Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Migotka przykro mi, ale są duże szanse że następnym razem się uda. U mnie też tak było, że beta rosła potem nagle spadek. Kolejny raz ciąża. Będzie dobrze, zobaczysz29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Wesołek :-) wrote:MaBo...jak ten czas leci. Za miesiąc dzieciaczki będą na świecie. Pamiętaj żeby dac nam znać:-*
Baska...herbatki też piją ale nic to nie daje. Muszę im zmienić mleko na inne i właśnie nie wiem jak to zrobić bo zdania są podzielone czy skończyć jedno mleko i przejść odrazu na inne czy np mieszać jedno z drugim czy raz podawać jedno a później drugie i w taki sposób zmienić mleko. Wiesz może albo ktoś wie?
Ja zmie ialam mleko 3 razy. Najpierw mialam Nan ale zmienilam na Hip bo Szymek mial straszne kolki i nie wiedzialam czy czasem nie od mleka. Po Hipie tez mial, dawalam krople Sab Simplex i u nas to byl jedyny ratunek gdy pptrafil krzyczec z bólu przez 3 h plus nagrzewanie brzuszka suszarką i masowanie. Po Hipie przeszlam na Bebilon bo Hip cenowo mnie straszył Bebilon jak dla nas jest najlepszy, bebiko tez niedawno probowalam podać ale pil jeden dzien a potem plul mi smoczek. Ja na poczatku mieszalam mleko dopoki nie przeszlam calkowicie na 2. Pozniej juz nic nie mieszalam i bylo wszystko ok. Co to szczepienia na rotawirusy to ja ie szczepilam. -
linkaa28 wrote:Hej! Mam pytanie do mam bliźniaków, mam nadzieję ze nas czytacie:-)
Jaka byla roznica w wielkosci waszych dzieciaczków na początku ciązy? Trochę się podlamalam wczorajszą wizytą 1 dzidzia wg usg 9t5d a 2 8t6d.. Dr mowi ze mam się tym nie przejmowac ale jak tu się nie martwic?
I jeszcze jeden problem nie wiem czy nie gorszy.. Szyjka juz teraz skrócila się o 15% dr powiedzial ze jak sie nic nie zmieni to za 3 tyg zalozy mi paser.. a gdzie tam termin, mam na 12.08.. Jestem zalamana pol nocy nie spalam:-(
Mamuski piszcie jak bylo u Was z bliźniakami.
Linka wiem ze Fif miala na poczatku roznice miedzy chlopcami a potem sie wyrownalo. Teraz chlopaki juz maja rok i są cudni co do skracajacej szyjki to leż bo to najlepsze lekarstwo zeby sie nie skracala. Ja lezalam od wizyty do wizyty 2 tyg plackiem i wszystko sie unormowalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 11:38
linkaa28 lubi tę wiadomość
-
Krakowianka wrote:Jednak nie mamy mrozaczka3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Karolcia... no jestem.
Już nie mam tyle czasu aby Was codziennie czytać. Chłopcy dają nam popalić szczególnie w nocy...Chyba też mają kolki i czekam te kropelki sab simplex rodzina z niemiec wysłała.
Dziś mieliśmy piewrwszą wizytę w poradni i pediatrA chwaliła że fajnie przybierahą na wadze i jest ok tylko Oliwier ma wodniaka w jąderku więc zobaczymy co to będzie. Trochę też się martwię bo Oliwierowi wyskoczyła jakaś "szrama" na policzku... chyba to znamie. Mam nadzieje że to zniknie.
Karolcia, Wesołku... a wy dajecie radę ..? Bo ja mam czasami moment że mam dość.. mam ochote wyjść z domu..☺ -
Aneta197722 wrote:Karolcia... no jestem.
Już nie mam tyle czasu aby Was codziennie czytać. Chłopcy dają nam popalić szczególnie w nocy...Chyba też mają kolki i czekam te kropelki sab simplex rodzina z niemiec wysłała.
Dziś mieliśmy piewrwszą wizytę w poradni i pediatrA chwaliła że fajnie przybierahą na wadze i jest ok tylko Oliwier ma wodniaka w jąderku więc zobaczymy co to będzie. Trochę też się martwię bo Oliwierowi wyskoczyła jakaś "szrama" na policzku... chyba to znamie. Mam nadzieje że to zniknie.
Karolcia, Wesołku... a wy dajecie radę ..? Bo ja mam czasami moment że mam dość.. mam ochote wyjść z domu..☺
Te kropelki niemieckie mozna kupic tez na necie gdybys potrzebowala to zawsze mialam na drugi dzirn jak rano zamowilam -
Gratuluję pozytywnych bet
Migotka przykro mi
Trzymam kciuki za transfery i pozytywne wyniki betyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aneta...jakoś dajemy radę u nas najgorsze noce bo jestem z nimi sama a każde wstaje o innej godzinie na jedzenie. Jak próbowałam core wybudzic żeby jedli razem to strasznie się darla i później nie chciała iść spać. Na szczęście mamy 3 noc bez kolek a daje krople Dalicol. Pomyśl że jeszcze kilkanaście lat i może będzie lepiej . Też mam czasami ochotę wyjść i zamknąć drzwi. Ale patrze na te bezzebne dziasla i
Allessa, Krakowianka lubią tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Ja juz po 1 podglądów w artemidzie..ehh tak się boje
-
nick nieaktualny
-
małamii89 wrote:Kamisia i jak? ktory masz ds?