ginekolog z Lublina kogo polecacie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski wlasnie tak was troche podczytalam noi tak moja historia z lublinem trwala jakis czas az wkoncu sie wkurzylam I pojechalam do Bialegostoku tam sa najlepsi specjalisci od nieplodnosci.. I tak sie przekonalam na wlasnej skorze:) po 2 latach jestem w ciazy:) Uwaga! NIE POLECAM PROVIVO to najgorsza klinika jaka moze byc stracone kupe kasy I nerwow. I ta sztuczna Pani M.K. udajaca ze sie na czyms zna naciaga niepotrzebnie na kase.Zeruje na czyims nieszczesciu. Mam nadzieje ze pomoglam. Pozdrawiam.
neomi34 lubi tę wiadomość
Oliwia https://www.maluchy.pl/ci-71751.png -
meksi wrote:Hej laski wlasnie tak was troche podczytalam noi tak moja historia z lublinem trwala jakis czas az wkoncu sie wkurzylam I pojechalam do Bialegostoku tam sa najlepsi specjalisci od nieplodnosci.. I tak sie przekonalam na wlasnej skorze:) po 2 latach jestem w ciazy:) Uwaga! NIE POLECAM PROVIVO to najgorsza klinika jaka moze byc stracone kupe kasy I nerwow. I ta sztuczna Pani M.K. udajaca ze sie na czyms zna naciaga niepotrzebnie na kase.Zeruje na czyims nieszczesciu. Mam nadzieje ze pomoglam. Pozdrawiam.
Hej.
Napiszesz do kogo w Białymstoku, najlepiej??
Ja już zwiedziłam w Lublinie wielu lekarzy u wspomnianej pani doktor, byłam prawie dwa lata i cóż mogę powiedzieć to samo co Ty:(neomi34 -
W sumie kazdy to odmienny przypadek..U nas byl meski czynnik nieplodnosci ale na pierwszej wizycie dr.dawal jeszcze nadzieje.. potem juz invitro ale coz nie bylo mowy o zadnym naklanianiu namawianiu na to..Oliwia https://www.maluchy.pl/ci-71751.png
-
Ja też wyladowalam w Białymstoku. Najpierw Wroczek mnie wyslal do Putowskiego do Ab ovo, pierwsza wizyta i 150zl i zero konkretów. Po miesiącu powtorzylismy badania męża w tejże klinice, kolejne 150zl. Wyniki wciąż źle, morfologia 1%, 4-5mln, zalecił witaminki i powiedział że pomyślimy za miesiąc, może IUI a może ivf. Myślę że to może być dobry lekarz ale nie przypadł mi do gustu właśnie brakiem konkretów, rozmawial z nami jak z dziećmi. Ale to już moje widzi misie:).
-
W sensie logistycznie? no łatwo nie jest bo do Lublina mamy 130:) trzeba poświęcić cały dzień, wychodzi nam ok. 5,5 h drogi. U nas z czasem nie jest tak ciężko bo prowadzimy własną działalność, gorzej ze to naprawdę męcząca droga. Ostatnio ja prowadziłam w jedną stronę a mąż w drugą. Mogliśmy się zdecydować na Warszawę, ale ja wybieralam klinikę pod kątem ivf a w wawie już ciężko z miejscami. Poza tym do wawy też daleko to już godz w ta czy w tamtą różnicy nie robi:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 22:22
-
A ja dzięki p. dr Kaczmarczyk z Provivo jestem w 7 miesiącu ciąży. Mam PCO, po 4 cyklach udało się. Głównie dzięki badaniom, monitoringu i reakcji na to jak mój organizm przyswaja leki. Nie czekała miesiącami tylko 3 cykle nieudane - zmiana leków, dodatkowe badania. Nie jest wylewna fakt, ale do lekarza nie chodzi się na ploteczki tylko po konkretną poradę.
-