Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguuula;2525 wrote:MałaMi gratulacje! Gdzie sie Wam udało? Zmieniliscie klinike? Protokół?
Dziewczyny gratuluję nowonarodzonych dzieciaczków!
Chyba zostałam tylko ja... -
Kala06 wrote:Cześć dziewczyny
Malami gratulacje
Pippi jeszcze raz gratuluje
U nas wszystko dobrze Jula rozrabia, śmieje się, łapie już zabawki, w całym domu ją słychać. Karmimy się od tygodnia tylko mm. Mała odzie spać ok 22 i wstajemy o 10, tylko łakomczuch je co 3 godziny
O jak długo śpi! Super Nasza tak do 6-7. Często przesypiała od 21 do 3-4-5 lub 6 bez karmienia, ale ostatnio "się popsuła" i wstaje częściej w nocy i ciumka 2h... -
pippi wrote:Aguula Kiedy planujesz kolejne podejście? Z tego co pamiętam, zostajecie w Bocianie?Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Dziekuję :*
Wczoraj mój M powiedział ze boi sie tego przez co znów bede przechodzić. Chodziło o stan jak beta zaczeła spadać. Dla mnie nadzieja pękła bo skoro z góry założył ze sie nie uda to ja mam dosyć... Szkoda ze mnie nie podtrzymał na duchu jak gadalismy wczoraj o tym. Mielismy plany co i jak a on z takim textem.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Aguula bądź dobrej myśli,jak się raz udało
Sun pociesze się, Tymek ma 13 miesięcy a nadal wstaje 2,3 razy na karmienie
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Aguuula;2525 wrote:Dziekuję :*
Wczoraj mój M powiedział ze boi sie tego przez co znów bede przechodzić. Chodziło o stan jak beta zaczeła spadać. Dla mnie nadzieja pękła bo skoro z góry założył ze sie nie uda to ja mam dosyć... Szkoda ze mnie nie podtrzymał na duchu jak gadalismy wczoraj o tym. Mielismy plany co i jak a on z takim textem.
U nas z nastawieniem było odwrotnie. Co prawda postanowiliśmy spróbować, właściwie to była moja decyzja, mój miał pewność, że się uda, choć też przyznał, ze bal się, że znów mi się psychika posypie w razie porażki, a ja nastawiałam się sceptycznie, żeby przeżyć ewentualną porażkę i poradzić sobie z sama sobą... W takich chwilach oczekiwania emocje sa cały czas silne i potrafi uwierać nas wszystko: brak wiary, za duży optymizm partnera... Mogę Ci tylko napisać, że jestem myślami z z Tobą, bo też to przeżywałam.Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
-
Rubi my w czwartek krio. Przyjmuję już utrogestan. Od środy neoparine w zastrzyku. Za radą Dr G-K bierzemy jeden zarodek- odradza ryzykować ciążę blizniaczą tak szybko po cesarce.
Dr M.zaoferował wykonać transfer-oby wszystko się udało.pippi lubi tę wiadomość
-
Aguuula;2525 wrote:MałaMi gratulacje! Gdzie sie Wam udało? Zmieniliscie klinike? Protokół?
Dziewczyny gratuluję nowonarodzonych dzieciaczków!
Chyba zostałam tylko ja...
Nie no, zapomniałaś jeszcze o mnie... Więc nie jesteś sama, Aguuula. Ale zobaczysz, wszystko jeszcze przed nami. Ja tez planuję jeszcze raz podejście, ale raczej już z komórką dawczyni. Zobaczymy, może się uda. Trzymam za Ciebie mocno kciuki!Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Pippi i Kamisia - gratuluję i dużo zdrówka dla Was i Waszych dzieciaczków!
Małamii - tak się cieszę, że Ci się udało! Też jestem ciekawa, gdzie to było - napisz, proszę. Gratulacje!pippi lubi tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
nick nieaktualny