Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sił, szkoda, ze ci dr nie dał L4, ja uważam, ze nam sie należy L4 na czas stymulacji. Pamietam, ze miałam okropne migreny i złe samopoczucie. Każdy na pewno inaczej to przechodzi, ale powinnismy sie w tym czasie relaksować i zbierać siły na walkę. I jak tu pracować jak człowiek sie złe czuje?
Anies30 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
Tak. 3 dniowe- 6A i 8A
lilou lubi tę wiadomość
4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
2 miałam hodowane do blastki ale chyba w 5dniu prZestaly sie dzielić.4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
WIKI 82 wrote:bardzo ładne zarodki:)4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Małami mnie opinie wydał ŚP dr Gryga, opisał wszystko że mam dodatni czynnik v leiden, i od tego momentu przepisuje mi clexane dr P oraz mój rodzinny tylko musiałam mu dostarczyć ta opinię i wynik v leiden.Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
lilou wrote:Sił, szkoda, ze ci dr nie dał L4, ja uważam, ze nam sie należy L4 na czas stymulacji. Pamietam, ze miałam okropne migreny i złe samopoczucie. Każdy na pewno inaczej to przechodzi, ale powinnismy sie w tym czasie relaksować i zbierać siły na walkę. I jak tu pracować jak człowiek sie złe czuje?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
No proszę, widzę, ze tu też życie kwitnie . No nie da się tak na 2 fronty. Ja napisałam już na Kafe, ze wolę Kafe - chyba z przyzwyczajenia po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 08:19
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Tyszanka81 wrote:Mogly na glowie
Tyszanka81 lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Mniej więcej przeglądałam głosy no i wypadło na Kafe założyłam nowy wątek. Zobaczymy jak będzie sie sprawdzał.
http://f.kafeteria.pl/temat/f9/gyncentrum-i-nie-tylko-nowy-watek-p_66077874.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Hej Dziewczyny ja już po transferze - poplakalam się ze szczęścia miałam podane 2 blastki najlepszej klasy ( kiedyś w Wawie usłyszałam , ze nigdy nie będę miała takich dobrych , bo takie mam widać uwarunkowania genetyczne - teraz wiem, ze to bzdura i głupie tłumaczenie złej stymulacji) , a 3 zarodki sa jeszcze morulami, więc czekam na info w pon czy będą blastkami i na zimowisko idą, a mamusia na pewno szybko po nie wróci - więc kciuki dalej sa potrzebne .
Mój M był przy transferze, bez proszenia dostałam zdjęcie moich kripeczek, więc będę zerkac i się modlić, żeby już zostały Forever dzisiaj od razu dostałam też kartę informacyjną z pełnym opisem i zaleceniami. SZOK UWIELBIAM DR CHROSTOWSKIEGO- to wspanialy lekarz, spokojny, delikatny, uśmiechnięty i wygadany - he he wreszcie po tych wszystkich mrukach, milczkach lub nieludzkich bab.
Wzięłam tylko klej - lekarz powiedzial , ze nie ma wskazań , bo nie ma skurczy, więc nie naciagaja na kasę jak wszędzie .
I jeszcze jedno przed transferem oglądaliśmy nasze wszystkie zarodeczki - filmik z 5 dni ich życia- embrioscop robił zdjęcia co 10 min - super to wyglądało
PO RAZ PIERWSZY WIEM, ŻE PROCEDURA BYŁA TAKA JAKA POWINNA BYĆ OD POCZĄTKU - RESZTA TO KWESTIA SZCZĘŚCIAlilou, WIKI 82 lubią tę wiadomość
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Hej Dziewczyny ja już po transferze - poplakalam się ze szczęścia miałam podane 2 blastki najlepszej klasy ( kiedyś w Wawie usłyszałam , ze nigdy nie będę miała takich dobrych , bo takie mam widać uwarunkowania genetyczne - teraz wiem, ze to bzdura i głupie tłumaczenie złej stymulacji) , a 3 zarodki sa jeszcze morulami, więc czekam na info w pon czy będą blastkami i na zimowisko idą, a mamusia na pewno szybko po nie wróci - więc kciuki dalej sa potrzebne .
Mój M był przy transferze, bez proszenia dostałam zdjęcie moich kripeczek, więc będę zerkac i się modlić, żeby już zostały Forever dzisiaj od razu dostałam też kartę informacyjną z pełnym opisem i zaleceniami. SZOK UWIELBIAM DR CHROSTOWSKIEGO- to wspanialy lekarz, spokojny, delikatny, uśmiechnięty i wygadany - he he wreszcie po tych wszystkich mrukach, milczkach lub nieludzkich bab.
Wzięłam tylko klej - lekarz powiedzial , ze nie ma wskazań , bo nie ma skurczy, więc nie naciagaja na kasę jak wszędzie .
I jeszcze jedno przed transferem oglądaliśmy nasze wszystkie zarodeczki - filmik z 5 dni ich życia- embrioscop robił zdjęcia co 10 min - super to wyglądało
PO RAZ PIERWSZY WIEM, ŻE PROCEDURA BYŁA TAKA JAKA POWINNA BYĆ OD POCZĄTKU - RESZTA TO KWESTIA SZCZĘŚCIAII 2015-III 2016- Provita (3 IUI,I IMSI, 2 transfery)
V 2016-.....lecz. się immuno- po 6 szczep. MLR 49,3%...I.2017 wiz. w Gyncentrum... -
83HOPE wrote:Hej Dziewczyny ja już po transferze - poplakalam się ze szczęścia miałam podane 2 blastki najlepszej klasy ( kiedyś w Wawie usłyszałam , ze nigdy nie będę miała takich dobrych , bo takie mam widać uwarunkowania genetyczne - teraz wiem, ze to bzdura i głupie tłumaczenie złej stymulacji) , a 3 zarodki sa jeszcze morulami, więc czekam na info w pon czy będą blastkami i na zimowisko idą, a mamusia na pewno szybko po nie wróci - więc kciuki dalej sa potrzebne .
PO RAZ PIERWSZY WIEM, ŻE PROCEDURA BYŁA TAKA JAKA POWINNA BYĆ OD POCZĄTKU - RESZTA TO KWESTIA SZCZĘŚCIA5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Dobrze, ze tu też zaglądam, bo bym Wam nie podziękowała dziewczyny Dzięki to w dużej mierze dzięki Wam mam w sobie siłę
lilou, Tyszanka81, WIKI 82 lubią tę wiadomość
Czyli Kafe?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Witam dziewczyny,mam do odsprzedania zastrzyki do procedury in vitro.Menopur 600 IU FSH+600 IU LH,cetrotide 0,25 mg,5 szt.,oraz elonva 100 mikrogramów z datą ważności do końca października tego roku.W razie zainteresowania którymkolwiek preparatem proszę o kontakt na email: [email protected] Jestem z okolic Olsztyna.