Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Aurora też miała prawdopodobieństwo zespołu Downa spore. Ale u niej było poprawne usg i właściwa pappa, tylko wolne beta hcg było złe. Teraz nie mamy obrazu noska i mamy złą pappę i betę. Umówiłam się na powtórne I prenatalne ale już na nie nie trafiłam. Bo po prenatalnych krwawiłam, a we wtorek to już dostałam krwotoku i leżę od tego dnia w szpitalu. Mam krwiaka giganta, na tę chwilę nawet większego niż sama ciąża. Leżę grzecznie, czekam aż będzie lepiej. Wczoraj wieczorem już krew przestała lecieć, teraz tylko plamienie jest. Ale dr J nie daje szans na szybkie wyjście z tego przybytku szczęścia
Co do konfliktu to z Aurorą miałam możliwość wystąpienia, badaną przez całą ciążę ale konflikt się nie pojawił. Po porodzie dostałam immuniglobulinę. Teraz konflikt wyszedł już na początku, a w związku z krwawieniem się nasilił. Zaraz po przyjściu do szpitala podali immunoglobulinę więc jesteśmy z dzidziusiem zabezpieczeni.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Hej Dziewczyny, po ciąży został mi Neoparin 0,8 całe 3 opakowania, odstąpię jeśli któraś by chciała, szkoda mi wyrzucić, bo może komuś się przyda? jak coś to priv.
Powodzenia w staraniach, mi za drugim razem się udało i mam ślicznego AniołkaYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny miałam mieć ivf w macierzyństwie ale mój mnie namawia na Katowice że względu na ich program 2+1. Mam kilka pytań, jeli można:
Jakiego lekarza polecacie?
Czy badalyscie zarodki PGd?
Za którym razem Wam się udało?
Czy na e wiecie jakie są terminy?
Ps. Zaczęłam już brać antyki do długiego protokołu.
Anna1975 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:Dziewczyny miałam mieć ivf w macierzyństwie ale mój mnie namawia na Katowice że względu na ich program 2+1. Mam kilka pytań, jeli można:
Ps. Zaczęłam już brać antyki do długiego protokołu.EMILIA 02.09.2020❤ -
Nusieńka wrote:Evkill, w Provicie w Katowicach też mają program 2+1. Tylko nie wiem, czy tam w ogóle badają zarodki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 22:21
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Nusieńka wrote:To jest program ,,3mam z Provitą,,. Polecam, bo sama się tam leczę. Jest też osobny wątek na OVU, może poczytaj.moja historia
evkill wrote:Dziewczyny miałam mieć ivf w macierzyństwie ale mój mnie namawia na Katowice że względu na ich program 2+1. Mam kilka pytań, jeli można:
Ps. Zaczęłam już brać antyki do długiego protokołu.
Jestem zapisana na 20 tego do Dr. Mercika.moja historia
Dzwoniłam do Katowic i przełączali mnie i przełączali a w koncu mnie rozłaczyli i nie dowiedzialam sie ile kosztuje crio? czu ktos wie?
I jeszcze pytanie jak sobie podam 2 zarodki to cena jest ta sama?moja historia
evkill wrote:Dzwoniłam do Katowic i przełączali mnie i przełączali a w koncu mnie rozłaczyli i nie dowiedzialam sie ile kosztuje crio? czu ktos wie?
I jeszcze pytanie jak sobie podam 2 zarodki to cena jest ta sama?
w ktorej klinice?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:w ktorej klinice?moja historia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sil wrote:Wczoraj straciliśmy dzidziusia
przykro mi bardzo.. a wiadomo co bylo powodem?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
evkill wrote:No w gyncentrum. To watek gyncentrum.
jesli masz swoje zarodki zamrozone w programie to nic nie placisz a tak to za AZ placisz 3 tysMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️