Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanka wrote:W środę hsg czy jak zrobię crp w pon to wynik nadal będzie aktualny czy muszę robić we wtorek?
OB, Crp, morfologia itd są ważne do 2 tygodni, ale to też zależy od wymogów lekarzy z danego oddziału, myślę, że będzie ok jak zrobisz w ponoedzialek. -
nick nieaktualny
-
Zaba90 wrote:Jak się czujesz?, wiesz, że dopiero teraz zauważyłam, że idziemy równo 🤭😃
Bardzo dobrze 🙂, po prenatalnych wszystko dobrze, więc odetchnęłam z ulgą, teraz do 20 tygodnia aby dotrwać i potem już też będę spokojniejsza, teraz schodzimy z dużych dawek progesteronu i oby do przodu 🙂, a Ty kiedy wizyta?Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
Kwiatek 12 wrote:Starająca28 - jak Ci idzie leżakowanie? 🙂
A jakoś idzie, ostatnio miałam lekki kryzys ale akurat byłam na wizycie, doktor podniósł z dołu i idziemy dalej💪, pomału zaczynam ogarniać rzeczy, prawdopodobnie będzie synek ❤️, doktor mówił aby jak najwięcej trybu kanapowego więc internetowo będę zamawiała, więc głową zajęta 🙂
A jak u Ciebie?Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
anka wrote:Laparoskopowe? Masz już termin?
Tak doktor mówił, że zrobimy laparoskopie zwiadowcza, jeszcze jeden jajowodu jest jakiś rozdęty, ostatnio dwa razy był widzialny na usg i zobaczymy, termin mam na grudzień...10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnyO kurde troszkę długoZosiaM wrote:Tak doktor mówił, że zrobimy laparoskopie zwiadowcza, jeszcze jeden jajowodu jest jakiś rozdęty, ostatnio dwa razy był widzialny na usg i zobaczymy, termin mam na grudzień...

Oby czas szybko zleciał i oby dało jednak się udrożnić! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Jakie są teraz terminy do doktora chce umówić się w tygodniu?
Najlepiej zadzwonić i się zapytać, ogólnie są na grudzień, ale Panie się pytają czy pierwszorazowe wizyta czy stała pacjentka i to też są inne terminy, ja dzwoniłam bo muszę się umówić na "przegląd techniczny" i mam szybszy termin. -
nick nieaktualnyOki dzięki 😊LilianaBa wrote:Najlepiej zadzwonić i się zapytać, ogólnie są na grudzień, ale Panie się pytają czy pierwszorazowe wizyta czy stała pacjentka i to też są inne terminy, ja dzwoniłam bo muszę się umówić na "przegląd techniczny" i mam szybszy termin.
-
kinga25 wrote:Tak, chodzę, jest wszystko ok więc też nie ma przeciwskazań 🙂, co do samopoczucia czuje się świetnie 😁
To uważaj na siebie i pozdrowionka dla dziewczynek i nowego lokatora ☺️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 12:31
-
Udało się wrote:✊✊, nam się udało w 2 cyklu po laparoskopi, zobaczymy jak będzie dalej bo dopiero robiłam pierwsze bhcg 🙂
To szybko Wam poszło z kolejnym bobo, po cichu gratulacje ☺️, ciekawe jak będzie u nas, u mnie jeszcze ta cukrzyca, jak nam pójdzie przy staraniach o rodzeństwo 🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny