wspisalam się na grudzień i to będzie około pół roku po
Od 6 do 8 miesięcy u mnie też było os koło 8 miesięcy 🙂