Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
dredzik84 wrote:Peonia a jakie imię wybraliście? Wspaniale, że po pradziadku! Jeśli nam się uda i będzie Syn to też dostanie po moim pradziadku: Franciszek
Nie chciałam pisać, bo różnie ludzie komentują i reagują na to imię, a ważne że nam się podoba i nie chcę, żeby nam je ktoś obrzydzał! Ale napiszę, prawdopodobnie będzie mały Eryk.
A jakby była dziewczynka, to byłaby Rozalia, po prababci męża. Mam sentyment do starych imion.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 17:59
małamii89 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
Peonia, nie przejmuj się opiniami innych:) U mnie były dziwne reakcje na Tymona, ale sama mam rzadkie imię, więc jestem przyzwyczajona do przezabawnych sytuacji.
lilou lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
nick nieaktualny
-
Joafer napisz coś proszę o klinice w której podchodzisz my teraz w ciągu 2 tyg musimy podjąć decyzję czy artema czy parens w krakowie czy gyn i program z gwarancją..głowa mi już paruje
-
Peonia, nie przejmuj się imionami. U nas gdyby byla para to bylby Leon też po pradziadku i Hania. A są dziewczynki i bedzie Hania i Zosia. Obecnie jest masa imion takich mlodszych Oliwia, Viktoria itp. A nam też podobają się starsze imiona. Mąż wybrał takie imiona i tak zostanie.
lilou lubi tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Dzięki dziewczyny, nie przejmuje sie, tylko mnie drażni jak mi mówią "jak? O Boże..." każdy rodzic niech sobie nazwie dziecko jak chce. Jak komuś sie podoba Brajan i Dzesika to niech sobie tak nazwie i juz, nie moja sprawa.
Dorciak, Hania i Zosia tez mi sie podoba, a Leona mam w najbliższej rodzinie
Rubin, Tymon to tez bardzo oryginalne imię. Az mnie ciekawi jak ty masz na imię. Jak nie chcesz na forum, to mozesz mi na priv napisać. Mi sie podobają rzadkie imiona. Ja mam bardzo popularne imię i było nas 5 w klasie, wiecznie był problem o która Magdę chodzi..
Peonia88
-
lilou wrote:Wesołku, jak się dziś czujesz? Wiadomo już kiedy możecie opuścić szpital? Masz już synka przy sobie?
Czuję się ok już śmigam najgorsze za mną i mam nadzieję za moimi dziećmi. Dzisiaj mój syn opuścił inkubator i jest dużo lepiej, jeszcze jest na antybiotyku ale to już końcówka.Małego nie mam jeszcze przy sobie ale to kwestia chyba 2 dni. Najprawdopodobniej w poniedziałek wyjdziemy ze szpitala.
Ładne imiona wybraliście
Dorciak...jutro wielkie otwarcielilou, dorciak1805, mandy11, Sil, dredzik84, pippi lubią tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Wesołku, super informacje. Dobrze że z synkiem duzo lepiej. Dzielny jest i da radę. A to wielkie otwarcie to mam nadzieje, że dobrze myślę- oddział w szpitalu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 19:57
Wesołek :-) lubi tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
nick nieaktualnyNie rozumiem czegos chyba Peonia to Lilou ?
dziewczyny nie przejmujcie się imionami Ważne zeby podobaly sie wam i pasowaly do dziecka i do nazwiska a nie Dzesika Żuraw
My sobie pomyslelismy, że corkę nazwiemy Wiktoria, bo znaczy zwycięstwo Ale nie jestem przekonana Podoba mi się też Izabela, dla syna Tymon tez bardzo mi sie podoba Oskar też ładne i rzadkie
-
opu wrote:Nie rozumiem czegos chyba Peonia to Lilou ?
dziewczyny nie przejmujcie się imionami Ważne zeby podobaly sie wam i pasowaly do dziecka i do nazwiska a nie Dzesika Żuraw
My sobie pomyslelismy, że corkę nazwiemy Wiktoria, bo znaczy zwycięstwo Ale nie jestem przekonana Podoba mi się też Izabela, dla syna Tymon tez bardzo mi sie podoba Oskar też ładne i rzadkie
Peonia to Lilou ☺
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
dorciak1805 wrote:Wesołku, super informacje. Dobrze że z synkiem duzo lepiej. Dzielny jest i da radę. A to wielkie otwarcie to mam nadzieje, że dobrze myślę- oddział w szpitalu?
Tak kochana. Dzisiaj latali jakby mieli sraczkeTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Wesołek :-) wrote:Czuję się ok już śmigam najgorsze za mną i mam nadzieję za moimi dziećmi. Dzisiaj mój syn opuścił inkubator i jest dużo lepiej, jeszcze jest na antybiotyku ale to już końcówka.Małego nie mam jeszcze przy sobie ale to kwestia chyba 2 dni. Najprawdopodobniej w poniedziałek wyjdziemy ze szpitala.
Ładne imiona wybraliście
Dorciak...jutro wielkie otwarcie
Wesołku jak fajnie że już nie długo wychodzicie Kurcze ale ty troszkę byłaś w szpitalu pewnie już tęsknisz za domem....
Ale najważniejsze że wszystko ok z Toba i dzieciaczkami
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 20:43
Wesołek :-) lubi tę wiadomość
Karolcia885 -
Oj Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę wybierania imion PEONIA ja też zawsze miałam problem z Magdą i też nazwałabym dzieci bardziej oryginalnym imieniem - marzy mi się Lenka i Alan, choć mąż jest zdecydowanie przeciwny he he, ale pomarzyć można
SIL - jak po wizycie? czemu się nie odzywasz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 20:40
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
lilou wrote:Rubineye, ja tez mam do końca ciąży heparynę, dziś mj gin fragmin na clexane wymieniła, ale to jest to samo. Z lewej str juz mam az taka kulkę/bule od tych zastrzyków i mnie to swędzi i znowu cały siny brzuch mam. Nie wiem od czego to zalezy, ze raz sie robią siniaki, a raz nie.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
lilou wrote:Nie chciałam pisać, bo różnie ludzie komentują i reagują na to imię, a ważne że nam się podoba i nie chcę, żeby nam je ktoś obrzydzał! Ale napiszę, prawdopodobnie będzie mały Eryk.
A jakby była dziewczynka, to byłaby Rozalia, po prababci męża. Mam sentyment do starych imion.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
lilou wrote:No widzisz, ja tyje az za bardzo chyba, bo dziś mnie zważyli w GC i szok, mam 4,7kg na plusie. No ale bede zrzucac po urodzeniu na spacerkach z wózkiem najważniejsze, ze z dzidziusiem wszystko ok, a w końcu u mnie wszystko książkowo i noe ma juz krwiaczka. No i czuje sie juz o wiele lepiej, co prawda rano jeszcze wymiotowałam, ale mam juz duzo więcej energii i mdłości juz tez tylko rano, chyba ze sie przeglodze, wtedy tez mdli mnie na całego.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Kasiurek86 wrote:Nie chce mi sie teraz sprawdzać, ale Myśle, ze ta apteka na dole to ich i pewnie dostali przykaz z góry3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora