In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia, bardzo mi przykro, ale cieszę się, że masz jeszcze 4 śnieżynki
Dziewczyny, udało mi się dziś wbić na wizytę u lekarza w moim mieście, bo koleżanka zwolniła miejsce, a mi się kończyły leki. Zrobiliśmy usg, mój kropek ma 6 mm, jest dobrze umiejscowiony i serducho już bijee_mil_ka, olcia.de, Olciaaa, kasia1234, emka29, inka1985, Necia124, Paulcia28, Niezapominajka5, Marmis, morganaa, Furiatka, moniczka2601, tolerancyjna lubią tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Necia124 wrote:10 dpt. Ale jeżeli już wyszła beta 25 to znaczy że implementacja się zakończyła prawda? Tzn ja rozumiem że zarodek się zagniezdzil i dlatego zaczął produkować betaHCG... A może się myle?
Zarodek moze produkować wcześniej hcg także myślę że to jest sprawa indywidualna -
nick nieaktualnyNecia, mnie również się wydaje, że to może być zagnieżdżenie. Błagam Cię tylko o jedno! Dbaj o siebie i dużo odpoczywaj. No i oczywiscie bądź dobrej myśli
Dziewczyny, zostały nam jeszcze 4 Śnieżynki. Co byście mi radziły na kolejny transfer - brać jedną blastkę czy dwie? -
olcia.de wrote:Necia, mnie również się wydaje, że to może być zagnieżdżenie. Błagam Cię tylko o jedno! Dbaj o siebie i dużo odpoczywaj. No i oczywiscie bądź dobrej myśli
Dziewczyny, zostały nam jeszcze 4 Śnieżynki. Co byście mi radziły na kolejny transfer - brać jedną blastkę czy dwie?
Ja z moim lekarzem mieliśmy plan, że jeśli za pierwszym razem się nie uda, to na drugi rzut bierzemy 2 blastkiolcia.de lubi tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Agaaa92 wrote:Jestem, polecam ale tylko tego drmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
olcia.de wrote:Necia, mnie również się wydaje, że to może być zagnieżdżenie. Błagam Cię tylko o jedno! Dbaj o siebie i dużo odpoczywaj. No i oczywiscie bądź dobrej myśli
Dziewczyny, zostały nam jeszcze 4 Śnieżynki. Co byście mi radziły na kolejny transfer - brać jedną blastkę czy dwie?
Dwie !!!olcia.de, inka1985 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co. Masakra ja tu rwe włosy z głowy przez moją niewiadoma bete... I testy niewiadome... Bajeczce nagle spada Beta. Necia wyszła to kuzwa jakieś krwawienie. A u Olci się nie udalo. Kur*a niektóre nawet nie wiedzą że beta przyrasta i ze powinna przyrastac zrobią jeden test sikany i się cieszą ciążą... A my analizy stresy nerwy... naprawdę musimy być silne ...
asias, tolerancyjna lubią tę wiadomość
-
Farelka wrote:Wiecie co. Masakra ja tu rwe włosy z głowy przez moją niewiadoma bete... I testy niewiadome... Bajeczce nagle spada Beta. Necia wyszła to kuzwa jakieś krwawienie. A u Olci się nie udalo. Kur*a niektóre nawet nie wiedzą że beta przyrasta i ze powinna przyrastac zrobią jeden test sikany i się cieszą ciążą... A my analizy stresy nerwy... naprawdę musimy być silne ...Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Olcia.de a weź dwie
olcia.de, Farelka, inka1985 lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Farelka wrote:Niezapominajka chyba my jedynie. O której jutro jedziesz na bete i który będziesz dzień po transferze?
A Ty? Który dzień i kiedy badasz?
Jutro 14dpt 2 dniowego kropka. Wynik raczej na 100% miarodajny będzie.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
olcia.de wrote:Mnie niestety ani przeczucie, ani sikaniec nie oszukał. Beta <0,2. Leki odstawione, czekam na @ i szykuję się do kolejnej walki! Nie ma czasu na smutek. Na tym etapie już absolutnie NIC nie zależy od nas... dziękuję kochane za kciuki. Mam nadzieje, ze dla Was los będzie łaskawszy przy najbliższym betowaniuMarmis
-
evkill wrote:Wiem, dr. jest najlepszy i fantastyczny. Mam teraz miesiac przerwy i potem ostatni raz podchodzimy do iui. następny krok to in-vitro. Powiedz mi proszę ile trwa cała procedura i jak to wyglada.
->punkcja i transfer odroczony o miesiąc bo miałam ryzyko hiperstymulacji. W sumie to 2 miesiące od pierwszego zastrzyku do testowania. Jest forum poświęcone wyłącznie poczynaniom naszego dr, zapraszamStarania od 07.2016
Oligoastenoteratozoospermia
PCOS , IO, hiperprolaktynemia czynnosciowa
04.02.2018 punkcja-> 24 oocyty-> 6 mrozakow
4.03 transfer 5 dniowej blastocysty
Bhcg 11dpt: 177, 13dpt : 414
3.04 ❤ -
Agaaa92 wrote:To zależy jakim protokołem pojdziesz. U mnie stymulacja do punkcji ok 2 tyg
->punkcja i transfer odroczony o miesiąc bo miałam ryzyko hiperstymulacji. W sumie to 2 miesiące od pierwszego zastrzyku do testowania. Jest forum poświęcone wyłącznie poczynaniom naszego dr, zapraszammoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Farelka wrote:Paulcia jak Ty zrobiłaś swój test to kojarzysz jaka miał czułość ? I czy kreska wyszła b.mocna?Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie