Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Allessa wrote:Dokładnie. Działanie takie samo, cena o wiele niższa, jedyna niedogodność to wycieczka do Czech. Zakładam Rubi, że Ty też poprosisz o receptę na utrogestan? Ja poproszę.
Wolę jeździć do Czech niż płacić za Lutinus krocie. Wyobraźcie sobie, że w aptece koło mojego domu Lutinus kosztuje 250 zł
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Dzięki. Jak będę mieć więcej czasu od zakupu do podania to pewnie się skuszę.
Lutinus w Bytomiu 129 zł.AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodki beta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodki beta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio 03.2018 crio 09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 ciąża ektopowa -
Dziewczyny przypomnijcie mi proszę na co był olejek z wiesiołka ?
Pippi kiedy masz cc?
Kamisia co tam u Ciebie?
Allessa zaczęłaś stymulację?Kamiisia lubi tę wiadomość
Hej Rubi.
Wiesiołek jest polecany na wzrost endometrium. Bierze się go tylko do owulacji.
Ja właśnie czekam na @...miała być dzisiaj. Nigdy się nie spozniala, gdyż jest to @ po lekach-oczywiście, że teraz się spóźnia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 18:58
-
Rubineye w czw mam cc
CalaM w stresie!Allessa, pippi, Sunshine_111, Klee lubią tę wiadomość
-
Rubi, dowiem się dopiero w poniedziałek, bo miałam mieć wizytę w czwartek, ale lekarka się rozchorowala, w dodatku idę do jakiegoś innego lekarza. Szykuję się na piątek albo na poniedziałek 19. Już mam dość!
Kamiisia, ja też mam stres jak cholera! Mogłoby już być po wszystkim!
A wiecie po ilu godzinach można wstać po cesarce? I czy ktoś miał cc w Świętochłowicach? Będę wdzięczna za każdą informację!Kamiisia, Karolcia885, Klee lubią tę wiadomość
-
pippi wrote:Rubi, dowiem się dopiero w poniedziałek, bo miałam mieć wizytę w czwartek, ale lekarka się rozchorowala, w dodatku idę do jakiegoś innego lekarza. Szykuję się na piątek albo na poniedziałek 19. Już mam dość!
Kamiisia, ja też mam stres jak cholera! Mogłoby już być po wszystkim!
A wiecie po ilu godzinach można wstać po cesarce? I czy ktoś miał cc w Świętochłowicach? Będę wdzięczna za każdą informację!
Pippi ja mialam cc w Świętochłowicach u dr G-K. Cc miałam o 11 a wstałam następnego dnia o 6 rano.Karolcia885 -
Karolcia to długo Ci kazali lezakowac,ja slyszalam ze gonią do wstawiania po 6-8h to prawda?
-
Kamiisia wrote:Karolcia to długo Ci kazali lezakowac,ja slyszalam ze gonią do wstawiania po 6-8h to prawda?
Tak,mnie kazali wstać po 6.
Oooo to już na ostatniej prostej - będze dobrzeKamiisia lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyOj kochane to ja wam zycze powodzenia. Ja sie jeszcze turlam w dwupaku do 29. Mi przy Natalce kazali wstac po 9 godz. Teraz zobaczymy jak bedzie bo cc mam miec w gliwicach. Byla tam ktoras? A no i mi Natke zabrali na pierwsza noc nastepne już byla ze mna.
pippi lubi tę wiadomość
-
Ja miałam cc w Gliwicach- co prawda nieplanowane ale jednak było. Zabieg o 10 rano- wstawalam następnego dnia o 6 i od razu kąpiel pod prysznicem. Na pierwszą noc bez problemu zabrali Marysię do Pigułek. Ja byłam zadowolona z opieki.
Kamisia, Pippi-nie bójcie się, ta cała cesarka to i tak pryszcz do porodu siłami natury hehe. Będzie dobrze.
Ja dalej czekam na@...pippi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Allessa wrote:Rubi jak tam? U mnie 2dc
Super, to trzymam kciuki
U mnie dopiero 13dc, więc ruszamy końcem marca w następnym cyklu Wyniki dobre, leki wykupione - czekam i staram się znów cyca ograniczyć. Jak to zrobilas że odstawilas Marysię?29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
U nas było karmienie mieszane- trochę cyc, trochę z laktatora i większość mm. Odstawialam już w listopadzie- musiałam zacząć przyjmować leki z racji moich fatalnych wyników hormonalnych. Normalnie menopauza. Dlatego jestem już piąty cykl na systen sequi.
Najboleśniej to wbrew pozorom ja przeżywałam odstawienie-wciąż ciepło wspominam usypianie przy cycusiu :-* teraz wciąż usypiam Marysię trzymając ją w ramionach i przytulajac-jedyne co się zmieniło, to brak karmienia.
Pewnie gdybym nie musiała to karmilabym do dzisiaj