Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine_111 wrote:No właśnie... Dziękuję za info.
Ale proponują adopcję normalną, czy adopcję zarodka? Bo ja dra zrozumiałam, że normalną. I od razu mi powiedział, że oni z komórek dawczyni nie korzystają, bo to jest niemożliwe w polskim prawie, i nie mają pojęcia jak Gyn to robi
Tak trochę myślałam, że zostanie mi północ. Teraz pytanie, czy bawić się w Warszawę, czy może lepiej od razu uderzyć do kolebki - BS?
Ogólnie polecam. Inne podejście lekraz mnie pamiętał po 1 wizycie w gyn dr M kojarzył mmie dopiero w 3 podejściu. .Sil lubi tę wiadomość
-
Sunshine_111 wrote:Sil, dziękuję za podpowiedzi i nazwiska. Gdzieś jeszcze na pewno pojedziemy. Zaczynamy poważnie myśleć o BS (mój już planuje jak z dojazdem, samochodem i mieszkaniem, więc zaakceptował pomysła
mam kontakt do babki co ma 15 mieszkań zawsze cos się znajdzie. Na booking noclegi są wystawione dużo drożej a można się dogadać na fajna cenę ale poza booking
-
Ale proponują adopcję normalną, czy adopcję zarodka? Bo ja dra zrozumiałam, że normalną. I od razu mi powiedział, że oni z komórek dawczyni nie korzystają, bo to jest niemożliwe w polskim prawie, i nie mają pojęcia jak Gyn to robi
Tak trochę myślałam, że zostanie mi północ. Teraz pytanie, czy bawić się w Warszawę, czy może lepiej od razu uderzyć do kolebki - BS? -
Sunshine_111 wrote:Krakowianko, a co to jest stymulacja petit i jak się nazywa Twój lekarz - po czytam o nim
150 (glownie podawana jest do stymulacji dawczynia komorek) i od 7dc
3 dawki gonal 150 i cetrotide. Dr w Czechach to Lachcina a w Katowicach dr Artur Chelmicki w Polisclinic na Mickiewicza 26. Świetny człowiek i indywidualnie podchodzi do każdej pacjentki. -
Tak trochę myślałam, że zostanie mi północ. Teraz pytanie, czy bawić się w Warszawę, czy może lepiej od razu uderzyć do kolebki - BS? -
Krakowianka wrote:Ta mini stymulacja dedykowana jest kobietom z niskim amh a leki dobiera lekarz. ja mialam Elanve
150 (glownie podawana jest do stymulacji dawczynia komorek) i od 7dc
3 dawki gonal 150 i cetrotide. Dr w Czechach to Lachcina a w Katowicach dr Artur Chelmicki w Polisclinic na Mickiewicza 26. Świetny człowiek i indywidualnie podchodzi do każdej pacjentki.
Dziękuję -
Krakowianka wrote:W Czechach nie ma problemu z kd, jesli chcesz konkretną grupę krwi i fenotyp to czekasz 2 miesiące. Koszt 12 lub 15 tyś PLN max.
Dziękuję za info. A te 12-15 tyś to za same komórki, + zapłodnienie i transfer?
A jak się nazywa ta klinika w Czechach?
-
Sunshine_111 wrote:Super, poproszę
+48796536721
One są wszystkie głównie w centrum nowoczesne fajnie urządzone. My mieszkaliśmy puki co na lipowej 12 polecam teraz jedziemy na wesola
Klee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie akurat temat kolek ominol szerokim lokiem wiec dopiero jak zaczela jesc nprmalne jedzenie ze tak nazwe te papki to brzuszek ja troche bolal. U nas cyc zalatwial każda niedogodnosc. To byl smoczek zabawka uspakajacz i co tam jeszcze chciala nawet herbatke zastepowal
Natalia rosnie jak na drozdzach. Kazdego dnia pokazuje co potrafi. Wczoraj uraczyla nas raczkowaniem bo dotychczas pełzała na brzuchu
probuje juz sama wstawac jak sie czegos uczepi. Fajnie siedzi alr jeszcze saama z plaskiego nie usiadzie. Ogolnie mocna z niejkobieta. Jedynie budzi mnie 2-3 razyw nocy bo chce popic albo sie przytulic i idzie dalejspac.a Wesolku jak twoje bable? Powoli chyba do szczepienia pojda co nie?
-
Sunshine_111 wrote:Dziękuję za info. A te 12-15 tyś to za same komórki, + zapłodnienie i transfer?
A jak się nazywa ta klinika w Czechach?. Na infolinii jedną kobietą też mówi po polsku.
-
linkaa28 wrote:Krakowianka kiedy transfer? Trzymam kciuki:-)
Dziewczyny kto dziś powtarza bete? Rowniez kciuki za przyrost:-) -
Kamiisia wrote:+48796536721
One są wszystkie głównie w centrum nowoczesne fajnie urządzone. My mieszkaliśmy puki co na lipowej 12 polecam teraz jedziemy na wesola
Dzięki, Kamiisia, za namiar. Przyda się.Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
opu wrote:A teraz co się zmienilo w arte ? jaka mialas stymulacje w BS a jaka w KATO ? jakie zarodki udalo sie uzyskac w BS ? Jak coś proszę na priv3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Ja mieszkałam na Ryskiej, u dziewczyny która jest po ivf i ma bliźniaki. Ma 2 mieszkania https://www.olx.pl/oferta/do-wynajecia-na-doby-mieszkanie-w-centrum-osobom-leczacym-sie-turystom-CID3-ID7Ltvw.html
Klee, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora