Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Odstawiam leki i czekam na...
Później jeszcze beta czy zeszła do zera i za 2 miesiące kontrola.
Póki co nie mam na nic sił i chęci.
Hope- jestem z Tobą!Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Ściska mi serce i gardło jak sobie o tym pomyślę. Chowam leki w kąt i ryczę. Nie tak miało być!
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Jesteście kochane.
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Ja tez Wam dziękuję - Wy rozumiecie jak to jest. Oczywiście staram się być racjonalna, ze lepiej wcześniej niż później, ale jak się choć 1 dzień wierzyło, ze marzenia się spełnia, to boli jak cholera Wiem, ze będę mamą, tylko muszę na moje dzieciątko poczekać, jakies 1.5 roku jeszcze....a do tego czasu nauczyć się znowu żyć ...Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Hope, musimy dalej żyć. Choć będzie trudno bo ostatnie lata kręciły się wokół jednego a jeszcze teraz jak była iskierka, a może raczej iskra nadziei to trudno będzie się przestawić. Podobno czas leczy rany...
Jest mega ciężkie takie rozczarowanie. Wypłacz się, to też pomaga. Może i przegrywamy bitwy ale wojnę wygramy.
Jakbym miała jakieś mrozaki to może inaczej bym teraz się czuła a tak nie mamy już nic... Do Białegostoku jechaliśmy pełni nadziei, ale nie żałujemy bo przez to wiemy że jakaś szansa jest.
Od jutra zabieram się za sprzątanie żeby jak najmniej myśleć o tym wszystkim, choć ciągle zadaję sobie pytanie- dlaczego? Mąż w pracy ale mam w domu psiaka który zajmuje mi dużo uwagi bo nie da o sobie zapomnieć he.
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Dzięki dziewczyny. Cieszę się że mogłam przez to wszystko przechodzić z Wami. Strasznie mi ciężko, nie potrafię się z tym pogodzić ale nic nie zrobię. Może nie jest mi pisane być mamą...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Beti super - Dziewczyny mają rację - oszczędzaj się.
Ja właśnie usłyszałam o aborcji ktorej poddała się na Slowacji Natalia Przybysz - powód ??? Nie chciała znowu pakować się w pieluchy , a 60 m2 bylo dla niej , dwójki dzieci i masy książek za małe. Jakby tego było mało dzięki wyznaniu została jeszcze nagrodzona ... no ja pier..ole bez komentarzaNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha