Gyncentrum Katowice In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
vioris pewnie bedziesz miala sam gonal w takim wypadku i potem cetroide. Niektore dziewczyny tak mialy,np sylwia. nie dal ci tabletek anty?
powodzonia
ja mam wizyte u dr M w poniedzialek, zobaczymy co powie, ale mysle ze przepisze mi antyki wiec dopero w maju bede sie stymulowalamaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi86 wrote:vioris pewnie bedziesz miala sam gonal w takim wypadku i potem cetroide. Niektore dziewczyny tak mialy,np sylwia. nie dal ci tabletek anty?
powodzonia
ja mam wizyte u dr M w poniedzialek, zobaczymy co powie, ale mysle ze przepisze mi antyki wiec dopero w maju bede sie stymulowala
No nie dał anty, tylko od razu stymulacja od 2dc będzie I cieszę się z tego, bo bym oszalała z tym czekaniem. Już teraz mi się mega ciągnie a gdzie tam jakbym jeszcze miała jeden cykl na anty być. Zresztą u mnie to chyba było pewne, że będzie bez anty, bo w innym wypadku, by mi już dał anty na ten cykl który teraz trwa, bo poprzednio na wizycie byłam pod koniec zeszłego cyklu. Widocznie od początku miał zamiar mnie stymulować na krótkim
A czemu uważasz, że dostaniesz anty? Może pójdziesz krótkim lub długim protokołem -
sama nie wiem, wczesniej bralam antyki 2 miesiace potem dlugi protokol i klapa teraz mam miec krotki, zobaczymy.
Z jednej strony chce antyki zeby jajniki wyciszyc z drugiej chcialabym szybciej podjesc o te 21 dnimaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
vioris wrote:Kiedy masz dokładnie dostać @?
Ja mam Gonal 150jm od 2dc i na usg mam być w 7dc. Teraz biorę Dupka, żeby @ na pewno przyszła Chociaż u mnie to różnie bywało, bo miałam Dupka i po odstawieniu przyszła raz po 14 dniach. Mam nadzieję, ze tym razem tak nie będzievioris lubi tę wiadomość
Kosmos :-*
-
Ostatnio byłam na wizycie, to byłam w tym nieszczęsnym pokoju nr 6 Mężowi kazałam patrzeć w podłogę , bo serio to krępujące jak mi ginekolog grzebie głowicą z usg a mąż by miał sobie patrzeć Mam nadzieję, że następnym razem już będę w pokoju nr 3, chociaż też możliwe, że po prostu wejdę sama. Na podglądanie jajek już mąż nie jest potrzebny
-
vioris wrote:Tak, tak dokładnie tak samo Ciekawa jestem, czy @ u nas przyjdzie tak samo i będziemy razem biegać na usg
We dwie zawsze razniej schizowac ciekawe czy Wam się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 20:47
vioris lubi tę wiadomość
-
ja na wizyty kontrolne wchodzilam sama.. a jak szlismy na jakas rozmowe z mezem to jak juz mialam byc przebadana to maz wychodzil ... bo krepujace to ;/ powinni inaczej ten pokoj 6 zrobic ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 00:01
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:ja na wizyty kontrolne wchodzilam sama.. a jak szlismy na jakas rozmowe z mezem to jak juz mialam byc przebadana to maz wychodzil ... bo krepujace to ;/ powinni inaczej ten pokoj 6 zrobic ..
Ja jako niestety weteranka wszędzie chodzę sama. Nie widzę potrzeby wyciągania męża z pracy Jest tylko ze mną jak ma oddać nasienie lub jak mam mieć narkozęKosmos :-*
-
cicho sza wrote:Ja jako niestety weteranka wszędzie chodzę sama. Nie widzę potrzeby wyciągania męża z pracy Jest tylko ze mną jak ma oddać nasienie lub jak mam mieć narkozę
Ja też chodziłam sama. Rosnące jajka przestały być dla nas pasjonujące w pewnym momencie... -
Mamy dla Was dobre wieści!
Kilka dni temu poprosiliśmy Ministerstwo Zdrowia o odpowiedź na pytanie dotyczące kosztów kriotransferów zarodków powstałych w ramach programu rządowego po jego zakończeniu. Poniżej przedstawiamy otrzymaną dzisiaj odpowiedź:
"Szanowna Pani,
Odpowiadając na pismo w sprawie wykonywania kriotransferów po zakończeniu programu „Program – Leczenie Niepłodności Metodą Zapłodnienia Pozaustrojowego na lata 2013 – 2016”, Departament Matki i Dziecka uprzejmie informuje, że w przypadku, gdy podczas stymulacji zostanie utworzony więcej niż jeden zarodek, czego następstwem będzie zamrożenie pozostałych, to Pacjenci również po zakończeniu Programu, mają prawo do jego bezpłatnego transferu.
Z poważaniem Dagmara Korbasińska"
lilou lubi tę wiadomość
-
pysia wrote:ja na wizyty kontrolne wchodzilam sama.. a jak szlismy na jakas rozmowe z mezem to jak juz mialam byc przebadana to maz wychodzil ... bo krepujace to ;/ powinni inaczej ten pokoj 6 zrobic ..
Powinni tam zrobić choćby parawan taki jak są w sali na której się leży po zabiegach. -
Anatolka wrote:Ja też chodziłam sama. Rosnące jajka przestały być dla nas pasjonujące w pewnym momencie...
No mój na usg też nie będzie wchodził ze mną, ale pojedzie ze mną na pewno Ja lubię jak jesteśmy razem, bo w końcu nas oboje to dotyczy
Zresztą mój tż jest moim kierowcą, więc muszę jechać z nim. Autobusem nie zamierzamAnatolka lubi tę wiadomość