Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Basia hehehe chciałabym widzieć minę Twojego M ;p
Dziewczyny a wiecie jak to jest z przyrostem kg w ciąży? Bo te kg, które schudłam nadrobiłam i jestem 2 kg na plusie, ale od dwóch tygodni waga stoi jak zaklęta i nic się nie rusza nawet o gram.29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Rubineye wrote:Pippi współczuję, ale nie poddawaj się:* Warto czasem na jakiś czas odpuścić i powrócić ze zdwojoną siłą.
Wesołku jupi, trzymam kciuki za Ciebie i za dzieciaczki
Hope paczuszka wysłana
Dzięki wielkieNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
opu wrote:Pipi wspolczuje
Myslalam ze mi dzisiaj sie plamienia zaczely, ale kurcze oprocz malej plamki rano i bolesnosci brzucha nic sie nie dzieje .... Jak na zlosc
Na pewno się rozkreci, skoro już pierwsze plamienie było - każdy dzień bliżej transferu ma znaczenieNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Dziewczyny. Wesołek nasz się odezwał. Dzieciaczki są na świecie. Synek trafił do inkubatora. Mama obolała ale już jest po. Odpoczywa. Jupiii
Rubineye, lilou, Baska1988, linkaa28, małamii89, Allessa, Klee lubią tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Dzięki Dorciak . Z dzieciaczkami póki co ok czekamy na więcej informacji. Waga 2300 i 2370. Mały trafił do inkubatora bo kolor skóry mu się zmienił. Ale są śliczne i zdrowe
dorciak1805, Tyszanka81, lilou, małamii89, Allessa, linkaa28, Sil, dredzik84, 83HOPE, Klee, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
No widzę, że szczęśliwa mama woli zamiast odpoczywać i nabierać sił podzielić sie osobiście super wiadomością
Tyszanka81, Wesołek :-) lubią tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
Wesołku... gratulacje!!!!!
Trzymajcie się cieplutko!!!!
Teraz kolej na Dorciaka,Karolcie i ja
Zobaczymy która "pęknie" pierwsza??
Rubinye... u mnie z przyrostem wagi w ciąży też było kiepsko- wiecznie słyszałam od innych "czy ja coś jem"?
Od szóstego m-ca zaczęłam przybierać na wadze. Przed ciążą ważyłam 50kg.
Schudłam w pierwszych tyg kilogram.
Teraz waże ponad 58kg więc przytyłam 9kg. Wiem,że to trochę mało ale cóż ja mogę za to. Jem normalnie-dzieci ważą prawidłowo i przestałam się przejmować tekstami innych.dorciak1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aneta, 9 kg? Jak ja bym tak chciala. Ja mam 16kg na plusie. Ja nie wiem, jsk to zrzucę ja mówię córciom aby jeszcze z mamą walczyły parę tygodni.
Wiesz co mąż ostatnio powiedzial? Skoro u nas dwie dziewczynki a u Ciebie dwóch chłopców to może trzeba ich zapoznać )Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
Wesołek :-) wrote:Dzięki Dorciak . Z dzieciaczkami póki co ok czekamy na więcej informacji. Waga 2300 i 2370. Mały trafił do inkubatora bo kolor skóry mu się zmienił. Ale są śliczne i zdrowe
Wesołek :-) lubi tę wiadomość
-
Wesołek :-) wrote:Dzięki Dorciak . Z dzieciaczkami póki co ok czekamy na więcej informacji. Waga 2300 i 2370. Mały trafił do inkubatora bo kolor skóry mu się zmienił. Ale są śliczne i zdrowe
Wesołku nawet nie wiesz jak się cieszę że już jesteś po ucałuj te swoje kruszynki chociaż jak na ten tydzień to mają piękną wagę. Jak znajdziesz siłę to napisz coś o cc żebym wiedziała na co się nastawić. Jeszcze raz gratulacje ☺Wesołek :-) lubi tę wiadomość
Karolcia885 -
lilou wrote:Wesołku gratuluje ci kochana za całego serca!!! Na pewno dzieciaczki sa cudowne odpoczywaj i zbieraj siły do opieki nad maluszkami to córcię masz juz przy sobie? Jak sie nazywają twoje skarby?
Nie mam jeszcze córci. Ciągle czekam. Nasze słoneczka mają na imię Natalia i Mikołaj. Chwilę spałam ale chce w nocy spać.lilou, mandy11, Sil, dredzik84, 83HOPE, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia