Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesołek :-) wrote:O Ania pisz co u Was?
Poziomka25 lubi tę wiadomość
-
Aniu... W końcu się uda. Trzymam za Was kciuki . Moje dzieci mają już 2 lata. Szaleją cały dzień, zaczynają coraz więcej mówić więc jest wesoło. Od września chce ich dać do przedszkola .
Kiedy startujecie w nowej klinice?Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Wesołek :-) wrote:Aniu... W końcu się uda. Trzymam za Was kciuki . Moje dzieci mają już 2 lata. Szaleją cały dzień, zaczynają coraz więcej mówić więc jest wesoło. Od września chce ich dać do przedszkola .
Kiedy startujecie w nowej klinice? -
nick nieaktualny
-
Beta 945,3 i było widać pęcherzyk!
Matko, jak ja się boję kolejnej wizyty!edloteh, Wesołek :-), Yoselyn82, Alrauna1987, Klee, pippi, Sil, mandy11 lubią tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Aniu, trzymam za Ciebie kciuki! Uda się, zobaczysz. Ja mam ponad 30 lat. Już myślałam ze trzeba się pogodzić z tym, że nic z tego. A tu jednak cuda się zdarzają. Każda z nas prędzej czy później tego cudu doświadczy :* trzymaj się i dawaj znać.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Aguuula;2525 wrote:Aniu, trzymam za Ciebie kciuki! Uda się, zobaczysz. Ja mam ponad 30 lat. Już myślałam ze trzeba się pogodzić z tym, że nic z tego. A tu jednak cuda się zdarzają. Każda z nas prędzej czy później tego cudu doświadczy :* trzymaj się i dawaj znać.
-
Aguuula;2525 wrote:Beta 945,3 i było widać pęcherzyk!
Matko, jak ja się boję kolejnej wizyty!
kciuki mocne!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Aguuula;2525 wrote:Beta 945,3 i było widać pęcherzyk!
Matko, jak ja się boję kolejnej wizyty!
Heeeeej, ogromne gratulacje!!!! Takie super wieści!!! Tak to juz jest, ze nasze ciaze sa bardzo stresujące. Musimy sobie z tym poradzić i byc dobrej myśli, bo musi byc dobrze i nie może byc inaczej!!! Powodzenia i trzymam kciuki za nudna ciazeAguuula;2525 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
Baska1988 wrote:Peonia A co tam u Was?
Basiu, dziękuje za pamięć. My sie spodziewamy kolejnego dzidziusia, tez z ivf. Termin na początek lipca. Ciąża trochę łatwiejsza niz ostatnio, ale tez za kolorowo nie ma. Mdłości i wymioty jeszcze męczą, wiec czekam na ta przyjemniejsza cześć ciąży. Jutro mam wizytę, może sie dowiemy kto tam mieszka?
A co tam u was? Jak córeczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 14:05
Yoselyn82, Aguuula;2525, Wesołek :-), Klee, Sil, pippi, Sunshine_111, mandy11 lubią tę wiadomość
Peonia88
-
lilou wrote:Aniu, powodzenia! Tobie tez sie uda. Młoda jesteś jeszcze, 30 sie nie przejmuj. Duuzo siły i wytrwałości życzę. Na pewni sie uda!
lilou lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPeonia super. Tak myślałam czy wam się udało. Letnia dzidzia bedzie. Oby ta milsza cześć ciąży szybko nadeszła. U nas do dobrze dziewczynki rosną i to szybko. Nati dużo mówi czas.mi od tego głową boli. Karola za to piszczy i wstaje wszędzie po schodach ucieka. Istny zawrót głowy. Czasami jestem wykończona.
lilou lubi tę wiadomość