Gonadotropiny
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:To jest standardowa stymulacja do in vitro. Ale nie ma co porównywać akurat naturalnych starań na gonatropinach i ivf. Plusem jest to, że gonatropiny nie wyniszczają endometrium jak CLO.
no właśnie! z CLO moje endo osiągnęło 3mm...
-
Julita, trzymam kciuki, mnie przed laparoskopia urósł na menopurze pęcherzyk, ale w ejeden dzien miał 25 a w drugi już 56 mm i zrobił się torbiel, więc teraz liczę na ustabilizowanie wszystkiego po laparoskopii i jakieś normalne reakcje...czego i Tobie życzę
-
Po wizycie jeszcze kolejne 3 zastrzyki, bo oprócz ładnej śluzówki nic się nie zadziało. Dzisiaj je skończyłam, zrobiłam test owulacyjny i wynik pozytywny jutro powtórka testowania, a w poniedziałek raniutko wizyta
Pierwszy raz dzisiaj widziałam dwie kreski na teście owulacyjnym Szok! -
Cześć dziewczyny!
Gdzieś mi się obiło o oczy, że ileś tam cykli z gonadotropinami (trzy chyba) jest refundowanych? Moje pierwsze zastrzyki wzięłam od mojego ginekologa (Ovaleap 300, razem ze wstrzykiwaczem i dziesięcioma igłami), zapłaciłam za to 700zł, szukam alternatyw, bo nie ukrywajmy, mało to nie jest, do tego wizyty i 2000zł w jeden miesiąc poszło, a końca nie widać... Pomożecie? -