Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
83HOPE wrote:Beti super - Dziewczyny mają rację - oszczędzaj się.
Ja właśnie usłyszałam o aborcji ktorej poddała się na Slowacji Natalia Przybysz - powód ??? Nie chciała znowu pakować się w pieluchy , a 60 m2 bylo dla niej , dwójki dzieci i masy książek za małe. Jakby tego było mało dzięki wyznaniu została jeszcze nagrodzona ... no ja pier..ole bez komentarzahttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Hope bardzo mi przykro
Moja beta dzisiejsza 560Karolcia885, linkaa28, eveliin, Sil, mandy11, lilou, Sunshine_111, zizia_a lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Hope bardzo mi przykro
Moja beta dzisiejsza 560
Pięknie Kochana :*Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualnyWpadłam Was poczytać i co ja widze? Jakie ogromne emocje! Nadrabiałam długo i takiej huśtawki emocjonalnej dawno nie miałam. Cieszę sie ze tak dużo ciąż ostatnio i smutno mi ze niektóre z Was przezywają swoje dramaty. Przepraszam ze Was nie wymienię wszystkich, chyba nie sposób bo nie często tu zaglądam jednak, a widze ze coraz nas wiecej. Ale Ty Hope bardzo mi zapadłaś w pamięć, pamietam jak razem betowalysmy... Kurde tak sie ucieszyłam, a teraz mi bardzo bardzo smutno, aż trudno w to uwierzyć
Dziewczyny mam pytanie ( liczę ze mamusie podpowiedzą) czy przy przyjęciu do porodu będziecie lub informowalyscie ze ciąża jest z invitro? Wiem ze lekarze nie powinni wpisywać tego w książeczkę dziecku, a niektórzy to robią, no i na wypisie chyba tez taka informacja może się pojawić.
-
Martirybka wrote:Wpadłam Was poczytać i co ja widze? Jakie ogromne emocje! Nadrabiałam długo i takiej huśtawki emocjonalnej dawno nie miałam. Cieszę sie ze tak dużo ciąż ostatnio i smutno mi ze niektóre z Was przezywają swoje dramaty. Przepraszam ze Was nie wymienię wszystkich, chyba nie sposób bo nie często tu zaglądam jednak, a widze ze coraz nas wiecej. Ale Ty Hope bardzo mi zapadłaś w pamięć, pamietam jak razem betowalysmy... Kurde tak sie ucieszyłam, a teraz mi bardzo bardzo smutno, aż trudno w to uwierzyć
Dziewczyny mam pytanie ( liczę ze mamusie podpowiedzą) czy przy przyjęciu do porodu będziecie lub informowalyscie ze ciąża jest z invitro? Wiem ze lekarze nie powinni wpisywać tego w książeczkę dziecku, a niektórzy to robią, no i na wypisie chyba tez taka informacja może się pojawić.
Dziękuję Martirybka ja też Cię zawsze miło wspominam i kibicuję. Juz wkrótce przytulisz swoje Cudo :*Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Martirybka wrote:Wpadłam Was poczytać i co ja widze? Jakie ogromne emocje! Nadrabiałam długo i takiej huśtawki emocjonalnej dawno nie miałam. Cieszę sie ze tak dużo ciąż ostatnio i smutno mi ze niektóre z Was przezywają swoje dramaty. Przepraszam ze Was nie wymienię wszystkich, chyba nie sposób bo nie często tu zaglądam jednak, a widze ze coraz nas wiecej. Ale Ty Hope bardzo mi zapadłaś w pamięć, pamietam jak razem betowalysmy... Kurde tak sie ucieszyłam, a teraz mi bardzo bardzo smutno, aż trudno w to uwierzyć
Lekarka badająca mnie po przyjęciu do szpitala wiedziala na podstawie karty przebiegu ciąży (zobaczyła jakie leki bralam). Jednak ta informacjan nigdzie nie została wpisana (mówiłam jej że u nas nikt nie wie i wolałabym żeby tak zostało). Zresztą zachowała się bardzo fajnie bo na tą rozmowę wyprosila wsystkich z sali byłam tylko ja i mąż (a wcześniej były jeszcze 2 osoby z rodziny). W książeczce dzieci też nie ma takiej informacji. Zresztą żaden lekarz już nie wracał do tego tematu. Kiedyś był artykuł że nie powinno być w książeczce zdrowia dziecka takiej informacji. Jeżeli zostanie wpisana to mają obowiązek wydać Wam nową książeczkę bez tej informacji.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Aguuula;2525 wrote:Czy któraś z Was przyjmowała może femifertil lub inofem?
Aguula możesz zaprosić mnie di znajomych? Bo ja nigdy ue wiem jak, a chciałabym o coś zapytaćNiepłodność idiopatyczna,
U mnie info pojawia się tylko na wypisie ze szpitala, który jest dołączony do książeczki. Jako tako w samej.książeczce nie ma29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
83HOPE wrote:Aguula możesz zaprosić mnie di znajomych? Bo ja nigdy ue wiem jak, a chciałabym o coś zapytaćWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
ja pilam inofemAguuula;2525 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aguuula;2525 wrote:Hope zaprosiłam Cię. Nie wiem czy ok bo też tego nigdy nie robiłam.
Dzięki napisałamNiepłodność idiopatyczna,
Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Beti, ja co prawda nie jestem po transferze, ale z suwaczka wynika, że jestem 2 dni przed Tobą, a już w piątek miałam serduszko (choć nie musiało jeszcze być). Wyczytałam w 2 różnych źródłach, że pojawia się przy becie 6000, a wg 2giego źródła - 16 000. Myślę, że już będzie