In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati000 wrote:A ja zaraz oszaleje... Miesiączka mi się zbliża... Powiedzcie mi czy blastki 4AA I 4BB są bardzo dobre? Obawiam się że nic z tego nie będzie...Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
nick nieaktualnyPaulcia28 wrote:Ja od czwartku walczę z wyrzynajaca się ósemka i dentysta nic nie może zrobić tylko niestety teraz zapalenie zaatakowalo migdał i węzły chłonne , waga spada i idę jutro do lekarza bo zaczynam się bać o swoje maleństwo , mam nadzieję że mi pomogą. Nie pisałam ostatnio dużo ale czytam Was na bieżąco, po prostu ból twarzy nie pozwala mi normalnie funkcjonować. Trzymam za Was wszystkie kciuki
-
Paulcia28 wrote:Ja od czwartku walczę z wyrzynajaca się ósemka i dentysta nic nie może zrobić tylko niestety teraz zapalenie zaatakowalo migdał i węzły chłonne , waga spada i idę jutro do lekarza bo zaczynam się bać o swoje maleństwo , mam nadzieję że mi pomogą. Nie pisałam ostatnio dużo ale czytam Was na bieżąco, po prostu ból twarzy nie pozwala mi normalnie funkcjonować. Trzymam za Was wszystkie kciuki
Paulcia28 kochanie życzę Ci dużo zdrówka. Ja miałam kiedyś problem z ósemka i wtedy nie chcieli mi jej wyrywać, bo byłam przed wyjazdem do Egiptu i bali się powikłań itp., stomatolog zaaplikowal mi antybiotyk w kieszonkę dziaslowa i przeszło. Nie wiem co poradzić, żeby ulżyć w bólu. Trzymaj się KochanaPaulcia28 lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
Rose7 wrote:Czy któraś z Was jutro betuje? Jestem dzisiaj 8dpt dwóch blastek. Zrobiłam rano test i jest bladziutka druga kreska!
miałam iść na bete we wtorek ale nie wytrzymam i lecę jutro
Po cichu Gra-tu-lu-ję ❤👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Paulcia28 wrote:Ja od czwartku walczę z wyrzynajaca się ósemka i dentysta nic nie może zrobić tylko niestety teraz zapalenie zaatakowalo migdał i węzły chłonne , waga spada i idę jutro do lekarza bo zaczynam się bać o swoje maleństwo , mam nadzieję że mi pomogą. Nie pisałam ostatnio dużo ale czytam Was na bieżąco, po prostu ból twarzy nie pozwala mi normalnie funkcjonować. Trzymam za Was wszystkie kciuki
Już nie miała kiedy Cie ta ósemka dopaść.Współczuję bardzo ... Trzymam kciuki by odpuściła sobie jeszcze na jakiś czas!!!
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 12:00
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny :-* mam nadzieję że jutro mi pomogą , jesteście kochaneDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Bajka_88 wrote:Waleczna dziękuję za dobre słowa.
Paulcia wspolczuje ci tej ósemki. Ale że aż takie powiklania .... kurcze mi tez od czasu do czasu trochę sie ruszy ósemka , ale pocmi i na tym koniec. Ale chyba bez konsultacji z lekarzem się nie obedzie.
Ehh na drugi transfer poszlam na zimno. Fakt ze musialam czekac godz dłużej a na pelnym pecherzu nie było to łatwe, az szlag mnue trafiał. Klełam na wszystko na czym swiat stoi. Mąż był że mną w gabinecie. Oczywiscie przeżywał to sto razy bardziej niz ja. Ostatni raz był ze mną na transferze. Nie ważne co bedzie. Ty to kochana potrafisz podniesc na duchu i dac nadzieję
Asias ja pierwsze oznaczenia mam we wtorek. W tym tez beta ( chociaż nie wiem po co) ktora oczywiscie nic nie wykarze, kolejne zapewne w piatek albo w sobote. Ananaska wcinam po 2 plastry dziennie. Kupilam tylko jednego po pofobno mozna go jeść tylko przez kilka dni.U mnie w klinice nie robią weryfikacji, więc ja pewnie zatestuję ok. 8 dpt, no chyba, ze wcześniej mnie coś podkusi
-
Rose7 wrote:Czy któraś z Was jutro betuje? Jestem dzisiaj 8dpt dwóch blastek. Zrobiłam rano test i jest bladziutka druga kreska!
miałam iść na bete we wtorek ale nie wytrzymam i lecę jutro
Ja jutro testuje umieram ze strachu już.Aife lubi tę wiadomość
-
KasiaŁódź wrote:Ja jutro testuje umieram ze strachu już.
KasiaŁódź trzymam mocniutko kciuki ✊✊✊
Powodzenia ❤KasiaŁódź lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Waleczna wrote:KasiaŁódź trzymam mocniutko kciuki ✊✊✊
Powodzenia ❤KasiaŁódź lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące i oczskujace na testowanie
Paulcia ogromnie współczuję bólutrzymaj się. Strach o malucha ogromny,ja przy katarze lecialam do lekarza ze strachu
Co do tego kto u nas wie - moja rodzinka,i tu mamy ich ogromne wsparcie we wszystkim, jakby trzsba było to i finansowo by pomogli. Wie tesciowa,ale ona tego nie akceptuję (chora wiara i efekt radia maryja), wiedzą niektórzy znajomi,tacy o których wiemy ze dla nixh in vitro to nie zło, a procedura medycznawie moja szefowa. Nie chwalę się tym,ale też nie mam powodu do wstydu, dla mnie jest to prywatna sprawa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 13:19
KasiaŁódź, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
Paulaa25 wrote:Hej dziewczyny powiedzcie mi czy lekarzowi w swoim mieście ktory was bd prowadził w ciąży mowicie ze to ciąza z ivf???MALINKA
39 lat
AMH-0,680
Punkcja 15.03.2019
Transfer 18.03.2019
2 zarodków 3 dniowy
9dpt-beta 0,380 mIU/ml
14dpt-beta <0,100mIU/ml -
Bajka_88 wrote:Też przy pierwszym podejsciu dostałam 5-dniową blastkę, Tylko maja była 5AA. Moja beta w 6 dpt -36, 11dt 55, a potem już tylko w dół poleciała. Takżę trzymam kciuki, żeby Twoja poszła w górę.
Teraz dostałam 2BB.
Przykro mi
Jutro idę jeszcze raz sprawdzićMicha -
asias wrote:Ja też już bez takich emocji jak za pierwszym razem podchodziłam do kolejnych transferów, nie ma co się dziwić, nieudane transfery niestety tak wpływają na psychikę. Najgorzej, że mrozaczków nie ma i dodatkowe przygnębienie dochodzi. Wiadomo jest iskierka nadzieji, że się powiedzie, bo to taka loteria. Oby nam się udało tym razem
U mnie w klinice nie robią weryfikacji, więc ja pewnie zatestuję ok. 8 dpt, no chyba, ze wcześniej mnie coś podkusi
.
Dziewczyny , ktore jutro testuja trzymam mocno kciuki. Musi byc dobrze.
KasiaŁódź lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
nick nieaktualny