In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulcia28 wrote:Tobie również. My o 7 wyjeżdżamy . A po 11 będą już wyniki i się dowiem czy beta jest na 0 czy jeszcze nie.Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:Oby to byl dobry znak. Bo ja tez mam na szyji i zaczynaja sie robic na plecach.Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Dziekuje Kochana:* ♡ Bylam w Kosciolku dzis to pomodlilam sie za Nas wszystkie i nasze kropeczki♡Teraz wszystko w rekach Boga.
Zgadzam się w 100%... my zrobiłyśmy wszystko co mogłyśmy.. ale wszystko w rękach Boga..
Karolciaaa26 wrote:Dziekuje dziewczynki za kciuki i wsparcie.Kadetka muszo nasze malenstwa z nami zostac,boje sie tak samo jak Ty czemu to musi byc takie ciezkie:( Ja wynik pewnie bede znala kolo poludnia
Bardzo dziękuję WAM wszystkim... z Wam łatwiej i raźniej :*moniczka2601, Paulcia28, Karolciaaa26 lubią tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
moniczka2601, Ciasteczko77 DZIĘKUJĘ!!!!
moniczka2601, Ciasteczko77 lubią tę wiadomość
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Dziewczyny, jeszcze raz powodzenia! Co ma być to będzie.
Bajka, strasznie to przykre, co piszesz, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co przechodzisz, ale nie opuszczaj nas. Zawsze można tu się wyżalić, bez względu na wszystko! Tak fantastycznego towarzystwa na forum jeszcze nigdzie nie spotkałamPaulcia28 lubi tę wiadomość
-
Furiatka wrote:Dziewczyny, jeszcze raz powodzenia! Co ma być to będzie.
Bajka, strasznie to przykre, co piszesz, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co przechodzisz, ale nie opuszczaj nas. Zawsze można tu się wyżalić, bez względu na wszystko! Tak fantastycznego towarzystwa na forum jeszcze nigdzie nie spotkałam
Furiatka i Tobie też powodzenia! Oby ten transfer był tym szczęśliwym!Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Ja już po wizycie. Usg nie zrobili bo był inny lekarz i najpierw muszą mieć moje wyniki hormonów by coś więcej powiedzieć. Jeśli beta jeszcze nie jest na 0 to i cysta będzie itp. Wierch teraz czekam na wyniki hormonów i wtedy mi powiedzą czy za dwa tygodnie mam przyjechać na ponowne badania hormonów czy czekać na @ i umawiać się na kolejną procedurę. Nawet z mężem pogadalismy że jak coś to i do trzeciej procedury podejdziemy jak trzeba będzie by cały zapas nasienia zużyć ( mamy jeszcze 5 slomek mrożonych) więc zobaczymy jak to wszystko pójdzie. Póki co czekam na wynikiDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze bety &&&
nich to będzie dzień dobrych wiadomości
i powodzenia na transferze,niech się maluszek zadomawiaPaulcia28, Kadetka lubią tę wiadomość
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Paulcia28 chyba dołączyłam za późno do tematu bo nie wiem dlaczego macie zamrożone nasienie.. czyżby Twój mąż też miał problemy zdrowotne?
Nie ma się co spieszyć na siłę.. lepiej troszkę dłużej odczekać a żeby wszystko było dobrze..
Ściskam mocno!Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Dziewczyny i ja zaciskam mocno kciukasy za wasze pozytywne bety i transfery!!!Mocno kibicuje!!!&&
Bajka przykro mi bardzo ... brak słów poprostu.
Paulcia28 trzymammkciuki równie mocno za was by wszystko było tak jak trzeba i byś jak najszybciej mogła podejść do kolejnej procedury wielka buziaaa :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 09:03
Kadetka, Paulcia28, Karolciaaa26 lubią tę wiadomość
-
Hej jestem po wizycie transfer w niedzielę , ładnie endo urosło... Wyniki ok
tolerancyjna, Paulaa25, Kadetka, Paulcia28, MagNolia55, aga80, Luna131, Karolciaaa26, Ciasteczko77 lubią tę wiadomość
Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
Powodzenia dziewczyny!
Bajka, przytulam z całych sił :* 3maj się dziewczyno! Pamiętaj, że my tu czekamy na Ciebie i oferujemy wsparcie :*Kadetka lubi tę wiadomość
3 x IUI
06.18 - I PICSI, z 14 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
08.18 - II PICSI, z 15 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
03.19 - start III procedury,
19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34
08.06.20 - transfer AZ
07.07.20 - transfer AZ, 7dpt - beta 75.05, 9dpt - 188.06, 13dpt - 1115
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰 -
tolerancyjna wrote:Powodzenia dziewczyny!
Bajka, przytulam z całych sił :* 3maj się dziewczyno! Pamiętaj, że my tu czekamy na Ciebie i oferujemy wsparcie :*
dzięki wielkie!!!tolerancyjna lubi tę wiadomość
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Kadetka wrote:Paulcia28 chyba dołączyłam za późno do tematu bo nie wiem dlaczego macie zamrożone nasienie.. czyżby Twój mąż też miał problemy zdrowotne?
Nie ma się co spieszyć na siłę.. lepiej troszkę dłużej odczekać a żeby wszystko było dobrze..
Ściskam mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 09:39
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Karolcia, Kadetka-kciuki zaciśnięte Musi być dobrze!
Moniczka- ale super Do niedzieli już niedługo
Bajka-jestem w szoku i brak mi słów na Twojego męża...Jak można być takim dupkiem...kiedy to w tych najcięższych chwilach usłyszeć można takie najgorsze słowa?! Wiesz, ciężko usprawiedliwić takie zachowanie, ale spróbujcie może jakiejś terapii...? Może dla niego cała ta sytuacja też jest niezwykle trudna i odreagował w taki właśnie sposób? Powiem Ci, że czasami bardzo trudno jest zrozumieć mężczyzn. Okazuje się, że właśnie w takich trudnych chwilach to my jestešmy o wiele bardziej wytrzymałe...Trzymaj się jakoś :* i kochana nie odchodź...Przecież wiesz, że na nas tu możesz liczyć, wyżalić się...z tym forum jest zdecydowanie łatwiej Zostań :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 10:32
moniczka2601 lubi tę wiadomość