Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguuula, nie poddawaj się. My też wyglądaliśmy na beznadziejny przypadek. Uda Wam się!Aguuula;2525 wrote:MałaMi gratulacje!
Gdzie sie Wam udało? Zmieniliscie klinike? Protokół?
Dziewczyny gratuluję nowonarodzonych dzieciaczków!
Chyba zostałam tylko ja... -
Kala06 wrote:Cześć dziewczyny

Malami gratulacje
Pippi jeszcze raz gratuluje
U nas wszystko dobrze
Jula rozrabia, śmieje się, łapie już zabawki, w całym domu ją słychać. Karmimy się od tygodnia tylko mm. Mała odzie spać ok 22 i wstajemy o 10, tylko łakomczuch je co 3 godziny
O jak długo śpi! Super
Nasza tak do 6-7. Często przesypiała od 21 do 3-4-5 lub 6 bez karmienia, ale ostatnio "się popsuła"
i wstaje częściej w nocy i ciumka 2h...
-
Tak. My w Bocianie ale zostajemy w Katowicach. Jak ma sie udać to sie uda i tu. Tam czuje sie dobrze. Mam super lekarza, który mnie wysłucha itp. Poza tym nie bedziemy mogli sobie pozwolic na wyjazd do Białegostoku tym tazem. W planach mam schreching którego nigdy nie mialam i długi protokół jak ostatnio. Chciałabym nawet zamrozic komórki jesli cos sie uda by mieć jakąs alternatywe gdyby nie udalo sie zamrozic zadnego zarodka bo to juz nasza ostatnia próba. Strasznie sie tego boję a jednocześnie juz bym chciała zacząć. Planuję wizytę na poczatku kwiwtnia i zaczynać wiec mysle ze w maju juz punkcja i transfer no chyba ze się cos przesunie... Ja po prostu nie wiem co jest nie takpippi wrote:Aguula Kiedy planujesz kolejne podejście? Z tego co pamiętam, zostajecie w Bocianie?
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI
,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio 
-
Dziekuję :*
Wczoraj mój M powiedział ze boi sie tego przez co znów bede przechodzić. Chodziło o stan jak beta zaczeła spadać. Dla mnie nadzieja pękła bo skoro z góry założył ze sie nie uda to ja mam dosyć... Szkoda ze mnie nie podtrzymał na duchu jak gadalismy wczoraj o tym. Mielismy plany co i jak a on z takim textem.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI
,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio 
-
Aguula bądź dobrej myśli,jak się raz udało

Sun pociesze się, Tymek ma 13 miesięcy a nadal wstaje 2,3 razy na karmienie
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Aguula, czasem nie ma medycznej przeszkody, po prostu w wielu przypadkach to kwestia zarodka, tak mi się wydaje.Aguuula;2525 wrote:Dziekuję :*
Wczoraj mój M powiedział ze boi sie tego przez co znów bede przechodzić. Chodziło o stan jak beta zaczeła spadać. Dla mnie nadzieja pękła bo skoro z góry założył ze sie nie uda to ja mam dosyć... Szkoda ze mnie nie podtrzymał na duchu jak gadalismy wczoraj o tym. Mielismy plany co i jak a on z takim textem.
U nas z nastawieniem było odwrotnie. Co prawda postanowiliśmy spróbować, właściwie to była moja decyzja, mój miał pewność, że się uda, choć też przyznał, ze bal się, że znów mi się psychika posypie w razie porażki, a ja nastawiałam się sceptycznie, żeby przeżyć ewentualną porażkę i poradzić sobie z sama sobą... W takich chwilach oczekiwania emocje sa cały czas silne i potrafi uwierać nas wszystko: brak wiary, za duży optymizm partnera... Mogę Ci tylko napisać, że jestem myślami z z Tobą, bo też to przeżywałam.
Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
-
Rubi my w czwartek krio. Przyjmuję już utrogestan. Od środy neoparine w zastrzyku. Za radą Dr G-K bierzemy jeden zarodek- odradza ryzykować ciążę blizniaczą tak szybko po cesarce.
Dr M.zaoferował wykonać transfer-oby wszystko się udało.
pippi lubi tę wiadomość
-
Aguuula;2525 wrote:MałaMi gratulacje!
Gdzie sie Wam udało? Zmieniliscie klinike? Protokół?
Dziewczyny gratuluję nowonarodzonych dzieciaczków!
Chyba zostałam tylko ja...
Nie no, zapomniałaś jeszcze o mnie...
Więc nie jesteś sama, Aguuula. Ale zobaczysz, wszystko jeszcze przed nami. Ja tez planuję jeszcze raz podejście, ale raczej już z komórką dawczyni. Zobaczymy, może się uda. Trzymam za Ciebie mocno kciuki!
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Pippi i Kamisia - gratuluję i dużo zdrówka dla Was i Waszych dzieciaczków!

Małamii - tak się cieszę, że Ci się udało!
Też jestem ciekawa, gdzie to było - napisz, proszę. Gratulacje!
pippi lubi tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
nick nieaktualny