X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ile dni po transferze wychodzą testy z moczu (10 mIU/ml); kiedy nie ma już nadziei na pozytywny?
Odpowiedz

Ile dni po transferze wychodzą testy z moczu (10 mIU/ml); kiedy nie ma już nadziei na pozytywny?

Oceń ten wątek:
  • Wilga27 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna123! wrote:
    dziewczyny a czy ktoras z was jest z Warszawy i poleci miejsce gdzie badaja bete i nie czeka sie caly dzien na wynik ? czy takie miejsca nie istnieja? 😄

W OVIklinice sa po 2h

• Rzelka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emilymil wrote:
    Ja miałam progesteron w 9 dpt 40 i kazali mi brać dalej prolutex i utrogestan, jest jakiś max próg tego progesteronu?
    Raczej nie ma górnego progu. Może jak ktoś miał wcześniej stwierdzone jakieś zaburzenia np. wydolności ciałek żółtych to zalecają więcej i dłużej? Trudno powiedzieć. Z mojej rozmowy z lekarzem wynikało, że te 30 będzie świadczyło o tym, że moje jajniki podjęły pracę i nie potrzeba więcej wsparcia.

• Tynka83_21 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emilymil wrote:
    25 są mniej czułe, może dlatego nie widać kreski, sprobuj może z testem o czułości 10 albo najlepiej beta 😀
    Niestety Beta negatywna<1

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ