Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAllesa to powodzenia kochana, oby szybko i prawie bez bolu poszlo spokojnie nie panikuj. Mi czop odszedl dopiero po terminie i nic dla mnie to nie znaczylo. Wiec spokojnie. Czop tez moze zawierac krew. Kazda z nas sie denerwuje.
Malami to zycze teraz cierpliwosci i odpoczynku.
Kamisia glowa do gory musi byc dobrze.
Krakowianka spokojnie ja plamilam od 6 dnia po transferze przynajmniej raz dziennie. A teraz obok w lozeczku spi moja 8 miesieczna coreczkatak wiec trzeba miec nadzieje do samego konca.
Allessa lubi tę wiadomość
-
Allessa trzymam kciuki kochana oby poszło wszystko za jednym pchnieciem no i oczywiście bezboleśnie!!!informuj nas na bieżąco!U nas wszystko dobrze dzieciaczki rosną za 3 tygodnie mamy CC nie znam jeszcze konkretnej daty będziemy ustalać za dwa tygodnie.krakowianka ja miałam tak samo wiec głowa do góry wszystko będzie dobrze!Linka tez do 2 trymestru meczyly mnie bóle głowy pomagały zimne okłady i konieczna godzinna drzemka! Małami kciuki zaciskam nie puszczam!!!!
Allessa lubi tę wiadomość
-
Allessa szczęśliwego rozwiązania:)
Mabo Ty też nas informuj na bieżąco jak sytuacja na froncie
Dziś wkroczylam w 33 tc, jutro wizyta to dam znać co słychać.
Krakowianka i Kamisia musicie wierzyć w swoje kropeczki, bo jak to Sil ujęła "bo jak nie Wy to kto". Przypomniało mi się, za każdym razem kiedy jechałam po wynik bety słuchałam Mroza " Nic do stracenia". Polecam, piosenka z przesłaniem Podnosimy się, upadamy. Odchodzimy i wracamy .....Allessa, Sil lubią tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Cześć Wam:) powiedzcie mi proszę jakich badań wymaga Gyncentrum przy podejściu do imsi. I czy po punkcji i transferze brałyście L4? Jestem po 3 nieudanych iui i myślimy z M o in vitro, ale mało wiem na ten temat.4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dr M przepisał mi dzisiaj Menopur 75j 2 ampułki.
Myślałam, że zakupię je bez problemu w aptece, ale ściągną mi 5 ampułek.
Także zadzwoniłam do apteki przy GC i tam mi sprzedadzą 2 ampułki.
Możecie mi napisać czy muszę do Menopuru dokupić strzykawkę z igłą?
Pierwszy raz mam ten lek włączony stąd doświadczenia nie mam.
Ceną Menopuru również przerażona jestem... -
75 są na 100% dlatego cena powala
-
nick nieaktualny
-
Krakowianka i Kamisia musicie wierzyć w swoje kropeczki, bo jak to Sil ujęła "bo jak nie Wy to kto". Przypomniało mi się, za każdym razem kiedy jechałam po wynik bety słuchałam Mroza " Nic do stracenia". Polecam, piosenka z przesłaniem Podnosimy się, upadamy. Odchodzimy i wracamy .....[/QUOTE]
Dzięki Rubi za wsparcie. Jestem optymistka ale z nutka realizmu i kiedy piersi przestają bolec i nie sa już napięte a do tego brzuch jak na @ to cieżko zachować optymizm...staram sie myślec pozytywnie i gadam do kropka bo już sie do niego przywiązałam i będę przeszczesliwa jeśli wszystko dobrze sie skończy
-
Alisa wrote:Dziewczyny, dr M przepisał mi dzisiaj Menopur 75j 2 ampułki.
Myślałam, że zakupię je bez problemu w aptece, ale ściągną mi 5 ampułek.
Także zadzwoniłam do apteki przy GC i tam mi sprzedadzą 2 ampułki.
Możecie mi napisać czy muszę do Menopuru dokupić strzykawkę z igłą?
Pierwszy raz mam ten lek włączony stąd doświadczenia nie mam.
Ceną Menopuru również przerażona jestem...
Tak trzeba dokupic igly.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
czar-nula wrote:Cześć Wam:) powiedzcie mi proszę jakich badań wymaga Gyncentrum przy podejściu do imsi. I czy po punkcji i transferze brałyście L4? Jestem po 3 nieudanych iui i myślimy z M o in vitro, ale mało wiem na ten temat.
Ze dwa dni temu na ogolnym forum inv dziewczyny pisaly jakie badania bedzie trzeba zrobic.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Rubineye wrote:Allessa szczęśliwego rozwiązania:)
Mabo Ty też nas informuj na bieżąco jak sytuacja na froncie
Dziś wkroczylam w 33 tc, jutro wizyta to dam znać co słychać.
Krakowianka i Kamisia musicie wierzyć w swoje kropeczki, bo jak to Sil ujęła "bo jak nie Wy to kto". Przypomniało mi się, za każdym razem kiedy jechałam po wynik bety słuchałam Mroza " Nic do stracenia". Polecam, piosenka z przesłaniem Podnosimy się, upadamy. Odchodzimy i wracamy .....3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sil co to moze znaczyć nie dzwonią nie wiem jaki mają sposób postępowania..
Dziś 4 doba i cisza wczoraj też nie dzwonili mam złe przeczucie -
Kamiisia wrote:Sil co to moze znaczyć nie dzwonią nie wiem jaki mają sposób postępowania..
Dziś 4 doba i cisza wczoraj też nie dzwonili mam złe przeczucie3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sil wrote:Dziś nikt ci nic nie powie na temat zarodków bo się przekształcają. Ja ten dzień też miałam bez wieści. Ja miałam kontakt z dr Z, ale mówisz że go nie ma. Może zadzwoń do szpitala i zapytaj, czy transfer jutro aktualny bo masz do przejechania pół Polski.
-
Sil a myślisz ze jakby wczoraj coś się złego działo to by dzwonili żeby wcześniej przyjeżdżać ? Czy czekają do ostatniej chwili żeby powiedzieć ze transferu nie będzie?
-
Dzwoniłam do dr Dom. oni ponoc ich w 4 dobie nawet nie oglądają nie wyjmuje z inkubatorów. Wiem tylko ze jakby w 3 dobie było bardzo źle to by dzwonili żeby przyjechać . Ehh..
Krakowianka lubi tę wiadomość
-
Kamiisia wrote:Dzwoniłam do dr Dom. oni ponoc ich w 4 dobie nawet nie oglądają nie wyjmuje z inkubatorów. Wiem tylko ze jakby w 3 dobie było bardzo źle to by dzwonili żeby przyjechać . Ehh..
A u mnie zaś nie za fajnie. Nie ze mną, ale w rodzinie. Dziś mi siostrę pogotowie zabrało (18latka). Wczoraj miała szczepienie, dostała jakiegoś wstrząsu po nim. A ja właśnie od kilku dni myślę o szczepieniach dla dzidziusia. I teraz takie coś...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora