Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nowa szansa 93 wrote:Dziewczyny, jestem w trakcie stymulacji i ogólnie wczoraj miałam skończyć brać leki a zapomnialo mi się i wzięłam też dzisiaj 🙈, dopiero teraz sobie uświadomiłam 🙄wiecie może czy może to mieć jakiś negatywny skutek....??
Raczej nie, czasem się przedłuża stymulacje 🙂
Żaba - co ja widzę, my idziemy równo co do dnia 😃, tylko u mnie ciąża naturalna 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 18:10
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Moli27 wrote:Raczej nie, czasem się przedłuża stymulacje 🙂
Żaba - co ja widzę, my idziemy równo co do dnia 😃, tylko u mnie ciąża naturalna 😁
Jak się czujesz?, wiesz, że dopiero teraz zauważyłam, że idziemy równo 🤭😃1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Nowa szansa 93 wrote:Dziewczyny, jestem w trakcie stymulacji i ogólnie wczoraj miałam skończyć brać leki a zapomnialo mi się i wzięłam też dzisiaj 🙈, dopiero teraz sobie uświadomiłam 🙄wiecie może czy może to mieć jakiś negatywny skutek....??
Nie powinno mieć to znaczenia 🙂1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka wrote:W środę hsg czy jak zrobię crp w pon to wynik nadal będzie aktualny czy muszę robić we wtorek?
OB, Crp, morfologia itd są ważne do 2 tygodni, ale to też zależy od wymogów lekarzy z danego oddziału, myślę, że będzie ok jak zrobisz w ponoedzialek. -
nick nieaktualny
-
Zaba90 wrote:Jak się czujesz?, wiesz, że dopiero teraz zauważyłam, że idziemy równo 🤭😃
Bardzo dobrze 🙂, po prenatalnych wszystko dobrze, więc odetchnęłam z ulgą, teraz do 20 tygodnia aby dotrwać i potem już też będę spokojniejsza, teraz schodzimy z dużych dawek progesteronu i oby do przodu 🙂, a Ty kiedy wizyta?Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
Kwiatek 12 wrote:Starająca28 - jak Ci idzie leżakowanie? 🙂
A jakoś idzie, ostatnio miałam lekki kryzys ale akurat byłam na wizycie, doktor podniósł z dołu i idziemy dalej💪, pomału zaczynam ogarniać rzeczy, prawdopodobnie będzie synek ❤️, doktor mówił aby jak najwięcej trybu kanapowego więc internetowo będę zamawiała, więc głową zajęta 🙂
A jak u Ciebie?Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
anka wrote:Laparoskopowe? Masz już termin?
Tak doktor mówił, że zrobimy laparoskopie zwiadowcza, jeszcze jeden jajowodu jest jakiś rozdęty, ostatnio dwa razy był widzialny na usg i zobaczymy, termin mam na grudzień...10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnyZosiaM wrote:Tak doktor mówił, że zrobimy laparoskopie zwiadowcza, jeszcze jeden jajowodu jest jakiś rozdęty, ostatnio dwa razy był widzialny na usg i zobaczymy, termin mam na grudzień...
Oby czas szybko zleciał i oby dało jednak się udrożnić! -
nick nieaktualny