Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
MaBo wrote:Mi znalazła krwiaka którego nie było nastraszyla mnie tylko jak cholera!Ja tez chodziłam do Bielska do gym z czystym sumieniem mogę polecić Ci dr Piekarz to fajna babka a w Katowicach to pros do dr Mercika lub Gajewskiej
Do dr Piekarz chodzilam w ciąży do Katowic...super babka polecam:) z tym ze nie wiem czy jeszcze pracuje w ciąży? -
nick nieaktualnyKurcze widze ze same negatywy o tej Cz. a nie wiem jak to sie stało że na jednym z portali ma tyle pozytywnych opinii, którmi niestety się podpierałam wybierając dr. Ale nic straconego teraz pojde juz do niej jutro. Jak to będzie taka szybka wizyta to w przepiszę się do dr Gajewskiej, bo w Bielsku będą chodzić.
Zastanawia mnie ilośc pacjentek jakie przyjmuje dr Cz. Na ostatniej wizycie było bardzo dużo dziewczyn...dziwna sprawa, ale pewnie też dały się naciągnąć na te fałszywie pozytywne opinie internetowe. -
Marlena24 wrote:Kurcze widze ze same negatywy o tej Cz. a nie wiem jak to sie stało że na jednym z portali ma tyle pozytywnych opinii, którmi niestety się podpierałam wybierając dr. Ale nic straconego teraz pojde juz do niej jutro. Jak to będzie taka szybka wizyta to w przepiszę się do dr Gajewskiej, bo w Bielsku będą chodzić.
Zastanawia mnie ilośc pacjentek jakie przyjmuje dr Cz. Na ostatniej wizycie było bardzo dużo dziewczyn...dziwna sprawa, ale pewnie też dały się naciągnąć na te fałszywie pozytywne opinie internetowe.
Mnie w Gync w katowicach przed transferem pomogla,drugi raz bylam u niej przed podgladem do crio i tez bylo ok.Powiedziala nawet wiecej nim moj dr M ☺
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Ja też odradzam Cz. Byłam u niej ze dwa razy i jeszcze nie zdążyłam się ubrać a ona już wstała z krzesła i czym prędzej do wyjścia. Przerobiłam w gyn: Cz. M. G. S. G-K ale najbardziej polecam dr G. który przeszedł do gyn z Provity.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 18:28
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Marlena24 wrote:Kurcze widze ze same negatywy o tej Cz. a nie wiem jak to sie stało że na jednym z portali ma tyle pozytywnych opinii, którmi niestety się podpierałam wybierając dr. Ale nic straconego teraz pojde juz do niej jutro. Jak to będzie taka szybka wizyta to w przepiszę się do dr Gajewskiej, bo w Bielsku będą chodzić.
Zastanawia mnie ilośc pacjentek jakie przyjmuje dr Cz. Na ostatniej wizycie było bardzo dużo dziewczyn...dziwna sprawa, ale pewnie też dały się naciągnąć na te fałszywie pozytywne opinie internetowe.
Są różne szkoły chyba. Szkoła GynC nie przewiduje rozmawiania z pacjentem.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
lilou wrote:Dr Piekarz juz nie pracuje. Nie wiem, czy juz nie urodziła. Teraz za nią bedzie dr Gajewska-Kucharek przyjmować, która tez bardzo polecam.
Dr Gajewska bedzie przyjmowac w bielsku? wiesz moze od kiedy i w jakie dni?
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Jestem 2 dzien po crio mam pytanie czy któraś z Was odczuwała swędzenie po transferze ? Ja juz wytrzymać nie umiem, biorę lactovaginal ale jie pomaga, nie wiem co jeszcze moge wsiąść. Pomóżcie
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Krakowianka wrote:Dziewczyny ja już w czwartek punkcja. Trzymajcie kciuki . Dzisiaj przy 10dniu stymulacji petit k niskim amh 3 pecherzyki 21,18,17 i 1 malutki 10. Dzis Ovitrelle i w czwartek punkcja. Zobaczymy co dalej24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Krakowianka wrote:Dziewczyny ja już w czwartek punkcja. Trzymajcie kciuki . Dzisiaj przy 10dniu stymulacji petit k niskim amh 3 pecherzyki 21,18,17 i 1 malutki 10. Dzis Ovitrelle i w czwartek punkcja. Zobaczymy co dalej
Kciuki zaciśnięteNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Kala mnie bardzo swędzialo po 1 transferze po luteinie. Polozna z gyn polecila mi wtedy przemywanie sie 2 razy dziennie tantum rosa. Moze Tobie tez pomoze:-)
Trzymam kciuki za pozytywną betę!!24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
eveliin wrote:Dr Gajewska bedzie przyjmowac w bielsku? wiesz moze od kiedy i w jakie dni?
Peonia88