Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Peonia ja biorę Pregnę Plus
Wesołku gratulacje, teraz co chwilę na forum będzie info o porodach))
Aneta dzięki za info:) Trochę grubsza jestem bo przed ciąża ok. 60 kg, ale zobaczę co mi powie Gyn na wizycie. Może tycie dopiero przede mną
Wesołek :-) lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Aneta197722 wrote:Wesołku... gratulacje!!!!!
Trzymajcie się cieplutko!!!!
Teraz kolej na Dorciaka,Karolcie i ja
Zobaczymy która "pęknie" pierwsza??
Rubinye... u mnie z przyrostem wagi w ciąży też było kiepsko- wiecznie słyszałam od innych "czy ja coś jem"?
Od szóstego m-ca zaczęłam przybierać na wadze. Przed ciążą ważyłam 50kg.
Schudłam w pierwszych tyg kilogram.
Teraz waże ponad 58kg więc przytyłam 9kg. Wiem,że to trochę mało ale cóż ja mogę za to. Jem normalnie-dzieci ważą prawidłowo i przestałam się przejmować tekstami innych.[/QUOTE
Anetko widocznie taka Twoja uroda ważne że dzieciaki zdrowo rosna ja przybralam ok 14 kg a też słyszę teksty gdzie te dzieci się mieszczą...
Teraz nasza kolej obyśmy jeszcze troszke wytrzymały ☺Karolcia885 -
Peonia a jesz Magne B6? To jest zdecydowanie mniejsza:)
Pregna ma opływowy kształt i nie jest najgorzej, choć do małych typu Duphaston nie należy:)29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
Magne b6 jadłam, ale przestałam, bo tez mi za wielka tabletka była, a jak pogryzłam to było mi nie dobrze. Czasem wypije magnez taki rozpuszczalny. Ja połykam tylko takie tabletki wielkości duphastonu, chyba takich małych witamin nie znajdę?
Peonia88
-
Peonia w karcie ciąży mam początkową wagę 63. W pierwszym trymescie schudłam ok. 3 kg, przez mdłości i naprawdę wtedy mało jadłam. Z ledwością na śniadanie wciskałam małą kromeczkę. Od dwóch tygodni ważę 65 i nic się nie rusza ani o gram. A jem teraz co chwilę
Pewnie nie potrzebnie się stresuję, ale chciałam poznać Waszą wagę tak z ciekawości
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
lilou wrote:Magne b6 jadłam, ale przestałam, bo tez mi za wielka tabletka była, a jak pogryzłam to było mi nie dobrze. Czasem wypije magnez taki rozpuszczalny. Ja połykam tylko takie tabletki wielkości duphastonu, chyba takich małych witamin nie znajdę?
Dla mnie omega 3 jest najgorsza
Wesołku super że dzieciaczki już na świecie3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualnyEwelka my jakos dajemy rade. Mala wazy huz 9300 wiec mam co nosic. Staram sie jak najmniej bo kregoslup i rece wysiadaja. Teraz juz slodka je juz kaszke i zupke wiec piers dostaje juz tylko 3 razy dziennie. Narazie przesypia w miare cale nocki czasami tylko zaczyna plakac na spaniu i sie budze bo moj M to spi jak zqbity masakra. Juz sie kula śmieje, sama juz sie pobawi e lozeczku nie trzeba caly czas kolo niej siedziec wiec juz spokojnie obiad sobie przygotuje posprzqtam i zjem sniadanie jak człowiek a nie przy lozeczku jak bylo na poczatku.
Kochane moje wy sie tak waga nie przejmujcie kazda z nas ma inaczej. A w ciazy przytylam 18kg i tylko sie balam zeby tej 8 z przodu nie zobaczyc. A powiem wam zrzucilam wszystko w ciagu 3 miesiecy a nie cwiczylam. Jak ktos mocno puchnie to woda w organizmie wazy troche ale tak po 3 tyg po cc juz nie bylo po tych kg sladu. Jedynie teraz nie umiem zrzucic tego co nazbieralam w trakcie stymulacji a pare kg sie zrobilo. Mam plan chodzic na basen zobaczymy co z tego wyjdzie. Buziaczki moje kochane.Allessa lubi tę wiadomość
-
Mała mi czy Twój mąż miał badanie dna plemnikow w gyn? Pytam bo wydaje mi się ze tak a jestem ciekawa jaka metoda tam robią ?
-
Dziewczyny dziękuję Wam jeszcze raz za wsparcie. Kontakt z Wami lepiej mi robi niż psycholog. Nie potrafię się otworzyć przed obcą osobą, a Wam pisze wszystko bez oporów i potrzebuje kontaktu z Wami. Będę czytała forum i może się jeszcze odezwę. Wiem, że mówiłam, że to koniec starań z kliniką, ale teraz czuję, ze może jeszcze powalczę. Do Gyn na pewno nie wrocę. Póki co muszę odpocząć. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Za udane stymulacje, wysokie bety, bezproblemowe ciaze i porody , no i przede wszystkim za zdrowe dzieciaczki.
Wesolku gratuluję serdecznie!
Tyszanka81, mandy11, dredzik84 lubią tę wiadomość
-
Rubineye wrote:Peonia w karcie ciąży mam początkową wagę 63. W pierwszym trymescie schudłam ok. 3 kg, przez mdłości i naprawdę wtedy mało jadłam. Z ledwością na śniadanie wciskałam małą kromeczkę. Od dwóch tygodni ważę 65 i nic się nie rusza ani o gram. A jem teraz co chwilę
Pewnie nie potrzebnie się stresuję, ale chciałam poznać Waszą wagę tak z ciekawości
To ja z podobna waga zaczynałam, bo 64kg i juz wazę 67kg, a to dopiero 15tc i nie wiem czy za duzo nie tyjeNo ale mało sie ruszam, mdłości zajadam, to jak tu nie tyć? Bede zrzucać po ciąży na spacerkach
Peonia88
-
Wesołek :-) wrote:Dzięki Dorciak
. Z dzieciaczkami póki co ok czekamy na więcej informacji. Waga 2300 i 2370. Mały trafił do inkubatora bo kolor skóry mu się zmienił. Ale są śliczne i zdrowe
-
Baska1988 wrote:Ewelka my jakos dajemy rade. Mala wazy huz 9300 wiec mam co nosic. Staram sie jak najmniej bo kregoslup i rece wysiadaja. Teraz juz slodka je juz kaszke i zupke wiec piers dostaje juz tylko 3 razy dziennie. Narazie przesypia w miare cale nocki czasami tylko zaczyna plakac na spaniu i sie budze bo moj M to spi jak zqbity masakra. Juz sie kula śmieje, sama juz sie pobawi e lozeczku nie trzeba caly czas kolo niej siedziec wiec juz spokojnie obiad sobie przygotuje posprzqtam i zjem sniadanie jak człowiek a nie przy lozeczku jak bylo na poczatku.
Kochane moje wy sie tak waga nie przejmujcie kazda z nas ma inaczej. A w ciazy przytylam 18kg i tylko sie balam zeby tej 8 z przodu nie zobaczyc. A powiem wam zrzucilam wszystko w ciagu 3 miesiecy a nie cwiczylam. Jak ktos mocno puchnie to woda w organizmie wazy troche ale tak po 3 tyg po cc juz nie bylo po tych kg sladu. Jedynie teraz nie umiem zrzucic tego co nazbieralam w trakcie stymulacji a pare kg sie zrobilo. Mam plan chodzic na basen zobaczymy co z tego wyjdzie. Buziaczki moje kochane.
Basiu a ile już Twoja córcia ma bo ten czas tak szybko leci.....
Ewela a Twój syneczek ile już waży???
Czy wasze dzieciątka miały kolki???
Karolcia885 -
Wesełku kochana Aniu gratuluje Ci z całego serca ślicznych, zdrowych maluszków..Bardzo się ciesze Twoim szczęściem
wracaj kochana szybko do pełni sprawności i ciesz się macierzyństwem ..buziaczki dla Ciebie i Twoich dzieciaczków :*
Wesołek :-) lubi tę wiadomość