Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sil wrote:Hope liczę, że i twoje marzenia wkrótce się spełnią. Głęboko w to wierzę kochana. Ja dziś się popłakałam u lekarza, jak powiedziała że to na pewno córka. Pierwszy raz mówię do brzucha w formie żeńskiej. Cudowne uczycie.
Sil, ty to zawsze cos nakusisz, a tak serio to teraz o poślizgnięcie sie nie trudno, całe szczęście, ze nic soe nie stało. Doczekałas sie twojej wymarzonej córci. Ja tak właśnie myślałam, ze bedzie córcia u was, bo chłopczyków chyba łatwiej i szybciej można poznać na usg. Macie juz jakieś imię?
Peonia88
-
Opu sikance nie wychodzą tak szybko.. Mi przy becie ok 90 pokazala się bardzo bladziutka kreseczka i to nie od razu a po kilku minutach.. Trzymam kciuki :**24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualny
-
opu wrote:Sikaniec - jedna kreska przynajmniej wiwm co zobacze jutro na wyniku. Kupie sobie dobre wino bede topic smutki3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
lilou wrote:Sil, ty to zawsze cos nakusisz, a tak serio to teraz o poślizgnięcie sie nie trudno, całe szczęście, ze nic soe nie stało. Doczekałas sie twojej wymarzonej córci. Ja tak właśnie myślałam, ze bedzie córcia u was, bo chłopczyków chyba łatwiej i szybciej można poznać na usg. Macie juz jakieś imię?
lilou lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySil wrote:Opu przecież wiesz co myślimy o sikańcach? U mnie przy becie 523 był LEDWIE WIDOCZNY CIEŃ KRESKI. Poważnie, to żaden wyznacznik. W Katowicach w szpitalu na Bonifratów zrobią ci dziś betę i wyniki będą w 2 godziny. Jak chcesz wiedzieć jaka jest prawda, to jedź. Oni pracują 24h.
Sil, jestem z Opola ))
-
[Ja wlozylam w koperte 50 zl, moze dalabym wiecej ale za ich podejscie do dzieci z in vitro nawet mi sie nie sni płacić więcej. Pewnie gdybym powiedziala ze to dziecko z in vitro to jeszcze mialabym wyklad i problem z chrztem.
Dziewczyny ile to jest "co łaska" za chrzest? Jak myślicie? Wiem, że każdy daje na ile go stać ale nie chcę przesadzić w żadną stronę.[/QUOTE]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 12:22
-
Sil gratuluję córeczki. Opu jeszcze jest nadzieja, dziewczyny mają 100% racji co to tych testów.
Moje endo w czwartek 9mm .Criotransfer ustalony na wtorek to będzie 16 dpt cyklu. Już zaczynam się bać ..., a tak chciałam podejść bezstresowo6 inseminacji w Prowicie
8 pełnych procedur in vitro-Gyn w tym było jeszcze 5 crio
w międzyczasie szczepienia imuno (ok1 rok) ,2×histero, 1×laparo, PGA zarodków(zarodki ok) i praktycznie wszystko co możliwe zbadane , a beta zawsze 0 .
Przedemną jeszcze tylko test ERA i wtedy decyzja co dalej i gdzie -
Marlena24 wrote:Czy wszyscy są tutaj z gyncentrum? Może ktoś chodiz do dr Bednarskiej-Czerwińskiej?
ja chodzilam ale przenioslam sie do innej....Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Opu mogłaś poszukać u siebie, Opole to duże miasto na pewno gdzieś badają krew przez cały tydzień. Często w szpitalach są takie punkty dostępne dla każdego, płatne.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Marlena24 wrote:Czy wszyscy są tutaj z gyncentrum? Może ktoś chodiz do dr Bednarskiej-Czerwińskiej?
Ja mialam jakos trzy wizyty bo dr M mial zabiegi ale mi dr Cz nie odpowiada. Nie odradzam bo sa dziewczyny ktore są z niej zadowolone ale mi ona nie odpowiada. -
nick nieaktualnySil wrote:Opu mogłaś poszukać u siebie, Opole to duże miasto na pewno gdzieś badają krew przez cały tydzień. Często w szpitalach są takie punkty dostępne dla każdego, płatne.
Wiem wiem, szpital ginekologiczny - ale nie spieszy mi sie. Nie chce chodzic po mrozie jak nie musze. Jutro pojade na spokojnie.
Nie czuje zadnych objawow wiec wynik znam. Cialo nie daje zadnego chocby najmniejszego znaku ze cos moze byc na rzeczy.Zrobie dla formalnosci.
-
opu wrote:Wiem wiem, szpital ginekologiczny - ale nie spieszy mi sie. Nie chce chodzic po mrozie jak nie musze. Jutro pojade na spokojnie.
Nie czuje zadnych objawow wiec wynik znam. Cialo nie daje zadnego chocby najmniejszego znaku ze cos moze byc na rzeczy.Zrobie dla formalnosci.
trzymam kciuki za pozytywna bete!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Opu, jakbyś tu zrobiła ankietę, to byś się dowiedziała, że 99% dziewczyn nie miało objawów ciąży. Bo co to są objawy ciąży w 4 tc? Mnie mdliło, ale byłam przekonana, że to przeziębienie albo stres betą. Dziewczyny boli podbrzusze, ale połowa jest po nich w ciąży a połowa ma @. Ja nie miałam plamienia implementacyjnego, jak wydawało mi się, że mam, to dostawałam @. No i jeszcze "wiedza". Ja byłam za każdym razem pewna, że nic z tego. I za ostatnim razem, aż nie uwierzyłam w wynik. Bo miało być zero.
A jednak wiara w dzidziusia dużo daje, jak nie wierzysz choć odrobinkę, to jak on ma działać? Wiem, że to takie wyparcie, że ze strachu przed wynikiem, lepiej sobie wmówić że nic z tego. Ale wiem też, że lepiej to mówić tylko sobie, a na zewnątrz pozostawić sprawę losowi. Teraz to już kwestia godzin, będzie co ma być. Już się nic nie zmieni. Trzymaj się kochanaKrakowianka lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
nick nieaktualnySil caly okres od transferu bylam dobrej mysli wrecz pewna ze bedzie okej ze sa dzidziusie. Ale ostatnio sie podlamalam nie wiem czy w sobote czy w piatek generalnie jak moja pochwa sie obkurczac zaczela. Caly tydzien jak aplikowalam lutinusa czulam ze tam mega ciasno a teraz aplikator wpada bezproblemowo dlatego zaczelam myslec ze sie nie udalo tym razem tez