Gyncentrum Katowice In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:Dziewczyny, wiecie może w jakie dni w jakich godzinach dr Mercik przyjmuje w Gyncentrum Katowice?
Wiesz co najlepiej jak bys sobie przedzwonila wiem tylko tyle ze we wtorej jest rano bo sama mam umowiona wizyte. i wiem ze w czwartki przyjmuje popoludniu ale tak jak pisze najlepiej sobie przedzwon i sie dopytaj
Ja jutro juz wezme ostatno tabletkę anty i we wtorek na wizyte i zobaczymy co dalej mam nadzieje ze lekarz przepisze mi juz zastrzyki -
Ja dzis właśnie będę brała ostatnia tabletkę jutro akurat jadę na wizyte i mam nadzieje że lekarz przepisze mi już zastrzyki Na ostatniej wizycie powiedziałam lekarzowi ze mam bardzo fizyczna prace że noszę cieżkie skrzynki itp i powiedział że jesli tylko bedę chciała to wypisze L4 i zobaczymy co jutro mi powie
cicho sza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
cicho sza u mnie nadal nic.... czekaam na tą @ i czekam. Dziś 34dc i oczywiście jak się czeka to nie przychodzi. Ale jeśli już ma przyjść to wolę jutro a nie dziś, bo jak dziś to mi wizyta wypadnie w niedzielę i w związku z tym będę musiała być w sobotę a wyjeżdżamy akurat i wolałabym iść w poniedziałek na usg. Zobaczymy jak będzie
I jak u Ciebie po pierwszym zastrzyku? Ty bierzesz rano? -
nick nieaktualnyja za tydzien mam dopiero pierwszą wizytę. Długo Wam zeszło od 1 wizyty do rozpoczecia stymulacji?
ed 1 wizyte mam w 3dc, ide z jakimiś badaniami juz, ale lekarz pewnie dużo jeszcze każe zrobić, mam nadzieję, że od kolejnego cyklu juz rozpocznę...
Można robić badania poza gyncentrum, czy każą wszystko u nich powtórzyć?
Kurczę tak Was pytam o wszystko, bo sama nie mam pojęcia. Ale dzięki Wam wybrałam gyncentrum Już nawet dzowniłam do nich dziś i wiem kiedy dr Mercik przyjmuje
w podziękowaniu za cierpliwość : kot odważniak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:24
vioris lubi tę wiadomość
-
Mnie nie kazali nic powtarzać u siebie specjalnie jeśli było aktualne. W regulaminie 2+1 są wymienione wymagane badania. Przysłali Ci?
Mam taki odkurzacz, może czas na kota byłoby zabawnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:40
-
nick nieaktualnyNie właśnie, nic mi nie wysłali, moze ponowię maila, prosiłam ich tez o wysłanie ankiet, żebyśmy mogli w domu sobie wypełnić.
Na bank nie będe miała zrobionych wszystkich badań, wiec sporą część bedziemy robić, ale raczej we Wrocławiu już, bo nie będziemy tam na badania jeździć. Badanie nasienia jak każą powtórzyc to penwie juz będą chcieli u nich - moze nie będa kazali, bo te pomimo, że nie najlepsze, to ivf z powodu amgh będzie. Jestem pełna obaw, boję się nawet tego lekarza, potrzebuję opieki, mam nadzieję, ze po ludzku nas potraktuje, bo jestem ostatnio na skraju wszytskiego, przepłakałabym najchętniej cały wolny czas...
ed. tez mam taki odkurzacz, uwielbiam goWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:56
-
vioris, nie wiem od czego to zależy, może od leków? Za każdym razem brałam rano
ojejku, ja robię badania w różnych miejscach i nigdy w gyn ich nie odrzucili
jeżeli piszesz o doktorze M to nie masz się czego bać ja już u niego jestem prawie 2 lata i nie zamieniłabym na innego
PS. ja mam kota ale on się boi takich odkurzaczyojejku lubi tę wiadomość
Kosmos :-*
-
ojejku u mnie wizyta pierwsza była w 30dc. Wtedy lekarz mi zlecił badania których nie miałam aktualnych, musialam powtórzyć. Niekoniecznie u nich Oprócz tego zlecił mi histeroskopię, mężowi kazał powtórzyć pełne badania nasienia z posiewem. Kolejną wizytę miałam kilka dni po histeroskopii w 17dc. Wtedy już rozpisał mi stymulację i obecnie czekam na @ abym mogła zacząć. Więc u nas to był jeden pełny cykl odczekany
Podstawa to FSH, LH z 3 dc. Jeśli nie masz to koniecznie zrób żebyś nie musiała kolejnego cyklu czekać przez te badania. Jakie macie zrobione? Może podpowiemy co musisz mieć koniecznie a tego nie masz
Jeśli chodzi o badaina konieczne do 2+1 to u mnie w regulaminie, który dostałam nie ma nic na temat badań. Jest napisane tylko, że kwalifkacja do programu nie różni się od tej jak do rządowego. Także lista badań taka jak do rządówki to jest podstawa.
Co do odkurzacza to też mam taki i drugi myjący Moi najlepsi przyjaciele haha Koty też mam, 3 sztuki Ale nie jeżdżą niestety. Omijają jak odkurza
ojejku lubi tę wiadomość
-
Ja tam do końca nie wiem jak to z tymi badaniami jest; wszelkie amh, fsh czy inne lh miałam robione dwa lata temu. Do tej procedury wzięli tylko jesienne szpitalne wyniki (hiv itp.) i koniec. Reasumując: bazujemy na badaniach, które miałam robione podczas pierwszej procedury (lipiec w 2014r.).
Pewnie tak być nie powinno. Ale jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 07:59
Kosmos :-*