X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gravida - Płock
Odpowiedz

Gravida - Płock

Oceń ten wątek:
  • Ania1414 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka1991 wrote:
    Hej, dzięki wielkie ☺️ opowiadaj w ogóle jak jest z dwójką takich małych brzdąców 😅 u Ciebie to chyba różnica roku tak? U mnie jeśli będzie wszystko ok to różnica będzie 2 lata i 2 miesiące 😅 jak czasami pomyślę o tym to łapie mnie skurcz żołądka 😅

No różnica rok i miesiąc prawie, jest ciekawie. Niestety miałam cesarkę, wiec to moje 11 kg bobo starsze musiało iść trochę w „odstawkę” bo nie mogłam dźwigać, więc przez pierwsze dwa miesiące miałam duże wsparcie w rodzinie. Najgorsze chyba są pory drzemki, bo usypianie jednej z drugą na rękach to trochę utrudnione zadanie. No ale jakoś nam idzie. U nas 3,5 miesiąca ma młodsza więc już brzuszek się uspokoił, ładnie śpi, trochę płacze wiadomo. Starsza biega szaleje krzyczy i aktualnie ze wszystkim jest „na nie”. 😆😇
    Czasem brak mi sił, ale nie zamieniłabym scenariusza za nic na świecie 🥹🥰
    Nadziejka u was już różnica mniej drastyczna, dobrze będzie. Wiadomo to nigdy nie będzie łatwe ale dwulatek już coś rozumie, je sam i dobrze chodzi, a to dużo ułatwia :-)

11.2021 INVIMED
    01.-03.2022 3x iui 😓
    06.2022 GRAVIDA
    07.2022 punkcja 3❄️
    08.2022 1 TRANSFER
    🍀bHCG 8 dpt 25,7
    🍀bHCG 10 dpt 6,2 😓
    11.2022 immunolog -> Accofil, Encorton, heparyna
    11.2022 histeroskopia, podwyższone CD56
    18.01.2023 TRANSFER 5BB 🙏🏻
    🍀 6 dpt 61 mIU/ml
    🍀 8 dpt 134 mIU/ml
    🍀 12 dpt 569 mIU/ml
    🍀 15 dpt 1166 mIU/ml
    🍀 17 dpt 2467 mIU/ml
    🍀 20 dpt 6181 mIU/ml
    🍀 26 dpt ❤️

👱‍♀️28 lat, KIR AA, wysokie NK, mutacje: mthfr, pai, adenomioza, ChLC
    👨🏻 31 lat, lekko obniżone parametry nasienia, HLA-C C1C2
‹‹ 1476 1477 1478 1479 1480
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ