DEWG wrote:
Dlaczego nie możecie dalej bankować?
Ogólnie nie jest źle. Od miesiąca czuję, że jestem w ciąży, bo ciężko się obrócić na drugi bok, czy od niedawna zaczynają boleć plecy i pojawiła się zgaga i nadciśnienie, ale ogólnie jest ok.

nadal do mnie nie dociera.

Dr mówiła po punkcji, że skoro nie badamy to nie ma wskazań do MZ żeby bankować dalej. Nie wnikałam już w to, bo na razie nie mam siły na kolejną stymualcje. Ta ostatnia bardzo mnie wymęczyła, czułam się źle fizycznie, choć mam mało pęcherzyków, ale chyba hormony tak wpłynęły. Do tego strasznie źle psychiczne, cały czas płakałam, miałam taki nastrój depresyjny jak nigdy. Dopiero wieczorem po punkcji poczułam jak mnie puszcza.
Chciałbym też już transfer, wiem, że IVF to wieczne czekanie oraz, że teraz jest ok bo mam zarodki a za chwilę może ich nie być i ciąży też.
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO, Allo Mlr 0% ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
🧒
❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
III procedura 🙏
01.2026 - 3 🥚 komórki MII, 2 ❄️ 4AA (niebadeane)
A ch*j z tym wszystkim!
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO, Allo Mlr 0% ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
🧒
❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
III procedura 🙏
01.2026 - 3 🥚 komórki MII, 2 ❄️ 4AA (niebadeane)
A ch*j z tym wszystkim!