Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Peonia ja biorę Pregnę Plus
Wesołku gratulacje, teraz co chwilę na forum będzie info o porodach ))
Aneta dzięki za info:) Trochę grubsza jestem bo przed ciąża ok. 60 kg, ale zobaczę co mi powie Gyn na wizycie. Może tycie dopiero przede mną
Wesołek :-) lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Aneta197722 wrote:Wesołku... gratulacje!!!!!
Trzymajcie się cieplutko!!!!
Teraz kolej na Dorciaka,Karolcie i ja
Zobaczymy która "pęknie" pierwsza??
Rubinye... u mnie z przyrostem wagi w ciąży też było kiepsko- wiecznie słyszałam od innych "czy ja coś jem"?
Od szóstego m-ca zaczęłam przybierać na wadze. Przed ciążą ważyłam 50kg.
Schudłam w pierwszych tyg kilogram.
Teraz waże ponad 58kg więc przytyłam 9kg. Wiem,że to trochę mało ale cóż ja mogę za to. Jem normalnie-dzieci ważą prawidłowo i przestałam się przejmować tekstami innych.[/QUOTE
Anetko widocznie taka Twoja uroda ważne że dzieciaki zdrowo rosna ja przybralam ok 14 kg a też słyszę teksty gdzie te dzieci się mieszczą...
Teraz nasza kolej obyśmy jeszcze troszke wytrzymały ☺Karolcia885 -
Peonia a jesz Magne B6? To jest zdecydowanie mniejsza:)
Pregna ma opływowy kształt i nie jest najgorzej, choć do małych typu Duphaston nie należy:)29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
Magne b6 jadłam, ale przestałam, bo tez mi za wielka tabletka była, a jak pogryzłam to było mi nie dobrze. Czasem wypije magnez taki rozpuszczalny. Ja połykam tylko takie tabletki wielkości duphastonu, chyba takich małych witamin nie znajdę?
Peonia88
-
Peonia w karcie ciąży mam początkową wagę 63. W pierwszym trymescie schudłam ok. 3 kg, przez mdłości i naprawdę wtedy mało jadłam. Z ledwością na śniadanie wciskałam małą kromeczkę. Od dwóch tygodni ważę 65 i nic się nie rusza ani o gram. A jem teraz co chwilę Pewnie nie potrzebnie się stresuję, ale chciałam poznać Waszą wagę tak z ciekawości29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
lilou wrote:Magne b6 jadłam, ale przestałam, bo tez mi za wielka tabletka była, a jak pogryzłam to było mi nie dobrze. Czasem wypije magnez taki rozpuszczalny. Ja połykam tylko takie tabletki wielkości duphastonu, chyba takich małych witamin nie znajdę?
Wesołku super że dzieciaczki już na świecie3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualnyEwelka my jakos dajemy rade. Mala wazy huz 9300 wiec mam co nosic. Staram sie jak najmniej bo kregoslup i rece wysiadaja. Teraz juz slodka je juz kaszke i zupke wiec piers dostaje juz tylko 3 razy dziennie. Narazie przesypia w miare cale nocki czasami tylko zaczyna plakac na spaniu i sie budze bo moj M to spi jak zqbity masakra. Juz sie kula śmieje, sama juz sie pobawi e lozeczku nie trzeba caly czas kolo niej siedziec wiec juz spokojnie obiad sobie przygotuje posprzqtam i zjem sniadanie jak człowiek a nie przy lozeczku jak bylo na poczatku.
Kochane moje wy sie tak waga nie przejmujcie kazda z nas ma inaczej. A w ciazy przytylam 18kg i tylko sie balam zeby tej 8 z przodu nie zobaczyc. A powiem wam zrzucilam wszystko w ciagu 3 miesiecy a nie cwiczylam. Jak ktos mocno puchnie to woda w organizmie wazy troche ale tak po 3 tyg po cc juz nie bylo po tych kg sladu. Jedynie teraz nie umiem zrzucic tego co nazbieralam w trakcie stymulacji a pare kg sie zrobilo. Mam plan chodzic na basen zobaczymy co z tego wyjdzie. Buziaczki moje kochane.Allessa lubi tę wiadomość
-
Mała mi czy Twój mąż miał badanie dna plemnikow w gyn? Pytam bo wydaje mi się ze tak a jestem ciekawa jaka metoda tam robią ?
-
Dziewczyny dziękuję Wam jeszcze raz za wsparcie. Kontakt z Wami lepiej mi robi niż psycholog. Nie potrafię się otworzyć przed obcą osobą, a Wam pisze wszystko bez oporów i potrzebuje kontaktu z Wami. Będę czytała forum i może się jeszcze odezwę. Wiem, że mówiłam, że to koniec starań z kliniką, ale teraz czuję, ze może jeszcze powalczę. Do Gyn na pewno nie wrocę. Póki co muszę odpocząć. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Za udane stymulacje, wysokie bety, bezproblemowe ciaze i porody , no i przede wszystkim za zdrowe dzieciaczki.
Wesolku gratuluję serdecznie!
Tyszanka81, mandy11, dredzik84 lubią tę wiadomość
-
Rubineye wrote:Peonia w karcie ciąży mam początkową wagę 63. W pierwszym trymescie schudłam ok. 3 kg, przez mdłości i naprawdę wtedy mało jadłam. Z ledwością na śniadanie wciskałam małą kromeczkę. Od dwóch tygodni ważę 65 i nic się nie rusza ani o gram. A jem teraz co chwilę Pewnie nie potrzebnie się stresuję, ale chciałam poznać Waszą wagę tak z ciekawości
To ja z podobna waga zaczynałam, bo 64kg i juz wazę 67kg, a to dopiero 15tc i nie wiem czy za duzo nie tyje No ale mało sie ruszam, mdłości zajadam, to jak tu nie tyć? Bede zrzucać po ciąży na spacerkach
Peonia88
-
Wesołek :-) wrote:Dzięki Dorciak . Z dzieciaczkami póki co ok czekamy na więcej informacji. Waga 2300 i 2370. Mały trafił do inkubatora bo kolor skóry mu się zmienił. Ale są śliczne i zdrowe
-
Baska1988 wrote:Ewelka my jakos dajemy rade. Mala wazy huz 9300 wiec mam co nosic. Staram sie jak najmniej bo kregoslup i rece wysiadaja. Teraz juz slodka je juz kaszke i zupke wiec piers dostaje juz tylko 3 razy dziennie. Narazie przesypia w miare cale nocki czasami tylko zaczyna plakac na spaniu i sie budze bo moj M to spi jak zqbity masakra. Juz sie kula śmieje, sama juz sie pobawi e lozeczku nie trzeba caly czas kolo niej siedziec wiec juz spokojnie obiad sobie przygotuje posprzqtam i zjem sniadanie jak człowiek a nie przy lozeczku jak bylo na poczatku.
Kochane moje wy sie tak waga nie przejmujcie kazda z nas ma inaczej. A w ciazy przytylam 18kg i tylko sie balam zeby tej 8 z przodu nie zobaczyc. A powiem wam zrzucilam wszystko w ciagu 3 miesiecy a nie cwiczylam. Jak ktos mocno puchnie to woda w organizmie wazy troche ale tak po 3 tyg po cc juz nie bylo po tych kg sladu. Jedynie teraz nie umiem zrzucic tego co nazbieralam w trakcie stymulacji a pare kg sie zrobilo. Mam plan chodzic na basen zobaczymy co z tego wyjdzie. Buziaczki moje kochane.
Basiu a ile już Twoja córcia ma bo ten czas tak szybko leci.....
Ewela a Twój syneczek ile już waży???
Czy wasze dzieciątka miały kolki???
Karolcia885 -
Wesełku kochana Aniu gratuluje Ci z całego serca ślicznych, zdrowych maluszków..Bardzo się ciesze Twoim szczęściem wracaj kochana szybko do pełni sprawności i ciesz się macierzyństwem ..buziaczki dla Ciebie i Twoich dzieciaczków :*
Wesołek :-) lubi tę wiadomość