Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
linkaa28 wrote:Kala jak Ty się czujesz? jesteś chyba następna w betowaniu ? kiedy idziesz?
Chyba ja jestem następna
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
linkaa28 wrote:Kala jak Ty się czujesz? jesteś chyba następna w betowaniu ? kiedy idziesz?
Chyba ja jestem następna, ogólnie czuje sie dobrze nie mam żadnych objawów, dzisiaj strasznie mnie boli głowa. na betę wybieram sie w czwartek
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
83HOPE wrote:Nie Zizia a co to za specyfik?
ten specyfik polecil dr od naprotechnologii dr Lechowicz mojemu szwagrowi..ale moga go brac rowniez kobiety..
Pre-Conceive to potężny suplement diety, który dostarcza terapeutycznych dawek aminokwasów, witamin, minerałów i innych składników odżywczych, które zostały udowodnione przez niezależne badania kliniczne mające na celu zwiększenie płodności. Pre-conceive jest unikalną formułą uniseksu. Każdy składnik odżywczy został zbadany pod względem jego wpływu na płodność męską i żeńską.
http://pillarhealthcare.com/pre-conceive-works-women/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 20:58
-
zizia_a wrote:ten specyfik polecil dr od naprotechnologii dr Lechowicz mojemu szwagrowi..ale moga go brac rowniez kobiety..
Pre-Conceive to potężny suplement diety, który dostarcza terapeutycznych dawek aminokwasów, witamin, minerałów i innych składników odżywczych, które zostały udowodnione przez niezależne badania kliniczne mające na celu zwiększenie płodności. Pre-conceive jest unikalną formułą uniseksu. Każdy składnik odżywczy został zbadany pod względem jego wpływu na płodność męską i żeńską.
http://pillarhealthcare.com/pre-conceive-works-women/
Zizia a będziesz to brała? Lub Twój mąż? Strasznie to drogie... dobrze widzę , ze to cena za 30 saszetek? Kurcze jestem taka spłukana
Dziewczyny kiedy po tej mojej nieszczesnej becie mogę się spodziewać @ ?Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Zizia a będziesz to brała? Lub Twój mąż? Strasznie to drogie... dobrze widzę , ze to cena za 30 saszetek? Kurcze jestem taka spłukana
Dziewczyny kiedy po tej mojej nieszczesnej becie mogę się spodziewać @ ?
Ja @ dostalam w 5 dniu po odstawieniu lekow. Czyli dzisiaj. Pierwszy raz mam taka @ i boli jak dawno nie bolalo. Nie wspominajac o tym co ze mnie wylecialo...
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Alrauna1987 wrote:Ja @ dostalam w 5 dniu po odstawieniu lekow. Czyli dzisiaj. Pierwszy raz mam taka @ i boli jak dawno nie bolalo. Nie wspominajac o tym co ze mnie wylecialo...
Alrauna przykro mi, ale lepiej mieć to juz za sobą, bo spodziewam się właśnie wzmożonego @ i tego wszystkiego .... łącznie z morzem łez .... czyli ja dostanę pewnie jutro.Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Alrauna przykro mi, ale lepiej mieć to juz za sobą, bo spodziewam się właśnie wzmożonego @ i tego wszystkiego .... łącznie z morzem łez .... czyli ja dostanę pewnie jutro.
Dokladnie. Padlas....powstan. Popraw korone i do przodu....damy rade! Jestem z Toba !
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Alrauna1987 wrote:Ja @ dostalam w 5 dniu po odstawieniu lekow. Czyli dzisiaj. Pierwszy raz mam taka @ i boli jak dawno nie bolalo. Nie wspominajac o tym co ze mnie wylecialo...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
78beti wrote:Dziewczyny pisaliście do kogo warto jest umówić się na prenatalne. Możecie napisać jeszcze raz ? Nie zapisałam sobie a chciałabym to zrobić żeby mieć ba przyszłość - oczywiście jak wszystko będzie Ok
Dr RozmusKarolcia885 lubi tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Dziewczyny ja oszaleje - poszłam zrobić betę bo @ nie mam, za to objawy różne .... beta skoczyla do 61,46 - lekarz powiedział, żeby się nie nastawiac , ze jest za niska , mam powtórzyć za dwa dni betę i wrócić do leków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 16:04
Marlena24, Sunshine_111, Yoselyn82, Sil, zizia_a, Klee lubią tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualny
-
Dzięki , miałam podane 2 zarodki - no też tak słyszałam i przez to zaczelam świrować - tak marzę, zeby zdarzyl się cud
.. moj lekarz powiedział, ze owszem beta wariuje w przypadku gdy 1 zarodek się nie rozwinął, a drugi tak, ale jak beta jest np 200 potem 300 zamiast 400 - ze takie przypadki tylko zna.Niepłodność idiopatyczna,
Kurcze, Hope, trzymam kciuki za cud!
Faktycznie niska ta beta, ale ja czytałam na forum przypadki, że właśnie beta staje, a nie słabo przyrasta. A Dr Ch jest bardzo ostrożny, co pewnie poparte jest doświadczeniem, ale iskierka nadziei jest Wszystko będzie wiadomo za 2 dni! (Chociaż znając mnie to ja bym tyle nie wytrzymała
W każdym razie życzę Ci z całego serca bety 200 za 2 dni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 16:15
83HOPE lubi tę wiadomość
-
W pon 7dpt miałam betę 22,81 w środę 9dpt 15.15 a dzisiaj - niedziela 13 dpt 61.46 ... skąd to się bierze? Boję się, żeby to nie była ciąża pozamaciczna mam smaki, mdłości, bóle macicy caly czas .... takie rozdrapywanie ranNiepłodność idiopatyczna,
Hope a immunologie masz przebadana?
Ja po 1 transferze mialam slabe przyrosty- 12dpt-bwta 22, 14- 26, lekarz kazal odstawic leki, na @ czekalam 2 tyg- nic zrobilam test- 2 wyrazne krechy- usg 1 z 2 dwudniowych zarodkow sie uchowal, beta jak na 7 tyg prawidowa, dotrwalam ko konca 9tyg... Nie wiem czy to byla kwestia zarodka (wtedy twierdzenie lekarza), ale na dzisiejszy dzien- obstawiam immunologiegretka -
gretka wrote:Hope a immunologie masz przebadana?
Ja po 1 transferze mialam slabe przyrosty- 12dpt-bwta 22, 14- 26, lekarz kazal odstawic leki, na @ czekalam 2 tyg- nic zrobilam test- 2 wyrazne krechy- usg 1 z 2 dwudniowych zarodkow sie uchowal, beta jak na 7 tyg prawidowa, dotrwalam ko konca 9tyg... Nie wiem czy to byla kwestia zarodka (wtedy twierdzenie lekarza), ale na dzisiejszy dzien- obstawiam immunologie
Kurcze to swoje przeszlas .... czyli ten 2 zarodek przestał się rozwijać w 9 tyg ? A później bety nie robilas?
Tak immunologie badalam jeszcze przed 3 procedurą i wszystko ok poza MTHFR. A jakie dokładnie badania masz na myśli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 16:51
Niepłodność idiopatyczna,
83HOPE wrote:Kurcze to swoje przeszlas .... czyli ten 2 zarodek przestał się rozwijać w 9 tyg ? A później bety nie robilas?
Tak immunologie badalam jeszcze przed 3 procedurą i wszystko ok poza MTHFR. A jakie dokładnie badania masz na myśli?
Jestem pacjentka dr P- mowi ze zarodek nie ma zadnej ochrony, mam wys aktywnosc Nk. Teraz jestem swiezo po stymulacji- bez transferu- bo mam spore oblozenie lekami-zeby zarodek mial wieksze szanse.
Dodam, ze od czasu tego1 transferu- mialam jeszcze 3 ( w tym 2 podwojne), beta zawsze ponizej 5
Krwawienie potem przychodzilo kilkadni po odstawieniu progesteronu, a ostatnio juz plamilam w 6dpt ( naiwna myslalam ze zagniezdzenie) 8dp jup po wszystkim mimo przyjmowania progesteronu. Takze nie ma reguly....gretka