Gyncentrum Katowice In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja dzisiaj pierwsze zastrzyki sobie serwowałam, i powiem Wam że boli to strasznie, chyba coś robimy źle. Robiłam je o 7 a do teraz czuje ból. Doradźcie jak to zrobić by było lepiej ?
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
cicho sza wrote:Mnie tam nie wywiało nigdzie już po punkcji i po transferze
A wode staram się pić, ale nie daje rady aż tyle. Boli mnie żołądek od wczoraj po punkcji i nie wiem czy to moja przepuklina czy co innego ehh... -
vioris wrote:Super A jak się czułas po punkcji? Bo ja nie jestem pewna, czy moje samopoczucie jest normalne czy to już hiperka.
A wode staram się pić, ale nie daje rady aż tyle. Boli mnie żołądek od wczoraj po punkcji i nie wiem czy to moja przepuklina czy co innego ehh...
Też mnie brzuch bolał i nie wiem co bolało w zasadzie, ale nie mogłam się wyprostować. Już jest okKosmos :-*
-
Mam informację z kliniki nareszcie Mamy 6 zarodków. 5 jest klasy 4A i jeden troszkę slabszy, ale mówią że jeszcze może ruszyć. Jutro transfer jednego siłacza umówiłam się, że będą mrozic 2 zarodki w 3 dobie a te 3 pozostałe hodować do stadium blastki Ale emocje, aż się popłakałam jak skończyłam z panią embriolog rozmawiać
pysia, ojejku, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vioris trzymam kciuki napewno sie uda !
vioris lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest