IN VITRO GRUDZIEŃ 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga zaspalas?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:Iga zaspalas?[/QUOT
Nie, czemu? Chorpba mnie.rozklada I ledwo dzisiaj zipie. Nawet mi sie pisac nie.chcialo.
Luty 2018-laparoskopia, usuniety 6cm potworniak z czescia jajnika
30.05.18 I 29.06.18- 😥, 28.08.18-3 UIU Odwolana za slabe nasienie
13.09.18 - odwołany start z IMSI - torbiel
I IMSI 08.10.18
transer 8B I 7B )😢
crio 26.11 - 2BB - cb
II IMSI krotkie- 0 zarodkow
III IMSI z KD luty 2019
04.03.19- FET KD (9A I 9B) -.cb
14.05.19- FET 2 bla(AZ)-😢
Wrzesien 2019- FET KD 4 A 😢
12.11.19- Fet AZ4 BB cb
16.12.19- AZ 6.1.1 (:
5dpt-10,1 8dpt- 51,1, 11 dpt- 154,1, 14 dpt- 649,1,17 dpt-2290 pecherzyk 7 mm, 23 dpt-13900, 26 dpt ❤+ krwiak 7 tydzien * 💔
20.03.20 - AZ 6.1.1 cudzie trwaj
badania nieprawidlowosci:Allo- z partnerem 38 % i z dawcą 15%, Ana 1 I 2i 3 dodatnie,MTHFR 6777C-T układ hetero,PAI- 1 układ homo -
Elfi trzymamy kciuki
Luty 2018-laparoskopia, usuniety 6cm potworniak z czescia jajnika
30.05.18 I 29.06.18- 😥, 28.08.18-3 UIU Odwolana za slabe nasienie
13.09.18 - odwołany start z IMSI - torbiel
I IMSI 08.10.18
transer 8B I 7B )😢
crio 26.11 - 2BB - cb
II IMSI krotkie- 0 zarodkow
III IMSI z KD luty 2019
04.03.19- FET KD (9A I 9B) -.cb
14.05.19- FET 2 bla(AZ)-😢
Wrzesien 2019- FET KD 4 A 😢
12.11.19- Fet AZ4 BB cb
16.12.19- AZ 6.1.1 (:
5dpt-10,1 8dpt- 51,1, 11 dpt- 154,1, 14 dpt- 649,1,17 dpt-2290 pecherzyk 7 mm, 23 dpt-13900, 26 dpt ❤+ krwiak 7 tydzien * 💔
20.03.20 - AZ 6.1.1 cudzie trwaj
badania nieprawidlowosci:Allo- z partnerem 38 % i z dawcą 15%, Ana 1 I 2i 3 dodatnie,MTHFR 6777C-T układ hetero,PAI- 1 układ homo -
Dzięki dziewczyny. Niestety beta = 1. 6dpt 5-dniowej wykluwającej się blastki, więc już coś powinno być.
-
Elfi przykro mi bardzo. Trzymaj się. Będziesz jeszcze powtarzać?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Zdecydowaliśmy się trzymasz oba do 5 doby. Będę jeszcze z embriolog rozmawiać koło 13. Póki co jest taka decyzja.
oska_m lubi tę wiadomość
moja historia
elfi wrote:Dzięki dziewczyny. Niestety beta = 1. 6dpt 5-dniowej wykluwającej się blastki, więc już coś powinno być.
spineczka lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
evkill wrote:Elfi przykro mi bardzo. Trzymaj się. Będziesz jeszcze powtarzać?
Dzięki Vaina, ale już raczej pozamiatane. Nic do tej pory nie czułam. Co prawda wczorajsze plamienie ustało, ale już mi się zdarzało, że robiło sobie przerwę na 1 dzień. Spadł mi też progesteron, z 67 do 42. A Ty kiedy testujesz? -
Elfi szkoda, strasznie mi przykro..
Ja tez nic nie czuję. Nic a nic, a już coś powinno się dziać, tak więc u mnie chyba też nic z tego. Tym bardziej, że przez ostatnie 2 dni miałam dużo stresu, aż brzuch mnie bolał i teraz siedzę i rycze, że to moja wina, że nie wyjdzieBoże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
Wczoraj na YouTube widziałam filmik co się dzieje z zarodkiem po transferze. I co się czuje w tych pierwszych dniach. Poszukajcie sobie. Może kogoś zaciekawi.moja historia
evkill wrote:Wczoraj na YouTube widziałam filmik co się dzieje z zarodkiem po transferze. I co się czuje w tych pierwszych dniach. Poszukajcie sobie. Może kogoś zaciekawi.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
-
elfi wrote:Tak, mam jeszcze trzecią weryfikację we wtorek w 9dpt.
Dzięki Vaina, ale już raczej pozamiatane. Nic do tej pory nie czułam. Co prawda wczorajsze plamienie ustało, ale już mi się zdarzało, że robiło sobie przerwę na 1 dzień. Spadł mi też progesteron, z 67 do 42. A Ty kiedy testujesz?06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
-
Vaina wrote:zarzuć linkmoja historia
Przepłakiwałam ten wynik dobre kilkanaście minut. Jak się w końcu trochę pozbierałam, to dosłownie zaraz skowroneczki przyniosły mi wiadomość, że znajoma jest w ciąży.
To nie jest mój dzień, zdecydowanie.
Szczęście w nieszczęściu, że mam wolne i nie trafiło mnie w pracy. Oczywiście rano miałam pełną świadomość, że może się nie udać, tak po prostu oraz z powodu tego głupiego plamienia. Ale nie myślałam, że się rozkleję jak dzieciak. Przy wcześniejszych niepowodzeniach, nawet przy IUI, była chwila rozczarowania, wkurzenia, ale zaraz "OK, życie toczy się dalej". Ale ten proces to jest jakiś kosmos jeśli chodzi o poziom emocji... -
elfi wrote:Przepłakiwałam ten wynik dobre kilkanaście minut. Jak się w końcu trochę pozbierałam, to dosłownie zaraz skowroneczki przyniosły mi wiadomość, że znajoma jest w ciąży.
To nie jest mój dzień, zdecydowanie.
Szczęście w nieszczęściu, że mam wolne i nie trafiło mnie w pracy. Oczywiście rano miałam pełną świadomość, że może się nie udać, tak po prostu oraz z powodu tego głupiego plamienia. Ale nie myślałam, że się rozkleję jak dzieciak. Przy wcześniejszych niepowodzeniach, nawet przy IUI, była chwila rozczarowania, wkurzenia, ale zaraz "OK, życie toczy się dalej". Ale ten proces to jest jakiś kosmos jeśli chodzi o poziom emocji...
Strata bardzo boli i masz prawo się wypłakać, a nawet powinnaś, wtedy szybciej dochodzisz do siebie.elfi lubi tę wiadomość
moja historia
Vaina wrote:Ja stwierdziłam że jutro sikam na badyla, jak wyjdzie biel wizira to sie nie przejmumę bo na sikacza może być za wcześnie i wtedy beta w poniedziałek, a jak coś wyjdzie lece na betę.
Vaina a masz jakieś objawy, że mogło się udać ? Wiadomo, że mogą być one niejednoznaczne, no ale chyba lepszy jakikolwiek objaw niż nicBoże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
Dziewczyny nie śmiejcie się że mnie. Roboczo nazwałam moje zarodki stokrotka i bratek. Ta trzecia komórka była róża. Pomyslalam, że jak będą miały imiona to będą walczyc. Psychiczną jestem
Liolia lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"