Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
linkaa28 wrote:Evelin jak tam? Kiedy beta?
Planowo 10 lub 11dpt, czyli wt lub sroda..ale zaczynam rozwazac jutrzejszy dzien..
Poki co wszystko ok, plamień brak. A z nadzieją różnie bywa raz jest raz gdzies znika..
Yoselyn82 ja mam nr do dr Gajewskiej, posle na priv.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
Leży się na płasko, ale nogi w górze. Wcześniej dostajesz tabletkę uspokajającą (chyba "Dormir"), a czy coś jeszcze, to nie pamiętam już. Dla mnie nie było przyjemne, bo to coś, co wlewali tam do środka, nie chciało mi przejść w jeden jajowód - okazał się niedrożny. Ale jak będziesz miała wszystko drożne, to myślę, że będzie ok.
Marlena24 lubi tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
eveliin wrote:Planowo 10 lub 11dpt, czyli wt lub sroda..
ale zaczynam rozwazac jutrzejszy dzien..
Poki co wszystko ok, plamień brak. A z nadzieją różnie bywa raz jest raz gdzies znika..
Yoselyn82 ja mam nr do dr Gajewskiej, posle na priv.
oooo dziekiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
evelin kiuki za wysoka bete.. mialas podawana blastke czy 3 dniowe?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Marlena24 wrote:A możecie mi opisać jak to badanie wygląda ? W sensie czy jest na fotelu ginekologicznym tzq samolocie czy na płasko tak jak dziewczyny mówią przy hsg?
Jak się stresuje tym .. ;(
ja miałam na fotelu ginekologicznym. Przed dostałam jakis czopek i tabletke, i czekalismy z pół godz az zaczna działac.
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
Yoselyn82 wrote:evelin kiuki za wysoka bete.. mialas podawana blastke czy 3 dniowe?
2 zarodki 3dniowe, juz bym chciala wiedziec;) 9dpt to troche wczesnie, myslicie ze wyjdzie juz cos?
Ja sobie chwale doktora Szanieckiego...
Mialam przyjemnosc byc u Gretki bo nie bylo G ani Szanieckiego a nie chcialam isc do Cz i to byl blad, moglam isc do niej a nie do niego..normalnie wielki niewypal!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
eveliin wrote:2 zarodki 3dniowe, juz bym chciala wiedziec;) 9dpt to troche wczesnie, myslicie ze wyjdzie juz cos?
mysle ze jednak poczekaj do 10dptchociaz dziewczyny na innym forum juz robily bete w okolicach 7-10 dpt
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Ja sobie chwale doktora Szanieckiego...
Mialam przyjemnosc byc u Gretki bo nie bylo G ani Szanieckiego a nie chcialam isc do Cz i to byl blad, moglam isc do niej a nie do niego..normalnie wielki niewypal!!
oo.. a co sie stało?
Ja robie zawsze w 10dtp 3 dniowych.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Ja sobie chwale doktora Szanieckiego...
Mialam przyjemnosc byc u Gretki bo nie bylo G ani Szanieckiego a nie chcialam isc do Cz i to byl blad, moglam isc do niej a nie do niego..normalnie wielki niewypal!!https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
78beti wrote:Co z tym dr Gretką ?
Ja po ostatniej wizycie gdzie mialam u Gretki bo nie bylo gajewskiej stwierdzilam ze on chyba nienormalny jest. on sie mnie pyta po co przyszlam, jakie endo musi byc do transferu, wypisuje mi recepte i nawet nie pyta jakie leki biore, jak zazywam itp tym bardziej ze pierwszy raz na oczy mnie widzial. Czego mi brakuje z lekow, czy mam fragmin z refundacja itp.. normalnie jakas kpina..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️