In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina.tom przykro mi bardzo jaką dawkę duphastonu brałaś? Ja biore 3x1 zastanawiam się czy też dostanę okres lada moment.
My czekamy na poniedziałkową betę ale raczej nic z tego nie będzie...
Bolą mnie mocno jajniki na @ poza tym boli mnie ząb, z którym walczę od jakiegoś czasu, chyba zbliża się nieuniknione kanałowe.... także takk to ale przynajmniej już winka się napiję za kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 21:01
-
Alicha wrote:Ewelina.tom przykro mi bardzo
my też czekamy na poniedziałkową betę ale raczej nic z tego nie będzie...
Bolą mnie mocno jajniki na @ poza tym boli mnie ząb, z którym walczę od jakiegoś czasu, chyba zbliża się nieuniknione kanałowe.... także takk to :p ale przynajmniej już winka się napiję za kilka dni
Nadzieja umiera ostatnia... walcz kochana
Alicha lubi tę wiadomość
AMH 0,89, tarczyca, haszimoto, mięśniak macicy,
czynnik męski 0% morfologia, mutacja genu CFTR
29.03.18 r punkcja 2 pęcherzyków - obydwa puste pęcherzyki
10.03.18 start nowa stymulacja ... -
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was jak podchodziła na cyklu stycznym do transferu dostała od lekarza plastry evra?
09.04.2018 punkcja
ICSI- mamy 6 zarodków i 7 komórek
Crio 29.05.2018 -
22.06.2018 histeroskopia
Lipiec 2018 naturalny cud, 7tc ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
10.09.2018 scratching endometrium
Crio 22.09.2018. Beta 13dpt 667. 16dpt 2660. 20dpt 11 427. 24dpt 30 679.
Klinika Novum kwiecień 2017. -
Ewelina.tom- bardzo Ci współczuję
Paulaa25 wrote:Hej Niezapominajka5 a jakie masz pączki wiesz może?tez bym chciała mieć punkcje pod koniec tygodnia.Ja mam 9 pączkow najwiekszy 10 i endo mam 8 mm./3 dzien stymulacji a 5 dc/.Estadriol miałam dziś chyba 550 bo oczywiscie lekarz mi nie powiedział tylko luknełam...masakra Ci lekarze....
Mam niskie amh i jak widać nie odpowiadam za ciekawie na stymulacje:(
O endometrium zapomniałam zapytać, a sam lekarz też nic nie powiedział...
Pocieszajacy jest progesteron,bo podczas wcześniejszej stymulacji, w tym dniu był około 1,3 , a teraz tylko około 0,48.
Paulaa25 lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Hello dziewczyny ja dziś też po podgladzie. Mam 10 pęcherzyków w poniedziałek kolejna wizyta punkcja prawdopodobnie piątek lub sobota Ale ostatecznie dowiem się w środę
Niezapominajka5, Paulaa25, Paulcia28, MagNolia55, Gaja88, Maggie08, Olciaaa, Marmis lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka5 moj lekarz tez dziś na urlopie wiec też nic nie wiem,ja ogolnie się na tym wszystkim nie znam a oni sa tak chętni by informować ze rece opadają...
Nic nie wiem gnam tam 2.5 godziny place kupe kasy i nawet nie wiem co i jak...echWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 21:52
-
Niezapominajka5 wrote:MagNolia55- piękny wynik! Tylko pozazdrościć
Ja jestem po pierwszym podgladzie. W 7 dniu stymulacji estradiol lekko ponad 1000. Punkcja pod koniec tygodnia:)
Nie wiem czy dziękować niezapominajko...:*
Czekamy na dalsze wieści od Ciebie! Trzzymam kciuki teraz za Twoje jajkaNiezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
KasiaLe wrote:Napewno przed transferem?
09.04.2018 punkcja
ICSI- mamy 6 zarodków i 7 komórek
Crio 29.05.2018 -
22.06.2018 histeroskopia
Lipiec 2018 naturalny cud, 7tc ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
10.09.2018 scratching endometrium
Crio 22.09.2018. Beta 13dpt 667. 16dpt 2660. 20dpt 11 427. 24dpt 30 679.
Klinika Novum kwiecień 2017. -
Paulaa25 wrote:Niezapominajka5 moj lekarz tez dziś na urlopie wiec też nic nie wiem,ja ogolnie się na tym wszystkim nie znam a oni sa tak chętni by informować ze rece opadają...
Nic nie wiem gnam tam 2.5 godziny place kupe kasy i nawet nie wiem co i jak...ech
Dziewczyny, my jesteśmy jacyś pechowi chyba. Pisałam Wam,że w poprzedniej klinice lekarz prowadzący poszedł na zwolnienie i nie był na końcu stymulacji i punkcji?
Teraz będzie to samo..
Dzisiaj się dowiedziałam,że mojego lekarza nie będzie tydzień lub dwa, a punkcja na pewno w przyszłym tyg
Aż brak mi słówTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Ewelina.tom- bardzo Ci współczuję
Moja wizyta była niestety u lekarza zastępczego i mało się dowiedziałam. Pęcherzyków około 7 na dana chwile (z tego co udało mi się wyciągnąć). Bardzo mało:(
Mam niskie amh i jak widać nie odpowiadam za ciekawie na stymulacje:(
O endometrium zapomniałam zapytać, a sam lekarz też nic nie powiedział...
Pocieszajacy jest progesteron,bo podczas wcześniejszej stymulacji, w tym dniu był około 1,3 , a teraz tylko około 0,48.
Niezaapominajko, to nie jest zły wynik. Może ich nie być dużo, ważne żeby były
dojrzałe. Bo jeśli byłyby wszystkie świetne to wynik całkiem superaśny!
Uszka do góry!
Wiidzisz ja stymuluje sie "ładnie", niby dużo, a jak przychodzi co do czego
to klapa, połowa do du....!
Nie łam się kochana, nic straconego! Ważne żeby się potem ładnie zapładniały :*Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka5 wrote:My gnamy ponad 5h w jedna stronę...
Dziewczyny, my jesteśmy jacyś pechowi chyba. Pisałam Wam,że w poprzedniej klinice lekarz prowadzący poszedł na zwolnienie i nie był na końcu stymulacji i punkcji?
Teraz będzie to samo..
Dzisiaj się dowiedziałam,że mojego lekarza nie będzie tydzień lub dwa, a punkcja na pewno w przyszłym tyg
Aż brak mi słów
I to jest to właśnie...
Dla nich to "taśma"...
Sory,ale też ostatnio mam takie wrażenie... -
MagNolia55 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi - czy po punkcjach krwawiłyście? Jeśli tak to długo?
Bo po ostatniej delikatnie po samym zabiegu...
A teraz praktycznie cały czas plamię...martwię się czy aby jest wporządku...35 lat
2 inseminacje
2 in vitro:
02.2017 crio transfer
04.2018 crio transfer