Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamiisia wrote:Dziewczyny a czy Wy mając wysoka prolaktyne podczas stymulacji brałyscie bromergon ?
W czasie stymulacji nie bralam.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Ja zastrzyki sama robie.Nic steasznego,igly nieduze5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Dziewczyny gdzies mi sie o oko na forum obilo ze w Gync mozna wyniki on-line zobaczyc?prawda to?,probuje sie dodzwonic do Gync ale ciezko...a powinnam juz miec kilka wynikow od immunologa.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Ja tez zastrzyki sobie sama robie, a należałam do ludzi co mdleją przy pobieraniu krwi. Na poczatku robił mi maz, pózniej byłam zmuszona nauczyć sie sama je robić i teraz sama sobie juz robie i o dziwo prawie nie robią mi sie juz siniaki. Brzuch cały siny, ale wydaje mi sie, ze to stare siniaki, które sie jeszcze goja.
Peonia88
-
majkownik82 wrote:dziewczyny, właśnie sie szykuje, ide do wanny, piżamka i papcie już są, papiery też.... wstać muszę chyba o piątej rano, żeby w klinice być na 7.15....ciekawe ile pobiorą i jakie będą moje komorki....
WIKI 82 lubi tę wiadomość
Justkrk
Inseminacja sierpień 2016
ICSI 5 wrzesień 2016 1 zarodek
-
Sil, dziękuje :-**
a jak tam u Ciebie, jak samopoczucie ?2010 r. usunięty jajowód z powodu wodniaka, niezawsze pękające pęcherzyki, Mąż nasienie- ok.
2 ostatnie lata starań...nieskutecznych,
Czerwiec 2016 sono HSG,
25.06.IUI-nieudana,
Październik 2016 decyzja do IVF IMSI, X stymulacja krótki protokół z antagonistą,
21.10. punkcja 26.10Transfer -
Ja tez robiłam sama zastrzyki, ale mąż przygotowywał mi Cetrotide i Menopur, bo ja sie stresowałam. Miałam tylko 1 siniaka od pierwszego Cetrotide. Tak jak piszą dziewczyny, pierwszy dzień najtrudniejszy. PowodzeniaJustkrk
Inseminacja sierpień 2016
ICSI 5 wrzesień 2016 1 zarodek
-
ja już wykapana, w sypialni sie kremuje i mysle co ubrac...ale jakos nie jestem zestresowana...o dziwo spokojnie, może nauczyłam sie pracować nad psychika...albo nie wiem co... troszke mnie martwi ze tych pecherzyków mało, jeden 24 mm i jedyny taki, ale lekarzx powiedział, ze nie podoba mu sie jego kształt i zrozumiałam, że nie ma co liczyć na niego, potem były kilkunasto mm...z 6....no sama nie wiem, jak teraz o tym myslę.. troche mi smutno zaczyna sie robic, co wyniknie jutro....eeehhh... dobrze ze tu sie mogę wygadać2010 r. usunięty jajowód z powodu wodniaka, niezawsze pękające pęcherzyki, Mąż nasienie- ok.
Czerwiec 2016 sono HSG,
25.06.IUI-nieudana,
Październik 2016 decyzja do IVF IMSI, X stymulacja krótki protokół z antagonistą,
majkownik82 wrote:ja już wykapana, w sypialni sie kremuje i mysle co ubrac...ale jakos nie jestem zestresowana...o dziwo spokojnie, może nauczyłam sie pracować nad psychika...albo nie wiem co... troszke mnie martwi ze tych pecherzyków mało, jeden 24 mm i jedyny taki, ale lekarzx powiedział, ze nie podoba mu sie jego kształt i zrozumiałam, że nie ma co liczyć na niego, potem były kilkunasto mm...z 6....no sama nie wiem, jak teraz o tym myslę.. troche mi smutno zaczyna sie robic, co wyniknie jutro....eeehhh... dobrze ze tu sie mogę wygadać
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
mnie przy iui maż pomagał wbijać... teraz ten cetrotide ktory trzeba przygotowywać, kurde wolałam sama bo wiem że dokładniej wszystko zrobie i ze ma m wiecej cierpliwości, skupienia do tego, a zależało mi na 100 procent wszystko prawidłowo wykonać, a same wkłucia, to juz ida jakos czasem sie skupiam nad 1 wsz sekunda jak przebijam sie przez warstwe górna ;-P a potem juz sie ogarniam, ściskam mocniej skóre i nie mysle o tym i idzie2010 r. usunięty jajowód z powodu wodniaka, niezawsze pękające pęcherzyki, Mąż nasienie- ok.
Czerwiec 2016 sono HSG,
25.06.IUI-nieudana,
lilou wrote:Kasia, tak to prawda. Ja dostałam od GC login i hasło, ale byc może można sie samemu tam zarejestrować? Wchodzi sie normalnie przez str internetowa GC.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
dziewczyny przypomniało mi się z kafeterii jak czytałam, tam to się ciąż posypało..a jedna dziewczyna, której udało się zaciążyć napisała po paru m.cach ( od porodu), ze naturalnie potem udało jej się zajść i nie wie jak to się stało, bo przecież niedrożne jajowody...i to na tym kafe z którego się przeniosłyśmy lub podobne, bo podczytuje od ponad miesiąca i to z lat 2013-2012 nawet, po kolei sobie czytałam, bo u mnie nic się nie działo na antykoncepcyjnych być zaczynałam dopiero....czytałam i czas leciał, aż sama zaczęłam stymulacje i do punkcji się zbliżałam i ot o jestem i ja już "pisząca z wami" ale numer z no nie?a inna tez z tego forum po czasie napisała ze niedawno urodziła po ivf i caciażyła naturalnie, z bliźniakami...!m nawet trochę się martwiła chyba jak podoła wszystkiemu...no niemożliwe rzeczy....na kafeterii właśnie , tyle ciąż się posypało, ze aż pozytywnie sie naładowałam....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 21:16
Tyszanka81, małamii89 lubią tę wiadomość
2010 r. usunięty jajowód z powodu wodniaka, niezawsze pękające pęcherzyki, Mąż nasienie- ok.
Czerwiec 2016 sono HSG,
25.06.IUI-nieudana,
Powodzenia jutro!!! Trzymam kciuki za Ciebie!
Justkrk - DZIĘKUJĘ :-******
bedzie dobrze &&&
Tyszaanka - DZIĘKUJĘ :-**2010 r. usunięty jajowód z powodu wodniaka, niezawsze pękające pęcherzyki, Mąż nasienie- ok.
Czerwiec 2016 sono HSG,
25.06.IUI-nieudana,
U mnie w porządku, czuję się dobrze, bez jakiś niepokojących objawów. Od wczoraj brzuszek dostaje słuchawki i słucha muzyki klasycznej - na polecenie tatusia. Dobrze że to nie ja słucham3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Dzięki dziewczyny. Ale jadę tam jutro, bo inaczej miałabym wyrzuty sumienia 3 stymulacja musi choć tym razem być dobrze
-
Dziewczyny a Wy zwracalyscie uwagę na to jaki macie poziom lh i czy stymulacja jest samym gonalem czy z menopurem(bo menopur zawiera też lh)
-
Ja pamiętam, że przy mojej stymulacji dr M patrzył na moje LH i ja miałam dość wysokie- dr zrezygnował w ogóle z menopuru, ale wynik ten nie był "świeży" i nawet dosyć stary...
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże...