Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Migotka trzymam kciuki za przyrost bety!!
Opu sciskam Cię kochana:-(
Malami dzięki ze pytasz.. Mdlosci mam codziennie ale wymiotuje tylko co kilka dni, ale staram się nie narzekac.
A Ty Malami zaczęlas kolejne podejscie? Pisz co u Ciebie:-)
Dredzik, Joafer jak tam?24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WIKI 82 wrote:Drogie dziewczyny czy leki nadal są refundowane do IVF?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
małamii89 wrote:Linka zaczynam od srody i cholernie sie boje;(
kiedy masz kolejna wizyte? umowilas sie juz na prenatalne?
Małami w końcu i Tobie się uda:* ja trzymam za Ciebie cały czas kciuki a od środy będę trzymała jeszcze mocniej:)
Kolejną wizytę mam w piątek, nie jeszcze się nie umawiałam na prenatalne:)
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualnyDziewczyny,
dzięki za opinię.
Ja chodzę do gyncentrum w bielsku- tu przyjmuje tylko ta czerwińska i piekarz.
Jestem trochę rozczarowana, bo sugerowałam się innymi dosyć pozytywnymi o niej opiniami na innych portalach. A do kogo Wy chodzicie?
Sama nie wiem co teraz robić. Jestem w środę umówiona do niej na drugą wizytę w Katowicach- po tej wizycie zdecyduję czy zmienić. (
Ale faktycznie wizyta krótka, uśmiech sztuczny i odniosłam wrażenie żeby nie pytać tylko zbierać się do wyjścia. -
Tyszanka81 wrote:Tak,natomist refundacja jest na 3 procedury,warnkiem jest wiek i wysokosc amh...
mandy11 lubi tę wiadomość
II 2015-III 2016- Provita (3 IUI,I IMSI, 2 transfery)
V 2016-.....lecz. się immuno- po 6 szczep. MLR 49,3%...I.2017 wiz. w Gyncentrum... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:ponawiam pytanie, moge odstawiac leki ? czy musze dzwonic do kliniki czy odstawiac??
Jest jakas nadzieja ? szansa jeszzce czy nie ma ?
Moim zdaniem mozesz odstawic leki, ja bym tak zrobila.
Wyplacz sie kochana, wiem co czujesz, okropne to jest. Dobrze, ze masz mrozaczki, jest nadzieja. -
nick nieaktualnymałamii89 wrote:Opu ja zawsze po negatyenej becie odstawialam i leki i odrazu umawialam na wizyte aby wiedziec co dalej...
No ale ze co niby ma mi lekarz powiedziec za 180 zlyla poza tym oczywiscie ze "tak bywa" albo "nie wiemy co poszlo nie tak"?
nie kumam za bardzo co moze lekarz powiedziec z tym co dalej ?
Dzieki dziewczyny jakis pozytyw jest nie bede sie klula w brzucho i odstawiam lutke juhuuuu i nie bede miala miliona budzikow ustawionych i nie bede musiala sobie w pracy aplikowac lutinusa jeeeee dzis to bylo trudne bo mialam rajtki pod spodniami
Szkoda tylko ze grzanca nie wypije, bo mam antybiotyk -
Marlena24 wrote:Dziewczyny,
dzięki za opinię.
Ja chodzę do gyncentrum w bielsku- tu przyjmuje tylko ta czerwińska i piekarz.
Jestem trochę rozczarowana, bo sugerowałam się innymi dosyć pozytywnymi o niej opiniami na innych portalach. A do kogo Wy chodzicie?
Sama nie wiem co teraz robić. Jestem w środę umówiona do niej na drugą wizytę w Katowicach- po tej wizycie zdecyduję czy zmienić. (
Ale faktycznie wizyta krótka, uśmiech sztuczny i odniosłam wrażenie żeby nie pytać tylko zbierać się do wyjścia.
Opu przykro mi bardzo... Ja po negatywnej becie zaraz odstawiałam leki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 19:45
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
opu wrote:ponawiam pytanie, moge odstawiac leki ? czy musze dzwonic do kliniki czy odstawiac??
Jest jakas nadzieja ? szansa jeszzce czy nie ma ?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:A to ja od razu nie chce. Mam dosc. Moze wybiore sie do lodzi zbadac to allo mlr ( chyba ze w gyn badaja) no i zobaczyc jak wyjdzie i pomyslec co dalej
Allo mlr badaja w gyn.