Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja wlasnie tez nie pije od dnia przed transferem ale wczesniej pilam tylko 1 slabą dziennie i to pol na pol zmlekiem bo taką tylko lubię ale wytrzymam.. Za to wieczorem piję kakao na lepszy sen
Joafer tylko spokoj Cie uratuje! Bedzie dobrze!!! Musi
Ja dzis zauwazylam mini plamienie, doslownie kropelkę jak bralam rano lutinus. Ale panikowanie nic mi nie da, nie wiem co to moglo byc i myslę pozytywnie:-)
I tak dziewczyny teraz to juz wola Boska czy sie uda:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 12:01
Allessa, dredzik84 lubią tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Joafer, to normalne, że się stresujesz i wypatrujesz objawów, ale pamiętaj - tylko spokój jest teraz wskazany, zrobiłaś wszystko co mogłaś, a teraz zostaje tylko czekanie do bety - co ma być to będzie Ja życzę Ci, żeby było dobrze.
A dziewczyny, tak sobie myślę - plemniki można zbadać, jakie są, czy ok czy nie, a jak jest z komórkami jajowymi? Czy jest jakaś możliwość, żeby zbadać ich jakość?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 13:01
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Joafer wrote:Yoselyn a czemu pytasz
umkneło mi, a pisalas ze nie masz objawow ani nic to chcialam wiedziec w ktorym dpt jestesMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
opu wrote:A czy Dr.M po transferze przepisuje relanium ? Jak poprosze to dostanę ?
83HOPE lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-