Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna 31 wrote:Powiedzcie mi czy w gyn ustalana jest z góry godz na którą ma być punkcja czy np można samemu zasugerować godzinę.
Po 36h byla punkcja.
Nigdy nie pytali o zdanie.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
To jest przez nich ustalane, mają grafik. Ale już z transferem można próbować się umówić.
Dziewczyny wam na prawdę ovu nie działa na kom? Ja wchodzę przez stronę i normalnie mam wersję na telefon. Cały czas tak z wami piszę. Tylko mi się suwak nie aktualizuje, nie wiem cZemu.Arwena8 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sil...ja też głównie na telefonie śmigam i też suwaczek mi się nie aktualizuje i nie wiem czemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 23:03
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Ewela fajnie że się odezwałaś Też juz bym chciała byc po wszystkim..... Buziaki dla Kubusia
Dorociak ja zamawiam takie ręczniczki http://www.aptekagemini.pl/akuku-okryc-kap-80x80cm-100-bawel-roz.html
W tej aptece zamawiałam też witaminę D w kapsułkach sól fizjologiczną i kosmetyki dla dzieci wogóle ceny mają dobre. Dla siebie też znajedziesz do szpitala wszystko typu podkłady wkładki laktacyjne itp
Wesołku tego co czytałąm to pessar ściągają dopiero przed samą cesarką ale zapytam na wizycieKarolcia885 -
nick nieaktualnyEwela super ze juz jestes w domu. Ja z mqla tez wyszlam dopiero po 5 dniach ale to z powodu spadku wagi. Teraz niech Kubus rosnie zdrowo i da mamusi poodpoczywac. Ja duzo rzeczy dla mojej Natalki zamawiam na www.txm24.pl maja dobry gatunek materialow no i zawsze trafia sie jakas fajna okazja czesto na weekendy daja obnizki cen. Pozdrowionka
-
Ewela, piękny post..rozmarzyłam sie i naładowałam baterie gratuluję i powodzenia Wam :-*
Dziewczyny, ten zastrzyk ovitrelle to jest to co pregnal ..? wyczytałam wcześniej że 36 h przed punkcją go bierzecie, a mnie dali po punkcji... pregnal brałam na pęknięcie pęcherzyka 36 g przed inseminacją, a po co przy in vitro, nie rozumiem... przeciez całe pęcherzyki doktor wyciaga z jajników...chyba.. wytłumaczcie kto moze bo nie kumam, i tego ze po punkcji dotałam czy to dobrze czy źle...2010 r. usunięty jajowód z powodu wodniaka, niezawsze pękające pęcherzyki, Mąż nasienie- ok.
2 ostatnie lata starań...nieskutecznych,
Czerwiec 2016 sono HSG,
25.06.IUI-nieudana,
Październik 2016 decyzja do IVF IMSI, X stymulacja krótki protokół z antagonistą,
21.10. punkcja 26.10Transfer -
Majkownik po punkcji bralam progesteron a tym samym przed transferem.... a przed crio bierzesz szybciej progesteronMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ewela gratuluję synusia i tego że w końcu jesteście razem:-)
Ja cały czas piszę z tel, bo nie mam w domu laptopa.
Dziewczyny, a kupujecie laktator ręczny czy elektroniczny?
Majkownik powinnaś dostać zastrzyk 36h przed punkcja na pękanie pęcherzyków
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
majkownik82 wrote:Ewela, piękny post..rozmarzyłam sie i naładowałam baterie gratuluję i powodzenia Wam :-*
Dziewczyny, ten zastrzyk ovitrelle to jest to co pregnal ..? wyczytałam wcześniej że 36 h przed punkcją go bierzecie, a mnie dali po punkcji... pregnal brałam na pęknięcie pęcherzyka 36 g przed inseminacją, a po co przy in vitro, nie rozumiem... przeciez całe pęcherzyki doktor wyciaga z jajników...chyba.. wytłumaczcie kto moze bo nie kumam, i tego ze po punkcji dotałam czy to dobrze czy źle...
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
mandy11 wrote:My zawsze w gyn miałyśmy zastrzyk 36 h przed punkcją, on ma wywołać ostateczne dojrzewanie pęcherzyków, nie wiem dlaczego miałaś go po punkcji... A gdzie Ty się leczysz?2010 r. usunięty jajowód z powodu wodniaka, niezawsze pękające pęcherzyki, Mąż nasienie- ok.
Czerwiec 2016 sono HSG,
25.06.IUI-nieudana,
Październik 2016 decyzja do IVF IMSI, X stymulacja krótki protokół z antagonistą,
Ktos ma numer do tej kliniki w Bytomiu w której GK przyjmuje? Wypisują mnie ale usg nie zrobili i kazał mi iść do lekarza za 2 tygodnie. Albo się do niej umówię albo do kogoś innego...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
u mnie w klinice transferuja w 5 dobie, trzymaja zarodki do fazy blastocysty2010 r. usunięty jajowód z powodu wodniaka, niezawsze pękające pęcherzyki, Mąż nasienie- ok.
Czerwiec 2016 sono HSG,
25.06.IUI-nieudana,
Rubineye wrote:Ewela gratuluję synusia i tego że w końcu jesteście razem:-)
Ja cały czas piszę z tel, bo nie mam w domu laptopa.
Dziewczyny, a kupujecie laktator ręczny czy elektroniczny?
Majkownik powinnaś dostać zastrzyk 36h przed punkcja na pękanie pęcherzyków
Dziewczyny piszcie po kolei co wyscie mialy zlecone te 36 h przed punkcja, pleeasee, któras miala gonapeptyl-e ?2010 r. usunięty jajowód z powodu wodniaka, niezawsze pękające pęcherzyki, Mąż nasienie- ok.
Czerwiec 2016 sono HSG,
25.06.IUI-nieudana,
kurdee ale mnie cos zakłuło, jakby prądem w dole brzucha przez macice... co to bylo2010 r. usunięty jajowód z powodu wodniaka, niezawsze pękające pęcherzyki, Mąż nasienie- ok.
Czerwiec 2016 sono HSG,
25.06.IUI-nieudana,
21.10. punkcja 26.10Transfer