Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sil i Kamiisia - dziękuję za odp.!
Kamiisia, chętnie skorzystam z Menopuru, o ile mi dr go faktycznie zaleci. Odezwę się do Ciebie, jak będę po następnej wizycie u niego.
A Ty kupowałaś przy tym podejściu leki bez refundacji i w aptece? Bo jestem ciekawa, ile leki za całość procedury kosztują.Kamiisia lubi tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Mi nic z leków już nie zostało, a w Arte już nie miałam refundacji. Ja kupiłam wszystkie leki w sieci, od dziewczyn, miałam menopur 75 i gonal 150. Zapłaciłam za te leki 3,5 tyś, a w aptece za te dawki zapłaciłabym ponad 5 tyś.
Klee lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Klee wrote:Sil i Kamiisia - dziękuję za odp.!
Kamiisia, chętnie skorzystam z Menopuru, o ile mi dr go faktycznie zaleci. Odezwę się do Ciebie, jak będę po następnej wizycie u niego.
A Ty kupowałaś przy tym podejściu leki bez refundacji i w aptece? Bo jestem ciekawa, ile leki za całość procedury kosztują.Klee lubi tę wiadomość
-
Ja po obdzwonieniu całego regionu chyba wyżebrałam u Pani Dr hematolog termin na środę na 19 30, i tak mi się coś wydaje, że to ta sama, do której jestem umówiona w Medicoverze na czwartek (sprawdzę jak wstanę)... Zawsze to dzień szybciej, ale ciężko z tym hematologiem na cito...
Na szczęście nie krwawię, płytki mi się dziś trochę poprawiły i najważniejsze, że te krwiaki już nie straszą tak bardzo -
Nawet mnie nie nerwijcie, puściliby mnie ale mam podwyższone crp i dopóki nie spadnie to bede tu siedzieć
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Z wymazu nie mam, jeden mówi ze 72 godz drugi ze 4 dni crp miałam 13 spadło do 11, jutro powtarzają badanie ale jak nie dostaje antybiotyku to jak ma to spaść
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
i CRP skacze jak chce, bez antybiotyku. Więc to Kala jest możliwe. CRP pokazuje reakcję organizmu na ciążę, w ciąży jest 2 razy wyższe niż normalnie. I lekarze o tym wiedzą... A antybiotyk czasem jest potrzebny ale nie zawsze.
No, na wymaz się czeka 3-4 dni, zależy co wychodzi, jak wychodzi czysty i nie robią bakteriologii to czasem jest po 2 dniach...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sunshine_111 wrote:Karolciu, a jak tam u Was? Radzisz sobie? Jak dzieciaczki?
Dzieciaczki są nawet grzeczne ale chyba zaczynamy ząbkowanie więc Toszka się mecza. Zaczęły jesc marchewkę.
A ty kochana dbaj o Was kiedy masz termin porodu. Cały cze Was czytam i kibicuje ☺
Kurcze ale ten czas leci ja dokładnie rok temu robiłam bete......Karolcia885 -
Sunshine_111 wrote:Kala, może już wystarczy?
Hope, jak się czujesz? Masz już @ na całego?
Sun ja miałam zabieg, więc @ nie ma, a krwawienie ustalo dzień po zabiegu praktycznie, tylko macica bolała przez ostatnie dni dosyć mocno.
Kala 3maj się tam.Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Karolcia, super, że dajesz radę i że dzieciaczki ok
Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek - maila wyślę Ci na priv
No, ten czas strasznie leci... Rok temu walczyłam z tą moją leniwą betą...
Termin z om mam na 28 listopada, ale z usg o tydzień wcześniej... W sobotę mam prenatalne to się dowiem dokładniejKarolcia885 lubi tę wiadomość