X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyncentrum i nie tylko...
Odpowiedz

Gyncentrum i nie tylko...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandy11 wrote:
    Ja bym Ci radziła od razu umówić się do kogoś innego, my tutaj mamy raczej negatywne zdanie o Pani dr.. Każdy lekarz w gyn jest chyba lepszy, ja mogę polecić dr Mercika czy dr Kucharek, Dziewczyny tutaj chodzą też do dr Grettki i są zadowolone.

[/QUOT]
    Teraz mi zależy żeby jednak przyobserwować ten cykl, więc nie będę już teraz rezygnować z środowej wizyty. Zobaczę jak się ze mną obejdzie i ewentualnie uderzę do kogoś innego.
    Mandy11 gratuluję ciąży i życzę szczęsliwego rozwiązania. I tak pozytywnie zazdroszczę *

• Krakowianka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu :(.. Trzymaj sie!!! Wszystkie wiemy co czujesz... Śle energię dla Ciebie!!!

5958beaa9c1f8.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    U mnie 0.... ZEROOOOOOOO

przykro mi bardzo...:(

allo mlr badaja w gyncentrum w srody od 7 do 8:30

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    Dziewczyny,
    dzięki za opinię.
    Ja chodzę do gyncentrum w bielsku- tu przyjmuje tylko ta czerwińska i piekarz.
    Jestem trochę rozczarowana, bo sugerowałam się innymi dosyć pozytywnymi o niej opiniami na innych portalach. A do kogo Wy chodzicie?
    Sama nie wiem co teraz robić. Jestem w środę umówiona do niej na drugą wizytę w Katowicach- po tej wizycie zdecyduję czy zmienić. (
    Ale faktycznie wizyta krótka, uśmiech sztuczny i odniosłam wrażenie żeby nie pytać tylko zbierać się do wyjścia.

jak bedziesz w klinice gyncentrum w katowicach to umow sie albo do Mercika albo Gajewskiej - kucharek

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małamii89 wrote:
    Linka zaczynam od srody i cholernie sie boje;(
    kiedy masz kolejna wizyte? umowilas sie juz na prenatalne?:)

trzymam kciuki ! :)

❤️❤️❤️
  • iwcia10 Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    ponawiam pytanie, moge odstawiac leki ? czy musze dzwonic do kliniki czy odstawiac??
    Jest jakas nadzieja ? szansa jeszzce czy nie ma ?

Ja sama odstawilam po pierwszej becie gdy wyszla zero. Po @ pojechalam umowic sie na kolejne podejscie.

• iwcia10 Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    Dziewczyny,
    dzięki za opinię.
    Ja chodzę do gyncentrum w bielsku- tu przyjmuje tylko ta czerwińska i piekarz.
    Jestem trochę rozczarowana, bo sugerowałam się innymi dosyć pozytywnymi o niej opiniami na innych portalach. A do kogo Wy chodzicie?
    Sama nie wiem co teraz robić. Jestem w środę umówiona do niej na drugą wizytę w Katowicach- po tej wizycie zdecyduję czy zmienić. (
    Ale faktycznie wizyta krótka, uśmiech sztuczny i odniosłam wrażenie żeby nie pytać tylko zbierać się do wyjścia.

U mnie dr Cz na pierwszej wizycie od razu znalazla jakiegos wielkiego polipa ktorego kazala przyjechac usunac na drugi dzień. Tydzien wczesniej miałam wizyte u dr M i nie znalazl nic. Zalecila histeroskopie zeby go usunąć oczywiscie za 1000 zl. Pojechalam za dwa dni i sie okazalo ze zadnego polipa nie mialam i 1000 w portfelu również dlatego uwazaj co Ci bedzie wciskac bo na wczesniejszym forum taka samaw sytuacje mialy jeszcze dwie dziewczyny z tym ze tamte były troche sprytniejsze i sie na usuwanie nie zdecydowaly.

• Kamiisia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sil...mam pytanie jaki miałaś @ po antkach i na gonapeptylu...bo u mnie dalej cisza..i teraz niewiem czy te pojedyncze brunatne plamienia to była miesiączka..chyba aż takie skąpe nie są ?jak Ty miałaś?

d06c61823cdea18bd5efce03a97be58d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag85 wrote:
    Hope bedzie dobrze,nie martw sie. Nie doczytalam wczesniejszego wpisu. Ja sie martwie tez czy przejde te cala kwalifikacje, ale jak juz przejdziemy to jak zobaczyc dwie kreski na tescie :)

No powiem Ci ze chyba podobne emocje, strach i oczekiwania jak na betę i rzeczywiście kwalifikacja to nasze 2 kreski :)
    Opu przykro mi bardzo, odpocznij i wracaj szybciutko po swoje mrozaczki- to dopiero Twój drugi transfer więc trzeba uzbroić się w cierpliwość, a przy Twoich problemach z endo lepiej iść do lekarza jak najszybciej żeby firmy przygotować
    Malami super ze juz zaczynasz - 3mam kciuki

Niepłodność idiopatyczna,
    2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha :)
  • MaBo Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi znalazła krwiaka którego nie było nastraszyla mnie tylko jak cholera!Ja tez chodziłam do Bielska do gym z czystym sumieniem mogę polecić Ci dr Piekarz to fajna babka a w Katowicach to pros do dr Mercika lub Gajewskiej

• Mag85 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaBo wrote:
    Mi znalazła krwiaka którego nie było nastraszyla mnie tylko jak cholera!Ja tez chodziłam do Bielska do gym z czystym sumieniem mogę polecić Ci dr Piekarz to fajna babka a w Katowicach to pros do dr Mercika lub Gajewskiej
    Dr Piekarz byla w ciazy i nie wiem czy jeszcze przyjmuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 23:11

7pqmag4.png
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiisia wrote:
    Sil...mam pytanie jaki miałaś @ po antkach i na gonapeptylu...bo u mnie dalej cisza..i teraz niewiem czy te pojedyncze brunatne plamienia to była miesiączka..chyba aż takie skąpe nie są ?jak Ty miałaś?
    Ja tez mialam antyki i pod koniec cyklu gonapeptyl. Akurat miesiaczke dostalam w terminie, ale lekarz mowil ze moze jej nie byc w ogole i mam sie nie martwic bo w tedy zaczniemy bez @, chyba w 14 dniu brania gonapeptylu bylyby wlaczony puregon i menopur, ale nie wiem dokladnie co i jak bo dostalam @.

7pqmag4.png
  • eveliin Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez polecam dr Piekarz, ale niestety od grudnia juz nie przyjmuje- jest w ciazy. Co do dr Czerwinskiej, wizyty krotkie, nawet nie czyta karty,i ten sztuczny usmiech.. Polipa tez mi wykryla, ale faktycznie byl, zreszta juz nie pierwszy. I chciala z polipem robic transfer, nawet mi o nim nie mowiac. W zasadzie to nie rozmawia z pacjentem, nie tlumaczy co i jak. Stara sie szybko Cie "wyprosic" z gabinetu np wstajac juz w trakcie zadawania pytania.

mhsvanliwfm0y8mi.png
    IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
    04.05.17 mamy serduszko :D
  • Sil Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiisia wrote:
    Ja miałam normalne krwawienie, może nie mega obfite, ale też nie skąpe. I zdecydowanie z czerwonej krwi. Tylko chwilę się rozkręcało. Pisałaś do dr Zbrocha?
    Mag85 jak miałam w GynC Długi i antyki z gonapeptylem to też mówili że @ nie jest wymagana. A zaś w Artemidzie jak @ się nie pojawi, to nie zrobią stymulacji...

3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
    9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
    16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    83HOPE wrote:
    No powiem Ci ze chyba podobne emocje, strach i oczekiwania jak na betę i rzeczywiście kwalifikacja to nasze 2 kreski :)
    Opu przykro mi bardzo, odpocznij i wracaj szybciutko po swoje mrozaczki- to dopiero Twój drugi transfer więc trzeba uzbroić się w cierpliwość, a przy Twoich problemach z endo lepiej iść do lekarza jak najszybciej żeby firmy przygotować
    Malami super ze juz zaczynasz - 3mam kciuki

Firmy przygotowac ??

• 83HOPE Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he słownik mi szaleje - miało być odpowiednio się przygotować :)
    Opu będziesz mamą- tylko się nie poddawaj :)

Niepłodność idiopatyczna,
    2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha :)
  • Kamiisia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sil wrote:
    Ja miałam normalne krwawienie, może nie mega obfite, ale też nie skąpe. I zdecydowanie z czerwonej krwi. Tylko chwilę się rozkręcało. Pisałaś do dr Zbrocha?
    Mag85 jak miałam w GynC Długi i antyki z gonapeptylem to też mówili że @ nie jest wymagana. A zaś w Artemidzie jak @ się nie pojawi, to nie zrobią stymulacji...
    Pisałam mam przyjechać 13 dr mnie zbada i będzie decyzja..ehh zawsze coś :(

d06c61823cdea18bd5efce03a97be58d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sil wrote:
    Co klinika to inne zwyczaje. Ja akurat dlugi mialam w krakowie w macierzynstwie, w gyn krotki. DrM jest chyba zwolennikiem krotkiego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 22:19

7pqmag4.png
  • Klee Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, bardzo mi przykro, że tym razem się nie udało... :( Ja zawsze powtarzałam betę tak dla świętego spokoju, częściowo się jeszcze łudziłam, że coś ruszy, ale niestety cud się nie zdarzył. Odpocznij, wykuruj się i możesz wrócić po mrozaczka, trzymam kciuki, żeby następny transfer Ci się udał!
    Małami - trzymam kciuki za stymulację! :)
    Hope, nie martw się na razie tą kwalifikacją w OA, ja wierzę, że będzie dobrze i zostaniesz mamą, tak jak masz w swojej stopce napisane. :) :)

83HOPE lubi tę wiadomość

Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
    Artemida Białystok: 1 IVF
    ciąża naturalna 6 tc [*]
    EuroFertil: 1 IVF
    zawsze 0 zarodków do mrożenia
  • Tyszanka81 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIKI 82 wrote:
    dzięki Tyszanka:), wiek do 35 czy 40 lat?
    40 ☺

5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
    I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2 :-(
    5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
    8t2dz cud przestal trwac :-(
    16.09.2016 criotransfer babla 8B :-(
    2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
    12.06.transfer- :-(
‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ