X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną ginekolog z Lublina kogo polecacie?
Odpowiedz

ginekolog z Lublina kogo polecacie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • meksi Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski wlasnie tak was troche podczytalam noi tak moja historia z lublinem trwala jakis czas az wkoncu sie wkurzylam I pojechalam do Bialegostoku tam sa najlepsi specjalisci od nieplodnosci.. I tak sie przekonalam na wlasnej skorze:) po 2 latach jestem w ciazy:) Uwaga! NIE POLECAM PROVIVO to najgorsza klinika jaka moze byc stracone kupe kasy I nerwow. I ta sztuczna Pani M.K. udajaca ze sie na czyms zna naciaga niepotrzebnie na kase.Zeruje na czyims nieszczesciu. Mam nadzieje ze pomoglam. Pozdrawiam.

neomi34 lubi tę wiadomość

Oliwia https://www.maluchy.pl/ci-71751.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meksi wrote:
    Hej laski wlasnie tak was troche podczytalam noi tak moja historia z lublinem trwala jakis czas az wkoncu sie wkurzylam I pojechalam do Bialegostoku tam sa najlepsi specjalisci od nieplodnosci.. I tak sie przekonalam na wlasnej skorze:) po 2 latach jestem w ciazy:) Uwaga! NIE POLECAM PROVIVO to najgorsza klinika jaka moze byc stracone kupe kasy I nerwow. I ta sztuczna Pani M.K. udajaca ze sie na czyms zna naciaga niepotrzebnie na kase.Zeruje na czyims nieszczesciu. Mam nadzieje ze pomoglam. Pozdrawiam.

Hej.
    Napiszesz do kogo w Białymstoku, najlepiej??
    Ja już zwiedziłam w Lublinie wielu lekarzy u wspomnianej pani doktor, byłam prawie dwa lata i cóż mogę powiedzieć to samo co Ty:(

neomi34
  • meksi Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr.Jan Domitrz klinika Atremida Bialystok ul. Wlokiennicza 9b/u.Mi pomogli bylo duzo wizyt ale nie zaluje ze akurat tam trafilam.

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak to logistycznie rozwiązaliście?

neomi34
  • meksi Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie kazdy to odmienny przypadek..U nas byl meski czynnik nieplodnosci ale na pierwszej wizycie dr.dawal jeszcze nadzieje.. potem juz invitro ale coz nie bylo mowy o zadnym naklanianiu namawianiu na to..

• kotkapc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wyladowalam w Białymstoku. Najpierw Wroczek mnie wyslal do Putowskiego do Ab ovo, pierwsza wizyta i 150zl i zero konkretów. Po miesiącu powtorzylismy badania męża w tejże klinice, kolejne 150zl. Wyniki wciąż źle, morfologia 1%, 4-5mln, zalecił witaminki i powiedział że pomyślimy za miesiąc, może IUI a może ivf. Myślę że to może być dobry lekarz ale nie przypadł mi do gustu właśnie brakiem konkretów, rozmawial z nami jak z dziećmi. Ale to już moje widzi misie:).

• kotkapc Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero zaczynamy, pierwsza wizyta choć droga i krótka to konkretna. Mąż leki ja laparoskopia we wrześniu.zobaczymy...

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak logicznie to rozwiązujecie?

neomi34
  • kotkapc Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie logistycznie?:) no łatwo nie jest bo do Lublina mamy 130:) trzeba poświęcić cały dzień, wychodzi nam ok. 5,5 h drogi. U nas z czasem nie jest tak ciężko bo prowadzimy własną działalność, gorzej ze to naprawdę męcząca droga. Ostatnio ja prowadziłam w jedną stronę a mąż w drugą. Mogliśmy się zdecydować na Warszawę, ale ja wybieralam klinikę pod kątem ivf a w wawie już ciężko z miejscami. Poza tym do wawy też daleko to już godz w ta czy w tamtą różnicy nie robi:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 22:22

• karola391 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa w lublinie? Nie mieszkam teraz w Pl,a akurat jak będę na kilka dni w lublinie nie będę mogła pójść do swojej lekarki,bo niestety będzie wtedy na urlopie.

• karola391 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie przyjmuje?

• niedoświadczona 32 Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Abovo ul bociania
    Femmed ul. Zana
    Żagiel med ale ulicy nie znam.

W żaglu ul. Zana 32. Też polecam, kiedyś byłam normalnie na wizycie, byłam bardzo zadowolona.

niedoświadczona 32
  • karola391 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakieś doświadczenia z dr Pieprzowska-Bialek???

• olutka89 Znajoma

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzięki p. dr Kaczmarczyk z Provivo jestem w 7 miesiącu ciąży. Mam PCO, po 4 cyklach udało się. Głównie dzięki badaniom, monitoringu i reakcji na to jak mój organizm przyswaja leki. Nie czekała miesiącami tylko 3 cykle nieudane - zmiana leków, dodatkowe badania. Nie jest wylewna fakt, ale do lekarza nie chodzi się na ploteczki tylko po konkretną poradę.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ