In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulcia28 wrote:Przykro mi że tak się meczysz, wierzę że dobijajace to jest życzę Tobie wszystkiego dobrego,by krwawienie w końcu ustalo, a 20 by lekarz miał dobre wieści dla Ciebie ❤
Dziękuję:* choć nie tak to sobie wszystko wyobrażałam to trzeba walczyć dalej.. jest o co.. nasze cele są najważniejsze.. nikt tak nie będzie kochał i doceniał jak My tutaj..Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Byłam na kontroli- punkcja dzień po Farelce - w czwartek. . Estradiol poszedł w górę i na razie wszystko wygląda dobrze...
Farelka, Niezapominajka5, Pimka, Paulcia28, Waleczna, aga_ni, MonikA_89! lubią tę wiadomość
In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Berbeć wrote:Dzisiaj jeszcze gorzej niz wczoraj. Już rycze z bezsilności. Brzuch ogromny. Możecie mi opisać co oni robią nam podczas tej punkcji ? Pompuja cos czy nie? na karcie informacyjnej gowno co mam napisane.
Mysle że to efekt uboczny punkcji i buzujacych hormonów kochana pij dużo wody i możesz łykac espumisan- konsultowalam temat z lekarzem.. musisz przeczekać wiem co czujesz też się bardzo męczyłam -
nick nieaktualny
-
Onia wrote:hej dziewczyny, mam złe wieści beta 0,01 - 10 dzień po podaniu zarodków ;(
-
nick nieaktualnyFarelka wrote:Mysle że to efekt uboczny punkcji i buzujacych hormonów kochana pij dużo wody i możesz łykac espumisan- konsultowalam temat z lekarzem.. musisz przeczekać wiem co czujesz też się bardzo męczyłam
Berbeć też byłam w tych urodzonych pod ciemną gwiazda.. Brzuch jak balon nie mogłam nawet złapać całkiem oddechu.. ból przy jakimkolwiek ruchu.. trwało to pełne 3 dni! Postaraj się jak najwięcej pić i spać i nie skupiaj się na tym co może się wydarzyć.. Stres tylko podnosi objawy.. -
Aife :* super u mnie też rozwazali czwarte Ale stanęło na srodzie
Agika u mnie co wizytę rano badanie estradiolu i po wyniku monitoring pęcherzyków. Przy 1 procedurze miałam dużo większy estradiol dziś doktor wspomniała że zbyt wysoki moze "wyniszczać" komórki. -
agika88 wrote:Aife- kurcze wszystkie macie badany estradiol? ja rowniez mam punkcje w czwartek ale nie mialam badanego dzis tego hormonu
In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
nick nieaktualny
-
Onia wrote:hej dziewczyny, mam złe wieści beta 0,01 - 10 dzień po podaniu zarodków ;(
Bądź silna Skarbie:(Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
KIR AA, PCO, PAI-1, MTHFR, ANA1 dodatnie, obniżone parametry nasienia
starania od 2015
4 nieudane IUI
operacja zpn - poprawa fragmentacji
I podejście do IVF: 9 lipca punkcja (16 kumulusow, 8 komórek, 6 dojrzalych), 14 lipca - transfer 1 blastki
3 mrozaczki...
sierpień 2018 - scratching endometrium
12 września - crio
11 października - crio
15 .02.2019 - start II procedury
01.03.2019 - transfer 3-dniowego Kropka; 12 dpt - beta hcg 259,9; 14 dpt - beta hcg 912,4; 17 dpt - beta hcg 2719,0; 20 dpt - beta hcg 8518,0; 23 dpt - beta hcg 22385,0; mamy -
Onia bardzo mi przykro. Przytulam❤
Farelka,Aife, dziewczyny kciuki mocno zaciśnięte za Was❤
Ewii życzę dorodnych komorek❤
Kate trzymaj się Kochana❤
Berbec pij dużo dużo ooo wody.
Gosia jeśli chodzi o ilość zarodków, to z nami było tak ze ja chciałam jeden, bo boje się utraty 2 na raz. Postanowiliśmy ze świeży transfer będzie pojedynczy. Niestety kie udany. Teraz przygotowuje się do kriotransferu i rozmawiałam z lekarzem był za pojedynczym zarodki em ale mój mąż bardzo chce 2 i jakoś z forumowego doświadczenia tez ostatecznie zdecydowałam się na 2. Pamiętaj decyzja należy do Was, natomiast myślę że z 2 są dużo większe szanse. Życzę trafne decyzji❤Paulcia28, Farelka, asias, Niezapominajka5, Aife lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
agika88 wrote:Witam dziewczyny. Pisałam tutaj kiedys, gdy zaczynałam dopiero myśleć o IVF. teraz jestem już w cyklu z IVF, jest to moj 7 dzien cyklu, jestem na krotkim protokole i mam pytanie do Was, jak uwazacie czy wieksze szanse sa na krotkim czy dlugim protokole? bardzo Was pozdrawiam i zycze powodzenia:)
Agika lepszy generalnie jest długi protokół, ale obawiam się ze z Twoim AMH możesz mieć tylko krótki. Ja tak mam, a mam niższe AMH niż Ty. Lekarz mi ciagle tłumaczy jak niebezpieczny byłby dla mnie długi protokół (za duże ryZyko poważnego OHHS). Ale to wcale nie znaczy, ze będziesz miała zle efekty, ja miałam 3 zarodki- blastki z 6 zapłodnionych komórek. Trzymam kciuki23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUI ICSI 1 - 01.2018 ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Kate_______ wrote:Krwawie po poronieniu.. dziś 12 Ty dzień..ale ja ogólnie jestem spod czarnej gwiazdy *
Z dnia na dzień coraz bardziej mnie to w... denerwuje:) wizyta 20 września zobaczymy co lekarz powie ciekawego
Bardzo Ci współczuje Dobrze ze wizyta już blisko.23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUI ICSI 1 - 01.2018 ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Onia, o nieeee:( bardzo bardzo mi przykro, cały czas trzymałam za was kciuki, trzymaj się!23.10.2019 urodził się Władek ❤️
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer!