IN VITRO - LUTY 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySalma wrote:Mam wyniki:
20,09 miu/ml
w sb był transfer więc dzisiaj 5 dzień po transferze? chyba tak trzeba liczyć.
Co sądzicie o takiej becie?
Oczywiście się martwię czy nie jest za niska...
ale liczę, że to po prostu dopiero początek.Salma lubi tę wiadomość
-
rebe wrote:Pewnie tak, czyli to co na pewno zrobiłabys i bez konsultacji z lekarzem:-) niesamowita ta twoja Beta, daje nadzieje. Jeśli na cyklu naturalnym to może będzie bliźniak z naturalnego pęcherzyka?)6 IUI
1 IVF-punkcja 11.02- transfer 1 blastki 16.02- test 20,09 - 21.02; 360,2 - 26.02; 801,1 - 28.02. -
Emi82 wrote:pewnie tak będzie, a proga oznaczałaś?6 IUI
1 IVF-punkcja 11.02- transfer 1 blastki 16.02- test 20,09 - 21.02; 360,2 - 26.02; 801,1 - 28.02. -
moonik wrote:A ja z pytaniem z innej beczki
Mam dziś 1 dzień stymulacji (zaczęłam Menopur, wcześniej oczywiście już był gonapeptyl) i coś czuję ze zaczyna mnie boleć ząb.... I już oczywiście strach, czy jak pójdę gdzieś na szybko do dentysty i np będzie borowanie +znieczulenie zwykle przy tym, to czy ja nie zepsuje stymulacji??? Ale znowu czekać? Potem będzie jeszcze gorzej... bardzo mnie jakoś nie boli, ale czuję że coś się dzieje....
Dentystka wiedziała, że jestem stymulowana. Znieczulają nawet w ciąży. Jest to bardzo mała dawka znieczulenia. Wystarczy, że powiesz , że masz stymulacje i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 12:12
moonik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a wy z informacją o pozytywnej becie i pytaniach "co dalej?" dzwoniłyście do kliniki w której było ivf, czy do ginekologa, który ma was później prowadzić?6 IUI
nick nieaktualnySalma wrote:Dziewczyny, a wy z informacją o pozytywnej becie i pytaniach "co dalej?" dzwoniłyście do kliniki w której było ivf, czy do ginekologa, który ma was później prowadzić?
-
Salma wrote:Dziewczyny, a wy z informacją o pozytywnej becie i pytaniach "co dalej?" dzwoniłyście do kliniki w której było ivf, czy do ginekologa, który ma was później prowadzić?
-
nick nieaktualnySalma wrote:rozmawiałam z kliniką, powiedzieli mi żeby nigdy nie robić testów ciążowych z moczu przy ivf. Nie wiedziałam o tym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 12:36
-
U mni 3dpt, albo coś zakłuje, albo mrowi podbrzusze, albo bóle miesiączkowe.
Dostałam przedłużeniu zwolnienia do wotrku, od środy wracam do pracy...czyta, jakieś stare blogi o niepłodności i oczekiwaniu na betę i rycze przy każdym poście, dziś siedziałam w kawiarni nad herbatka i autentycznie mi łzy poleciały...
Aha, lekarz potwierdził, ze w Hiszpanii no spa nie istnieje i jedyne co mogę brać to paracetamol. Trudno, muszę im zaufać, w końcu rodzą się tu dzieci nawet z im vitro.... -
Ja bym dzwoniła do kliniki, bo po pierwsze oni tez są w końcu ginekologami, po drugie trzeba ich poinformować czy się udało i po trzecie, nie wiedziałabym do kogo innego dzwonić, bo nie mam żadnego prowadzącego wybranego:)
Salma wrote:Dziewczyny, a wy z informacją o pozytywnej becie i pytaniach "co dalej?" dzwoniłyście do kliniki w której było ivf, czy do ginekologa, który ma was później prowadzić? -
Na wstępie bardzo Wam dziękuję za kciuki, wsparcie i za to, że jesteście.
Niestety to koniec mojej przygody
beta - 4,9 zakładam, że to resztki po ovitrelle.
Powodzenia życzę Wam wszystkim i mocno ściskam.starania od 06.2015
hsg - lewy jajowód niedrożny, histeroskopia ok, czynnik męski ok
CLO (10 cykli)
IUI 03.09.2018
IVF I 10.2018 - 2 zarodki 8A CB
IVF II 02.2019 - 2 kruszynki ze mną, beta 22.02 - 4,9
❄❄ -
nick nieaktualnyAna ana wrote:Na wstępie bardzo Wam dziękuję za kciuki, wsparcie i za to, że jesteście.
Powodzenia życzę Wam wszystkim i mocno ściskam.
Aniu, dużo sił... Ja też czekam na potwierdzenie "mojego wyroku". Niech ten tydzień się już skończy... ;(Ana ana lubi tę wiadomość
-
Ana ana wrote:Na wstępie bardzo Wam dziękuję za kciuki, wsparcie i za to, że jesteście.
Powodzenia życzę Wam wszystkim i mocno ściskam.Ana ana lubi tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB , 04.II crio 2AB , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ -
Bardzo mi przykro. Tule:-*
Ana ana wrote:Na wstępie bardzo Wam dziękuję za kciuki, wsparcie i za to, że jesteście.
Powodzenia życzę Wam wszystkim i mocno ściskam.Ana ana lubi tę wiadomość
-
Powodzenia życzę Wam wszystkim i mocno ściskam.
Może do 3 razy sztuka :-*Ana ana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jak to wyglada wg kalendarza wzrostów? Bo jak dla mnie to się podwoiła, czyli chyba dobrze?
izabel_ka wrote:U mnie dziś beta 45. Niby wzrost od dwóch dni, ale jak na 10 dpt bardzo, bardzo malutko:( -
izabel_ka wrote:U mnie dziś beta 45. Niby wzrost od dwóch dni, ale jak na 10 dpt bardzo, bardzo malutko:(
elfi lubi tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB , 04.II crio 2AB , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️