Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz po prenatalnych. Będziemy mieli synka!!!! Maz miał racje, ja obstawiałam córcię. Dziecko piękne i zdrowe, mega ulga
Dziękuje za wszystkie kciuki :*zizia_a, linkaa28, małamii89, Mag85, WIKI 82, Allessa, mandy11, Tyszanka81, pippi, Justkrk, dredzik84, Klee lubią tę wiadomość
Peonia88
-
lilou wrote:Juz po prenatalnych. Będziemy mieli synka!!!! Maz miał racje, ja obstawiałam córcię. Dziecko piękne i zdrowe, mega ulga
Dziękuje za wszystkie kciuki :*lilou lubi tę wiadomość
4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Wesołek :-) wrote:Peonia...super imię dla synka wybrane?
Dziękuje za wszystkie gratulacje.Wesołek :-), Mag85, Arwena8, WIKI 82, mandy11, dredzik84 lubią tę wiadomość
Peonia88
-
Dorciak..karolcia... ja mam termin na 10 stycz. Wczoraj zaczęłam 30tc.
Na prenatralnych lekarz powiedział mi, że datę porodu wylicza się z transferu a nie z miesiączki. Ten lekarz wie bo pracuje w Katowicach w Provicie a moja gin prowadząca też tak potwierdziła, że od transferu.
A dziś mam trzecie prenatralne-już mam stracha!!! -
Aneta powodzenia
Mandy piękne imię, moja kuzynka tak się nazywa i wszyscy wołają ją Kora A my na Tymonamandy11 lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Przechodziłam dzisiaj obok labo i zrobiłam betę zeby mieć już święty spokój. Chyba sie spodziewacie po entuzjazmie mojej wypowiedzi jaki wynik znowu zobaczyłam mam to wszystko w dupie. Dziękuje dziewczyny za wsparcie, ciesze sie ze Was mam. Muszę od tego wszystkiego odpocząć, jak już zresztą pisałam. Od forum tez, choć pewnie raz za czas bede zaglądać. Sil życzę Ci zdrowego bobasa i spokojnej ciazy, Catarina, peonia, linka Wam rownież wszystkiego dobrego, przepraszam te dziewczyny, które pominęłam, ale nie mam pamięci do imion każdej z Was życzę wszystkiego, co najlepsze, dużo ciąż, zdrowych bobasów i lekkich porodów.
Buziaki4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Peoniu Gratuluję teraz to już z górki stres odpuszczony teraz tylko cieszcie się ciążą .Ja też liczyłam na początku ciąży na dziewczynkę ale bardzo szybko doszłam do wniosku że nie zamienię mojego syna na wszystkie dziewczyny świata i tak jest od 17lat do tej pory
Kasiurek trzymam kciuki i liczę że przełamiesz teraz swoją passę i przeskoczysz wreszcie do następnego etapu &&&&lilou lubi tę wiadomość
6 inseminacji w Prowicie
8 pełnych procedur in vitro-Gyn w tym było jeszcze 5 crio
w międzyczasie szczepienia imuno (ok1 rok) ,2×histero, 1×laparo, PGA zarodków(zarodki ok) i praktycznie wszystko co możliwe zbadane , a beta zawsze 0 .
Przedemną jeszcze tylko test ERA i wtedy decyzja co dalej i gdzie