Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakowianka wrote:Dzięki! My już w drodze do Ostrawy. Punkcja i 8 rano. Pa. Czy macie stanik pod koszulka podczas zabiegu?
Ja zawsze miałam. Powodzenia!Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
nick nieaktualny
-
Linka jestem i od czasu do czasu Was czytam. Krakowianka powodzenia jutro i trzymamy kciuki. Małami świetnie, że wracasz i ruszasz do walki. Pamiętaj, że jestem z Tobą całym sercem. Ja wyparłam wszystko co nas spotkało w tym grudniu, żyję pochłonięta pracą i remontem naszego 100 letniego mieszkania:) Choć dziś dzwonili z Gyn w sprawie wyniku( nigdy do nich nie dzwoniłam po becie) i powiedziałam, że negatywny i wszystko wróciło w ułamku sekundy....
Tym samym życzę Wam powodzenia dla wszystkich starających się!
Sil, Linka dbajcie o siebie i Maluchy. Ciesze się ogromnie Waszym szczęściem.
Buziaki moje Wojowniczki
Program Rządowy: 4 nieudane transfery. -
Dziewczyny czy to nie jest dziwne że do histeroskopii w Tychach nie chcą ode mnie żadnych wyników tzn posiewu, grupy krwi , HIV itd ? Masakra przecież jeżeli teraz mam jakąś bakterie to zaraza mnie nią głębiej:( postanowiłam sama zrobić sobie wymaz - jadę jutro do gyn , bo dzisiaj ginekolog nie miał odpowiedniego wziernika.
Cieszę się i tak że do niego poszłam bo jest też endokrynologiem i zrobił mi usg tarczycy - tu jak się okazało też mam polipa ale małego 5 mm - zwiększył eutyrox i powinien się sam wchłonac. Dzięki lekom zmniejszy mi się też TSH bo ostatnio miałam az 2,4Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 20:06
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
dredzik84 wrote:Linka jestem i od czasu do czasu Was czytam. Krakowianka powodzenia jutro i trzymamy kciuki. Małami świetnie, że wracasz i ruszasz do walki. Pamiętaj, że jestem z Tobą całym sercem. Ja wyparłam wszystko co nas spotkało w tym grudniu, żyję pochłonięta pracą i remontem naszego 100 letniego mieszkania:) Choć dziś dzwonili z Gyn w sprawie wyniku( nigdy do nich nie dzwoniłam po becie) i powiedziałam, że negatywny i wszystko wróciło w ułamku sekundy....
Tym samym życzę Wam powodzenia dla wszystkich starających się!
Sil, Linka dbajcie o siebie i Maluchy. Ciesze się ogromnie Waszym szczęściem.
Buziaki moje Wojowniczki
No ode mnie przed histero nic nie wymagali też, tylko w dniu przyjęcia się oburzyli że nie przyniosłam ze sobą takich wyników bo to "oczywista oczywistość". Nio i część badań zrobili mi wtedy po prostu na miejscu.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyahh linka ja teraz jestem tak zestresowana tym wszystkim...ide dlugim...od wczoraj zaczelam stymulacje....we wtorek podglad wiec niewiem...dodatkowo gretka dal mi teraz encorton wiec niewuem po co...ogolnie juz jestem tym wszystkim zmeczona:(od 2 lat jedno a to samo a efektow nie widac:((
-
dziewczyny mam pytanie, dzisiaj mam 3dpt od wczoraj mam swedzenie ale dzisiaj zaczął mnie bolec pęcherz. Nie wiem co robić czy leżec i pić i sikać czy jechać do kliniki. Co myslicie ?
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Krakowianka to teraz czekamy na piękne dzielenie się Kruszynek
Kala jeżeli masz możliwość skontaktuj się z lekarzem prowadzącym, zobaczymy co powie...
małamii trzymam mocno kciuki, żeby zaświeciło i dla Ciebie słońce :-*
My byliśmy dzisiaj na III prenatalnych i dzięki Bogu z Malutką wszystko dobrze, dr Rozmus zadowolona bardzo, że nasza historia tak się potoczyła - zapewniła nas, że na ten moment nie ma żadnych uchybień Teraz sen z powiek spędza mi krótka szyjka (ok. 3 cm), ale na szczęście zamknięta, oby jeszcze wytrzymała...Rubineye, Klee, lilou, Allessa, Krakowianka lubią tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
Wczoraj juz pisałam do dr, dostałam globulki pimafucin ale dzisiaj doszedł ten pęcherz. Teraz jest nawet lepiej bo cały czas pije i sikam, moze wypłukam te bakterie.
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Kala06 wrote:Wczoraj juz pisałam do dr, dostałam globulki pimafucin ale dzisiaj doszedł ten pęcherz. Teraz jest nawet lepiej bo cały czas pije i sikam, moze wypłukam te bakterie.
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże...