Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
mandy11 wrote:Tak, jest też pediatrą
A powiedz mi czy badania mialas pobierane w ten sam dzien co wizyta i potem jechalas na kolejna czy kontaktowalas sie z nim e-mailem czy przez telefon..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Badania były pobrane na pierwszej wizycie. Do wyników masz dostęp on-line. Na następną wizytę możesz umówić się telefonicznie, ale ona też jest płatna 150 zł... Później to już zależnie jak docent zaordynuje- czy masz się kontaktować mailem, czy jednak potrzebna będzie Twoja obecność. Oczywiście ja do niczego ani nikogo nie namawiam, sama zdecydujesz
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
mandy11 wrote:Badania były pobrane na pierwszej wizycie. Do wyników masz dostęp on-line. Na następną wizytę możesz umówić się telefonicznie, ale ona też jest płatna 150 zł... Później to już zależnie jak docent zaordynuje- czy masz się kontaktować mailem, czy jednak potrzebna będzie Twoja obecność. Oczywiście ja do niczego ani nikogo nie namawiam, sama zdecydujesz
A jakies swoje wyniki bralas?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Runineye musisz mieć skończony 21 tydzień - jeżeli położna prowadząca ma podpisaną umowę z NFZ, to takie spotkania masz za darmo. Ja chodzę, bardzo fajnie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 10:11
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
A czy w klinice daja lekarze skierowanie na histeroskopie? zeby bylo na NFZ czy oni wola u siebie bo platne?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:A czy w klinice daja lekarze skierowanie na histeroskopie? zeby bylo na NFZ czy oni wola u siebie bo platne
Oj w Gyn nic Ci na NFZ nie przepisza, musisz prosić innego ginekologa. Ja zrobiłam akurat w szpitalu Lubinowa w Kato , ale za wizytę trzeba było zapłacić jakieś 230 zl - niedawno tam byłam żeby mi zrobił jeszcze raz histero i laparoskopie za jednym zamachem bo wiem , ze można to naciagsl mnie na 3 wizyty - ale to i tak zawsze taniej. Ale dużo ddziewczyn miało od swojego giną NA NFZ - z tego co pamiętam to Sil.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Yoselyn82 a Ty nie chciałaś o coś zapytać odnośnie OA?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 13:17
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Yoselyn82 a Ty nie chciałaś o coś zapytać odnośnie OA?
napisalam wiadomoscMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
83HOPE wrote:Yoselyn82 wrote:A czy w klinice daja lekarze skierowanie na histeroskopie? zeby bylo na NFZ czy oni wola u siebie bo platne
Oj w Gyn nic Ci na NFZ nie przepisza, musisz prosić innego ginekologa. Ja zrobiłam akurat w szpitalu Lubinowa w Kato , ale za wizytę trzeba było zapłacić jakieś 230 zl - niedawno tam byłam żeby mi zrobił jeszcze raz histero i laparoskopie za jednym zamachem bo wiem , ze można to naciagsl mnie na 3 wizyty - ale to i tak zawsze taniej. Ale dużo ddziewczyn miało od swojego giną NA NFZ - z tego co pamiętam to Sil.
Mnie dr M skierował - po mojej prośbie - na laparoskopię na NFZ, miałam do wyboru szpital w Zabrzu lub właśnie ten szpital na Łubinowej w K-cach, wybrałam ten drugi, tam miałam laparoskopię połączoną z histeroskopią. Warunki bardzo dobre. Zabieg był na NFZ, ale za wizyty u ginekologa-ordynatora w tym szpitalu (przed zabiegiem dwie, a po zabiegu jeszcze jedna w celu ściągnięcia szwów) i konsultację z anestezjologiem w szpitalu musiałam zapłacić prywatnie. Ale termin bardzo szybki, około miesiąca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 14:04
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Klee wrote:Mnie dr M skierował - po mojej prośbie - na laparoskopię na NFZ, miałam do wyboru szpital w Zabrzu lub właśnie ten szpital na Łubinowej w K-cach, wybrałam ten drugi, tam miałam laparoskopię połączoną z histeroskopią. Warunki bardzo dobre. Zabieg był na NFZ, ale za wizyty u ginekologa-ordynatora w tym szpitalu (przed zabiegiem dwie, a po zabiegu jeszcze jedna w celu ściągnięcia szwów) i konsultację z anestezjologiem w szpitalu musiałam zapłacić prywatnie. Ale termin bardzo szybki, około miesiąca.
O to super się dr M zachował - ja mam może inne doświadczenie bo na początku trafiłam na dr Cz.Niepłodność idiopatyczna,
Klee wrote:Mnie dr M skierował - po mojej prośbie - na laparoskopię na NFZ, miałam do wyboru szpital w Zabrzu lub właśnie ten szpital na Łubinowej w K-cach, wybrałam ten drugi, tam miałam laparoskopię połączoną z histeroskopią. Warunki bardzo dobre. Zabieg był na NFZ, ale za wizyty u ginekologa-ordynatora w tym szpitalu (przed zabiegiem dwie, a po zabiegu jeszcze jedna w celu ściągnięcia szwów) i konsultację z anestezjologiem w szpitalu musiałam zapłacić prywatnie. Ale termin bardzo szybki, około miesiąca.
A dr Gajewska nie da mi na NFZ skoro jej maz pracuje w szpitalu i jest ordynatorem...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:A dr Gajewska nie da mi na NFZ skoro jej maz pracuje w szpitalu i jest ordynatorem...
Może spróbuj poprosić ją o skierowanie do tego szpitala na Łubinowej - tam ordynatorem jest dr Bystrzejewski, wydaje mi się, że Gync. współpracuje z tym dr, dlatego są tak krótkie terminy. Ja poszłam do dr M z zamiarem, ze wezmę skierowanie na lapar. i sama sobie coś poszukam, a tu mnie mile dr M zaskoczył i zaproponował od razu placówkę i krótki termin.Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
83HOPE wrote:Yoselyn82 wrote:A czy w klinice daja lekarze skierowanie na histeroskopie? zeby bylo na NFZ czy oni wola u siebie bo platne
Oj w Gyn nic Ci na NFZ nie przepisza, musisz prosić innego ginekologa. Ja zrobiłam akurat w szpitalu Lubinowa w Kato , ale za wizytę trzeba było zapłacić jakieś 230 zl - niedawno tam byłam żeby mi zrobił jeszcze raz histero i laparoskopie za jednym zamachem bo wiem , ze można to naciagsl mnie na 3 wizyty - ale to i tak zawsze taniej. Ale dużo ddziewczyn miało od swojego giną NA NFZ - z tego co pamiętam to Sil.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Jestem przekonana ze dr P bez żadnych problemów by dała skierowanie do szpitala.
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Mandy a Ty masz może adres @ do dr Paśnika? Nigdy nie przyszło mi do głowy zeby poprosić, a tak głupio mi znowu tam dzwonic i odrywać go od pracy.4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Klee wrote:Może spróbuj poprosić ją o skierowanie do tego szpitala na Łubinowej - tam ordynatorem jest dr Bystrzejewski, wydaje mi się, że Gync. współpracuje z tym dr, dlatego są tak krótkie terminy. Ja poszłam do dr M z zamiarem, ze wezmę skierowanie na lapar. i sama sobie coś poszukam, a tu mnie mile dr M zaskoczył i zaproponował od razu placówkę i krótki termin.
A potem trzeba podjechac do szpitala i umowic sie na termin tak?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Kasiurek86 wrote:Mandy a Ty masz może adres @ do dr Paśnika? Nigdy nie przyszło mi do głowy zeby poprosić, a tak głupio mi znowu tam dzwonic i odrywać go od pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 17:05
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże...