Gyncentrum Katowice In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie...
Nie przeżyłam tego, co "Była Pacjentka" opisała powyżej, ale od jakichś 2 lat staramy się o bobasa z GynCentrum w Katowicach i Bielsku.
Myślę, że zachwalać będą te z nas, które wyszły stamtąd z maleństwem, inne nie.
Ja wciąż wierzę, że będę następną szczęśliwą mamą i na podejście medyczne tam nie narzekam, a ludzie....cóż są różni, jak wszędzie, jednak nie jestem tam dla przyjaźni z lekarzami, a dla ich fachowości o czym wszak świadczą ich statystyki.
Życzę nam wszystkim cierpliwości! -
Witajcie, mam pytanko do osob ktore korzystaly z programu 2+1 jaki finalnie w waszym przypadku był to koszt? wyczytalam na tym forum ze w niektorych przypadkach to nawet 50/60 tys (!)
czy jezeli pani doktor powiedziala ze leki do stumulacji bede miec refundowane i wyniosa one "pareset" zl to znaczy ze do wszystkich podejsc beda refundowane czy tylko do jednego?[/url] -
spineczka wrote:Witajcie, mam pytanko do osob ktore korzystaly z programu 2+1 jaki finalnie w waszym przypadku był to koszt? wyczytalam na tym forum ze w niektorych przypadkach to nawet 50/60 tys (!)
czy jezeli pani doktor powiedziala ze leki do stumulacji bede miec refundowane i wyniosa one "pareset" zl to znaczy ze do wszystkich podejsc beda refundowane czy tylko do jednego?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
spineczka wrote:my tez rozwazamy ten porgram dlatego sprawdzamy wszstkie ukryte i nie ukryte koszty dodatkowe....moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:Jesteś u dr.Cz? W cenie jest transfer, ale zastanawiam się czy jak będę miała przełożony to ten pierwszy crio też będzie w cenie?
No wlasnie tez mamy duzo pytan trzeba bedzie na miejscu wyjasniac.
Apropos Twojego pytania:
w umowie w pkt 4.7(e) pisze ze Tak, a w pkt 6.7 pisze ze Nie
ale moze ja nie znam dkladnie tej nomenklatury i myle pojecia....[/url] -
Masz umowę? Ja też dostanę na 1 wizycie?
Będę wdzięczna za dzielenie się na bieżąco nowymi danymi.moja historia
Aha raz tam dzwoniłam żeby właśnie o to zapytać i przelaczali mnie i przelaczali aż w końcu mnie rozlaczyli. Jedyne czego się dowiedziałam to to, że udane ivf to ciąża do 12 tc.moja historia
evkill wrote:Masz umowę? Ja też dostanę na 1 wizycie?
Będę wdzięczna za dzielenie się na bieżąco nowymi danymi.[/url] -
My mieliśmy robić w macierzyństwie w Krakowie i już nawet zaczęłam długi protokół, ale musiałam przerwać. A że względu właśnie na ich program 2+1 stwierdzilismy, że lepiej właśnie tam. A histero też będziesz u nich robiła? Czy na NFZ?moja historia
spineczka wrote:Nawet nie wiedzialam ze mozna na NFZ. Tak u nich bedziemy robic nie ma juz czasu na kombinowanie - mamy rozpiske i chcemy sie do niez zastosowac.moja historia
zizia_a wrote:Nie udało się u nich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 14:36
moja historia
zizia_a wrote:Na pewno jest wiele osób, którym się udało...mnie się wydaje ze u mnie sie nie udało dlatego, że nie sprawdzili do końca moich badan, źle mnie stymulowali. Czasami dco wizyta inny lekarz..koniec końców maiłam az w Krkmoja historia
Artvimed, dr Chrostowski
Szczerze mówiąc zamiast GynC poleciłabym bardziej Provite i dr Palige- o nia tez zahaczyłam..ona przynajmniej patrzy na badania i szuka dlaczego sie nie udaje..draży temat. Próbuje nowych rzeczy..może się coś zmieniło w Gyn nie wiem..ja mam niemiłe wspomnienia i nie ppisze tak dlatego ze nie udało mi sie w tamtej klinice.
Porównując profesjonalizm tych 3 klinik czyli Gync, Provita i Artvimed to 1 miejsce zajmuje u mnie provita i artviemd a 3 Gync tutaj patrzą na Ciebie jak na maszynkę do robienie pieniędzy..wciskają niepotrzebne leki, kroplówki nie sprawdzając nawet czy aby na pewno jest to potrzebne.