Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:ja chodzilam ale przenioslam sie do innej....
A mogę wiedzieć z jakich powodów?Ja miałam 1 wizytę, trochę się zawiodłam, ale nie chce od razu jej przekreślać- strasznie szybka wizyta, dowiedziałam się jedynie ze jak zrobię badania które zleciła to będziemy omawiać na następnej wizycie. Wyciągnęłam swoją dokumentacje od niechcenia w sumie spojrzała, powiedziałam co brałam- nawet nie skomentowała. Troszkę machinalne podejście. A możesz mi powiedzieć do kogo teraz chodzisz?
-
Tak Peonia teraz histeroskopia a potem po mrozaczki - taki plan. A propo Dziewczyny zapisałam się do szpitala w Tychach ale może zadzwonić jutro do Kato na Bonifartow- czy to prawda że tam jest lepiej ? Miałam wczoraj piękny sen że jestem w ciąży szkoda ze rzeczywistość nie jest taka różowa... Coraz częściej myślę że może być tak że w OA nas nie zakwalifikuja i wtedy to już nie wiem co zrobię .
Co do Czerwinskiej to stanowczo odradzam - maszyna do robienia kasy a nie człowiek. Lekarz poza wiedzą powinien być też człowiekiem bo to w naszym przypadku bardzo ważne, a to okropne babsko- nie znam gorszego- sory za szczerośćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 22:00
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Sil gratuluję córci! Allessa trzymam kciuki za ciebie informować nas na bieżąco!Opu u mnie żadnych objawów poza bólem jak na @ nie było trzymam kciuki za jutrzejsza betę!Hope bardzo Ci kibicuje i wierze ze i do ciebie wreszcie los sie usmiechnie!!!Co do Czerwinskiej o boże!!!to okropne babsko Popieram Hope! uciekaj dziewczyno! Idź do dr Mercika albo Piekarz albo Gajewskiej
-
83HOPE wrote:Tak Peonia teraz histeroskopia a potem po mrozaczki - taki plan. A propo Dziewczyny zapisałam się do szpitala w Tychach ale może zadzwonić jutro do Kato na Bonifartow- czy to prawda że tam jest lepiej ? Miałam wczoraj piękny sen że jestem w ciąży szkoda ze rzeczywistość nie jest taka różowa... Coraz częściej myślę że może być tak że w OA nas nie zakwalifikuja i wtedy to już nie wiem co zrobię .
Co do Czerwinskiej to stanowczo odradzam - maszyna do robienia kasy a nie człowiek. Lekarz poza wiedzą powinien być też człowiekiem bo to w naszym przypadku bardzo ważne, a to okropne babsko- nie znam gorszego- sory za szczerość3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Dziewczyny pytanko zapomnialam wczoraj wieczorem zrobic zastrzyk z fragminu (nie wiem jak to się stalo) teraz się zorientowalam.. Myslicie ze wziąc teraz rano i znowu normalnie wieczorem czy nie brac teraz? Bo sama nie wiem..
Marlena ja polecam dr Grettke albo Mercika.
Opu krew oddana? O ktorej masz miec wynik?24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
linkaa28 wrote:Dziewczyny pytanko zapomnialam wczoraj wieczorem zrobic zastrzyk z fragminu (nie wiem jak to się stalo) teraz się zorientowalam.. Myslicie ze wziąc teraz rano i znowu normalnie wieczorem czy nie brac teraz? Bo sama nie wiem..
Opu krew oddana? O ktorej masz miec wynik?
Ja bym juz go pominęła. U mnie z dawkowaniem lekow zawsze byl problem i kilka razy pominelam zresztą jak ja podchodzilam do transweru to mi nikt nawet nie mowil ze trzeba brac leki w okreslonych godzinach i bralam tak jak mi pasowalo bo chodzilam na dwie zmiany do pracy. Do tej pory mam problem z godzinami podawania antybiotyków Szymkowi mimo tego ze nastawiam budzik to i tak albo zaspie albo wylacze bo robie cos innego w tym czasie i za chwile juz zapominam ze mialam podac to juz chyba moja starcza sklerozalinkaa28 lubi tę wiadomość
-
linkaa28 wrote:Dziewczyny pytanko zapomnialam wczoraj wieczorem zrobic zastrzyk z fragminu (nie wiem jak to się stalo) teraz się zorientowalam.. Myslicie ze wziąc teraz rano i znowu normalnie wieczorem czy nie brac teraz? Bo sama nie wiem..
Opu krew oddana? O ktorej masz miec wynik?linkaa28 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Marlena24 wrote:A mogę wiedzieć z jakich powodów?Ja miałam 1 wizytę, trochę się zawiodłam, ale nie chce od razu jej przekreślać- strasznie szybka wizyta, dowiedziałam się jedynie ze jak zrobię badania które zleciła to będziemy omawiać na następnej wizycie. Wyciągnęłam swoją dokumentacje od niechcenia w sumie spojrzała, powiedziałam co brałam- nawet nie skomentowała. Troszkę machinalne podejście. A możesz mi powiedzieć do kogo teraz chodzisz?
jak dla mnie baba chaotyczna, bez empatii, jakiegokolwiek uczucia, usmiecha sie sztucznie, wizyta trwa 3 min. Potrzebowalam jej porady, wparcia a dala mi do zrozumienia po 2 min ze juz koniec wizyty, konczy wizyte zanim sie zdazysz ubrac..przynajmniej ja tak mialam... po prostu traktuje nas jak maszyne do robienia pieniedzy. Byly jednak momenty ze do niej chodzilam, ale po ostanim potraktowaniu mnie stwierdzilam ze juz do niej nie pojde... chodze obecnie do dr Gajewskiej, ona przyjmuje od poniedzialku do srody..bardzo fajna lekarka, wszystko ci wytlumaczy, powie, pokaze, omowi z toba wyniki itp. wizyta trwa o wiele dluzej niz u dr Cz. w koncu placimy nie male pieniadze zeby nas olewali!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 09:18
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Marlena ja też chodziłam do Cz. Mój M. to nawet na spotkanie ze mną nie chodził, bo ją tak nie lubił. Lepiej ją zmień, bo będziesz się tylko denerwować, a to jest nie wskazane.
Opu kciuki trzymam
Sil bardzo oryginalne imię wybrałas i zarazem trudne. Pewnie duża część społeczeństwa będzie je przekręcać29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Rubineye wrote:Marlena ja też chodziłam do Cz. Mój M. to nawet na spotkanie ze mną nie chodził, bo ją tak nie lubił. Lepiej ją zmień, bo będziesz się tylko denerwować, a to jest nie wskazane.
Opu kciuki trzymam
Sil bardzo oryginalne imię wybrałas i zarazem trudne. Pewnie duża część społeczeństwa będzie je przekręcać83HOPE, Krakowianka lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Sil moje pierwsze skojarzenie z bajką Disneya, ale tłumaczenie super:)
Dziewczyny jak pierzecie.ubranka to w 40stopniach? Trzeba prać dwa razy?29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
nick nieaktualnyRub ja pralam w 40 st na programie bawelna dziecieca to jest prawie 2 godz w pralce. I tylko raz do dzisiaj tak robie.
Sil imie ładnie chociaz dosc rzadkie. Przedewszystkim wam sie ma podobac a nie rodzinie. Co do dziwnych imion mam znajoma ktora ma na imie Teodolinda prawo jazdy wymieniala chyba 2 razy bo literowki byly. -
Faktycznie imię z bajką też się kojarzy Liczę, że wielu pomyłek nie będzie. Tłukę to imię rodzinie od dawna, więc oni już wiedzą, że nie Aurelia, tylko Aurora3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Rubineye wrote:Sil moje pierwsze skojarzenie z bajką Disneya, ale tłumaczenie super:)
Dziewczyny jak pierzecie.ubranka to w 40stopniach? Trzeba prać dwa razy?
Piorę w 40 stopniach i ustawiam dodatkowe płukanie.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
A co do prania, to pierzecie w tych płynach/proszkach dla dzidziusiów? Bo czytałam różnie opinie i sama zastanawiam się czy nie prać w Arielu tak jak moje rzeczy, tylko lenor kupiłabym inny...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
mala_migotka wrote:Dziewczyny czy beta 25 w 10dpt to nie za mało?
A ilu dniowe zarodki? Po cichu gratuluję teraz ważny jest przyrost po 2 dniach tylko koniecznie o tej samej porze i w tym samym laboratorium. Ale super Opu a Ty jak tam, bo nas już kciuki boląNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha