Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymandy11 wrote:Ja bym Ci radziła od razu umówić się do kogoś innego, my tutaj mamy raczej negatywne zdanie o Pani dr.. Każdy lekarz w gyn jest chyba lepszy, ja mogę polecić dr Mercika czy dr Kucharek, Dziewczyny tutaj chodzą też do dr Grettki i są zadowolone.
[/QUOT]
Teraz mi zależy żeby jednak przyobserwować ten cykl, więc nie będę już teraz rezygnować z środowej wizyty. Zobaczę jak się ze mną obejdzie i ewentualnie uderzę do kogoś innego.
Mandy11 gratuluję ciąży i życzę szczęsliwego rozwiązania. I tak pozytywnie zazdroszczę * -
opu wrote:U mnie 0.... ZEROOOOOOOO
przykro mi bardzo...
allo mlr badaja w gyncentrum w srody od 7 do 8:30Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Marlena24 wrote:Dziewczyny,
dzięki za opinię.
Ja chodzę do gyncentrum w bielsku- tu przyjmuje tylko ta czerwińska i piekarz.
Jestem trochę rozczarowana, bo sugerowałam się innymi dosyć pozytywnymi o niej opiniami na innych portalach. A do kogo Wy chodzicie?
Sama nie wiem co teraz robić. Jestem w środę umówiona do niej na drugą wizytę w Katowicach- po tej wizycie zdecyduję czy zmienić. (
Ale faktycznie wizyta krótka, uśmiech sztuczny i odniosłam wrażenie żeby nie pytać tylko zbierać się do wyjścia.
jak bedziesz w klinice gyncentrum w katowicach to umow sie albo do Mercika albo Gajewskiej - kucharekMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
małamii89 wrote:Linka zaczynam od srody i cholernie sie boje;(
kiedy masz kolejna wizyte? umowilas sie juz na prenatalne?
trzymam kciuki !Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
opu wrote:ponawiam pytanie, moge odstawiac leki ? czy musze dzwonic do kliniki czy odstawiac??
Jest jakas nadzieja ? szansa jeszzce czy nie ma ?
Ja sama odstawilam po pierwszej becie gdy wyszla zero. Po @ pojechalam umowic sie na kolejne podejscie. -
Marlena24 wrote:Dziewczyny,
dzięki za opinię.
Ja chodzę do gyncentrum w bielsku- tu przyjmuje tylko ta czerwińska i piekarz.
Jestem trochę rozczarowana, bo sugerowałam się innymi dosyć pozytywnymi o niej opiniami na innych portalach. A do kogo Wy chodzicie?
Sama nie wiem co teraz robić. Jestem w środę umówiona do niej na drugą wizytę w Katowicach- po tej wizycie zdecyduję czy zmienić. (
Ale faktycznie wizyta krótka, uśmiech sztuczny i odniosłam wrażenie żeby nie pytać tylko zbierać się do wyjścia.
U mnie dr Cz na pierwszej wizycie od razu znalazla jakiegos wielkiego polipa ktorego kazala przyjechac usunac na drugi dzień. Tydzien wczesniej miałam wizyte u dr M i nie znalazl nic. Zalecila histeroskopie zeby go usunąć oczywiscie za 1000 zl. Pojechalam za dwa dni i sie okazalo ze zadnego polipa nie mialam i 1000 w portfelu również dlatego uwazaj co Ci bedzie wciskac bo na wczesniejszym forum taka samaw sytuacje mialy jeszcze dwie dziewczyny z tym ze tamte były troche sprytniejsze i sie na usuwanie nie zdecydowaly. -
Sil...mam pytanie jaki miałaś @ po antkach i na gonapeptylu...bo u mnie dalej cisza..i teraz niewiem czy te pojedyncze brunatne plamienia to była miesiączka..chyba aż takie skąpe nie są ?jak Ty miałaś?
-
Mag85 wrote:Hope bedzie dobrze,nie martw sie. Nie doczytalam wczesniejszego wpisu. Ja sie martwie tez czy przejde te cala kwalifikacje, ale jak juz przejdziemy to jak zobaczyc dwie kreski na tescie
No powiem Ci ze chyba podobne emocje, strach i oczekiwania jak na betę i rzeczywiście kwalifikacja to nasze 2 kreski
Opu przykro mi bardzo, odpocznij i wracaj szybciutko po swoje mrozaczki- to dopiero Twój drugi transfer więc trzeba uzbroić się w cierpliwość, a przy Twoich problemach z endo lepiej iść do lekarza jak najszybciej żeby firmy przygotować
Malami super ze juz zaczynasz - 3mam kciuki
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
MaBo wrote:Mi znalazła krwiaka którego nie było nastraszyla mnie tylko jak cholera!Ja tez chodziłam do Bielska do gym z czystym sumieniem mogę polecić Ci dr Piekarz to fajna babka a w Katowicach to pros do dr Mercika lub Gajewskiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 23:11
-
Kamiisia wrote:Sil...mam pytanie jaki miałaś @ po antkach i na gonapeptylu...bo u mnie dalej cisza..i teraz niewiem czy te pojedyncze brunatne plamienia to była miesiączka..chyba aż takie skąpe nie są ?jak Ty miałaś?
-
Tez polecam dr Piekarz, ale niestety od grudnia juz nie przyjmuje- jest w ciazy. Co do dr Czerwinskiej, wizyty krotkie, nawet nie czyta karty,i ten sztuczny usmiech.. Polipa tez mi wykryla, ale faktycznie byl, zreszta juz nie pierwszy. I chciala z polipem robic transfer, nawet mi o nim nie mowiac. W zasadzie to nie rozmawia z pacjentem, nie tlumaczy co i jak. Stara sie szybko Cie "wyprosic" z gabinetu np wstajac juz w trakcie zadawania pytania.
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
Kamiisia wrote:Sil...mam pytanie jaki miałaś @ po antkach i na gonapeptylu...bo u mnie dalej cisza..i teraz niewiem czy te pojedyncze brunatne plamienia to była miesiączka..chyba aż takie skąpe nie są ?jak Ty miałaś?
Mag85 jak miałam w GynC Długi i antyki z gonapeptylem to też mówili że @ nie jest wymagana. A zaś w Artemidzie jak @ się nie pojawi, to nie zrobią stymulacji...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualny83HOPE wrote:No powiem Ci ze chyba podobne emocje, strach i oczekiwania jak na betę i rzeczywiście kwalifikacja to nasze 2 kreski
Opu przykro mi bardzo, odpocznij i wracaj szybciutko po swoje mrozaczki- to dopiero Twój drugi transfer więc trzeba uzbroić się w cierpliwość, a przy Twoich problemach z endo lepiej iść do lekarza jak najszybciej żeby firmy przygotować
Malami super ze juz zaczynasz - 3mam kciuki
Firmy przygotowac ?? -
He he słownik mi szaleje - miało być odpowiednio się przygotować
Opu będziesz mamą- tylko się nie poddawajNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Sil wrote:Ja miałam normalne krwawienie, może nie mega obfite, ale też nie skąpe. I zdecydowanie z czerwonej krwi. Tylko chwilę się rozkręcało. Pisałaś do dr Zbrocha?
Mag85 jak miałam w GynC Długi i antyki z gonapeptylem to też mówili że @ nie jest wymagana. A zaś w Artemidzie jak @ się nie pojawi, to nie zrobią stymulacji... -
Sil wrote:Ja miałam normalne krwawienie, może nie mega obfite, ale też nie skąpe. I zdecydowanie z czerwonej krwi. Tylko chwilę się rozkręcało. Pisałaś do dr Zbrocha?
Mag85 jak miałam w GynC Długi i antyki z gonapeptylem to też mówili że @ nie jest wymagana. A zaś w Artemidzie jak @ się nie pojawi, to nie zrobią stymulacji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 22:19
-
Opu, bardzo mi przykro, że tym razem się nie udało... Ja zawsze powtarzałam betę tak dla świętego spokoju, częściowo się jeszcze łudziłam, że coś ruszy, ale niestety cud się nie zdarzył. Odpocznij, wykuruj się i możesz wrócić po mrozaczka, trzymam kciuki, żeby następny transfer Ci się udał!
Małami - trzymam kciuki za stymulację!
Hope, nie martw się na razie tą kwalifikacją w OA, ja wierzę, że będzie dobrze i zostaniesz mamą, tak jak masz w swojej stopce napisane.83HOPE lubi tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
WIKI 82 wrote:dzięki Tyszanka:), wiek do 35 czy 40 lat?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-