X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyncentrum Katowice In Vitro
Odpowiedz

Gyncentrum Katowice In Vitro

Oceń ten wątek:
  • evkill Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    Artvimed, dr Chrostowski

Szczerze mówiąc zamiast GynC poleciłabym bardziej Provite i dr Palige- o nia tez zahaczyłam..ona przynajmniej patrzy na badania i szuka dlaczego sie nie udaje..draży temat. Próbuje nowych rzeczy..może się coś zmieniło w Gyn nie wiem..ja mam niemiłe wspomnienia i nie ppisze tak dlatego ze nie udało mi sie w tamtej klinice.
    Porównując profesjonalizm tych 3 klinik czyli Gync, Provita i Artvimed to 1 miejsce zajmuje u mnie provita i artviemd a 3 Gync tutaj patrzą na Ciebie jak na maszynkę do robienie pieniędzy..wciskają niepotrzebne leki, kroplówki nie sprawdzając nawet czy aby na pewno jest to potrzebne.
    Dzięki, a u kogo w GC byłaś?

moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mercik, Gretka i czasami Czerwinska mnie przyjmowała

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • spineczka Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bylam u Gretki, ale on bardzo malo mowil...praktycznie wogole. Postanowilismy zmienic na Gajewska, kobieta wydaje sie sensowna. Zobaczymy co z tego bedzie....

age.png
  • evkill Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    Mercik, Gretka i czasami Czerwinska mnie przyjmowała
    Ja jestem do Mercika zapisana na jutro na pierwszą wizytę.

spineczka lubi tę wiadomość

moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki evkill!!

evkill lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Katarinaa Debiutantka

Wysłany: 21 listopada 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

pytanie troszkę z innej beczki :) Czy któraś z Was przed In Vitro rozpoczynała może starania poprzez inseminację? My jesteśmy po I próbie w GynCentrum K-ce, niestety nieudanej. Chcieliśmy podejść do kolejnej próby niestety w tym cyklu mój organizm zupełnie nie współpracuje (po kilka pęcherzyków z jednej i z drugiej strony natomiast żaden dominujący a to już 16 dzień cyklu przy stymulacji Aromkiem) Zastanawiam się czy warto ''pchać'' kasę w inseminację czy jednak pójść już krok dalej i działać w kierunku In Vitro.

• evkill Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 4 iui. Wolałam spróbować przed ivf bo to jednak dużo mniejszy koszt. Nie żałuję, choć psychicznie mnie to kosztowało bardzo wiele. Huśtawka niezła, nadzieję, zawody, nowe nadzieje i kolejne zawody. Musisz sama zdecydowac, zależy też jaki macie problem i ile lat. Przed 35 roku życia jeśli nie masz endometriozy a jajowody masz drożne to myślę, że warto.

moja historia

• Katarinaa Debiutantka

Wysłany: 22 listopada 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy po 29 i 30 lat. U mnie jest wszystko wzorowo jeśli chodzi o drożność, endometrum tez super. Natomiast w tym miesiącu niestety pecherzyki nie chcą rosnąć. Miesiąc temu w 11 dniu cyklu już mieliśmy zabieg a teraz mam 17 i pecherzyki max 13mm (w sobotę ostatnia szansa, ostatnie usg jak nic się nie ruszyło to musimy w tym miesiącu odpuścić). Problem mamy po stronie męża (żylaki powrózka nasiennego - w styczniu 2018 miał laparoskopię niestety jeszcze nie widzimy znacznej poprawy w wynikach). Jesteśmy po pierwszej inseminacji a lekarze w GC już po tym pierwszym nieudanym zabiegu powiedzieli żeby iść w kierunku in vitro nie dając inseminacji szans.

‹‹ 18 19 20 21 22
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ