X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gravida - Płock
Odpowiedz

Gravida - Płock

Oceń ten wątek:
  • MYSZA Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna. Joanna wrote:
    Ja dopiero będę cieszyć się ciążą chyba jak będę blisko porodu serio, teraz każdy dzień będzie dla mnie stresikiem.
    Jestem wdzięczna za tego maluszka, że dał nam szansę 😍 czuje się całkiem dobrze jedynie mega zmęczona jestem a dziś to miałam wrażenie jakbym na jakimś kacu była.
    Życie sprawiło nam cudowną niespodziankę ❤️
    Najlepsza niespodzianke🥰
    Nie pociesze Cie , ale bedziesz się martwiła całą ciążę i później tez🙈
    Ja zawsze powtarzam , że lepiej mieć się o kogo martwić niż nie mieć. Odpoczywaj dużo. I ciesz się tym radosnym czasem .💗💗

Joanna. Joanna lubi tę wiadomość

3IUI 😥
    21 sierpnia 2022 punkcja 6❄
    24 września2022 1 transfer blastocysty 5AB
    Beta 6dpt-7,64🥺
    9dpt 6,3😭
    24 Pazdziernika2022 2 transfer blastocysty 5BB
    5dpt 14.4🍀🙏
    7dpt 27.4🍀🙏
    9dpt 33.3 🍀🙏🥺
    11dpt 95.4🍀🙏
    14dpt 480🍀🙏
    17dpt 1798.9🍀🙏
    21dpt 5737.0🍀🙏
    24dpt 💗
    30.05.2023 . Witaj na świecie Michasiu 💗 Mama czekała na Ciebie całe życie 💙🐭
‹‹ 1475 1476 1477 1478 1479
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ