Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Opu to Kiedy beta? trzymam kciukiStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
Sil wsystko ok z maluszkiem ?
Sil mam pytanie ile dni po odstawieniu antykoncepcji dostałaś @? Bo ja mam 7 dzień i się nie zapowiada... (miałam dwa dni temu minimalne brunatne jednorazowe plamienie ) -
Kamiisia wrote:Sil wsystko ok z maluszkiem ?
Sil mam pytanie ile dni po odstawieniu antykoncepcji dostałaś @? Bo ja mam 7 dzień i się nie zapowiada... (miałam dwa dni temu minimalne brunatne jednorazowe plamienie )
Ja już po wizycie. Przyjęła mnie dr Peliga, super babka, bardzo miła, dokładnie nas zbadała. Wszystko ok z nami. Powiedziała mi, jako pierwszy lekarz, że mogę nospę, ale nie można z nią przesadzać, że nic się nie stanie jak wezmę 1 na dwa dni, ale nie można absolutnie np. 3x1.
A teraz nowina o naszym maluszku - dziś dzidzia wszem i wobec obwieściła, że siusiaka nie posiada, za to ma piękne wargi sromowe Pani doktor powiedziała, że na 100% córka i że jak się urodzi syn to możemy do niej z reklamacją przyjść, bo ona jest tak pewna, tego co widziKrakowianka, Klee, zizia_a lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sil wrote:Ja dostałam @ 09.09 późnym popołudniem, a ostatnie antyki wzięłam 2.09, czyli dostałam w 7 dniu. Już byłam speniana że nic z tego.
Ja już po wizycie. Przyjęła mnie dr Peliga, super babka, bardzo miła, dokładnie nas zbadała. Wszystko ok z nami. Powiedziała mi, jako pierwszy lekarz, że mogę nospę, ale nie można z nią przesadzać, że nic się nie stanie jak wezmę 1 na dwa dni, ale nie można absolutnie np. 3x1.
A teraz nowina o naszym maluszku - dziś dzidzia wszem i wobec obwieściła, że siusiaka nie posiada, za to ma piękne wargi sromowe Pani doktor powiedziała, że na 100% córka i że jak się urodzi syn to możemy do niej z reklamacją przyjść, bo ona jest tak pewna, tego co widzi
Gratuluje coreczkiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Sil a praktycznie wszyscy lekarze mowia ze mozna brac nospe 3x1 a twoja pani doktor mowila ze nie.. to jak to jest?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
W szkole rodzenia mieliśmy spotkanie z logopeda i mówiła, że Nospa powoduje nie trzymanie jezyczka u dzieci i potem jest wada wymowy. W necie wyczytałam, że ponoć coś z miesniami powoduje, że trzeba na rehabilitację chodzić. Jak jest to nie wiem, mnie jak boli to biorę, nawet dwa razy dziennie. Sil gratuluję córeczki
Opu kiedy betujesz?
Sil lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
nick nieaktualnySil extra bardzo sie ciesze ze wsyztsko ok Dr. Paliga to byla moja poprzednia lekarka Mega babeczka
Ja w poniedzialek betuje. Juz bym chciala odstawic te leki bo jestem prawie przekonana ze te infekcje to sprawa lutinusa, tak mi wycieka ze wyszlam spod prysznica patrze a tam dalej cala jestem z tej lutki ;/ musze wacikiem sie ogarniac kosmetycznymWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 16:14
-
Yoselyn82 wrote:Sil a praktycznie wszyscy lekarze mowia ze mozna brac nospe 3x1 a twoja pani doktor mowila ze nie.. to jak to jest?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Sil wrote:Ja dostałam @ 09.09 późnym popołudniem, a ostatnie antyki wzięłam 2.09, czyli dostałam w 7 dniu. Już byłam speniana że nic z tego.
A teraz nowina o naszym maluszku - dziś dzidzia wszem i wobec obwieściła, że siusiaka nie posiada, za to ma piękne wargi sromowe Pani doktor powiedziała, że na 100% córka i że jak się urodzi syn to możemy do niej z reklamacją przyjść, bo ona jest tak pewna, tego co widzi -
Sil gratuluję córeczki :-* moja ma właśnie czkawke hehe.
Z no spa spotkalam sie na samym poczatku, ze powoduje rozluznienie miesniowe- dlatego warto ograniczać. Uwazajcie Dziołszki na dworze- ja tez bym dzisiaj fiknela na lód- teraz uwazam przy kazdym kroku.
Hope co u Ciebie? -
Sil gratuluję córci - musiałaś być bardzo grzeczna skoro tak Ci się marzenia pięknie spełniają he he
Alessa ja czekam teraz na histero i usunięcie polipa - dziękuję, że pytasz. A Wy dobrze się czujecie? Termin masz za 2 tyg tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 08:09
Sil lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Hope liczę, że i twoje marzenia wkrótce się spełnią. Głęboko w to wierzę kochana. Ja dziś się popłakałam u lekarza, jak powiedziała że to na pewno córka. Pierwszy raz mówię do brzucha w formie żeńskiej. Cudowne uczycie.
83HOPE, małamii89 lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
U mnie termin na 31 - w poniedziałek mam wizytę i zobaczymy co Dr powie. Na razie nie mam żadnych objawów- muszę cierpliwie czekać. We wtorek zaczynam 37 tc-wredy oficjalnie ciąża jest już donoszona.
A jesteś już konkretnie umówiona na termin histero? Bardzo bym chciała, żeby Wam się teraz udało.lilou, małamii89 lubią tę wiadomość
-
Allessa...jak to zlecialo daj znać jak urodzisz.
Sil...super że kolejne Twoje marzenie się spełniło "córcia"
Dziewczyny ile to jest "co łaska" za chrzest? Jak myślicie? Wiem, że każdy daje na ile go stać ale nie chcę przesadzić w żadną stronę.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
nick nieaktualny
-
Dzięki Sil:) Opu nie robi się sikancow tak wcześnie bo nie wychodzą, Allessa termin histero mam jeszcze w styczniu - czekam na miesiączkę i umówiłam się w 9 dc. Już 2 scrachingi mi przypadły- aldonka może tak miało być. No to Ty Kochana właściwie zaraz możesz rodzic:) a decydujesz się naturalnie czy chcesz cesarkę?Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Wesołek :-) wrote:
Dziewczyny ile to jest "co łaska" za chrzest? Jak myślicie? Wiem, że każdy daje na ile go stać ale nie chcę przesadzić w żadną stronę.
To chyba zalezy od parafii i czy maja jakiś nieoficjalny cennik. U nas sie daje 100-200zl, więcej bym na pewno nie dała.
Peonia88