In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MagNolia55 wrote:Karolcia, Kadetka-kciuki zaciśnięte Musi być dobrze!
Moniczka- ale super Do niedzieli już niedługo
Bajka-jestem w szoku i brak mi słów na Twojego męża...Jak można być takim dupkiem...kiedy to w tych najcięższych chwilach usłyszeć można takie najgorsze słowa?! Wiesz, ciężko usprawiedliwić takie zachowanie, ale spróbujcie może jakiejś terapii...? Może dla niego cała ta sytuacja też jest niezwykle trudna i odreagował w taki właśnie sposób? Powiem Ci, że czasami bardzo trudno jest zrozumieć mężczyzn. Okazuje się, że właśnie w takich trudnych chwilach to my jestešmy o wiele bardziej wytrzymałe...Trzymaj się jakoś :* i kochana nie odchodź...Przecież wiesz, że na nas tu możesz liczyć, wyżalić się...z tym forum jest zdecydowanie łatwiej Zostań :*Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
Nie jestem w stanie nic więcej napisać.. dziękuję Wam za wsparcie...Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
Kadetka wrote:Beta < 1,20......Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
MagNolia55 wrote:A na ile i gdzie? Jeśli można spytaćRocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
nick nieaktualny
-
Lukrecja wrote:Kochana, czy mąż miał robiony kariotyp? Wiem co czujesz. Nie poddawaj się.
Lukrecja lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Ciasteczko- dziękuję za pamięć, pytałaś jak się czuję... Nie jest źle, choć mogło być lepiej...albo i gorzej, więc chyba nie mam co narzekać. Ostatnio doskwiera mi pernamentne zmęczenie, wilczy apetyt i delikatne mdłości...Nie wiem, czy to zmęczenie nie jest też efektem braku kawy...Zawsze piłam ok. trzech dziennie, coprawda rozpuszczalnych...no ale teraz brakuje...Ograniczaczam się czasem do jednej - jak już nie mogę wytrzymać, a czasami nie piję wcale.
A zdrówko-nie wiem...oby dobrze Teraz tylko czekam na czwartkowà wizytę i czas mi się niemiłosiernie dłuży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 10:59
-
Kadetka wrote:Beta < 1,20......
3 x IUI
06.18 - I PICSI, z 14 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
08.18 - II PICSI, z 15 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
03.19 - start III procedury,
19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34
08.06.20 - transfer AZ
07.07.20 - transfer AZ, 7dpt - beta 75.05, 9dpt - 188.06, 13dpt - 1115
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰 -
MagNolia55 wrote:Kadetko, a kiedy masz konsultacje z lekarzem? Może on coś wyjaśni
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Kadetka wrote:Nawet nie wiem kiedy powinnam iść... Na razie dr odpisała tylko żeby odstawić leki... Domyślam się że musi nastąpić krwawienie.. nie wiem ile to może trwać..
Rozumiem...poczekaj więc na miesiączkę i spróbuj sie umówić...w tym czasie pomyślisz o co chciałabyś ewentualnie zapytać...Póki co jeszcze raz przytulam :* -
Dziewczyny zaciskam kciuki za Was!
Karolcia będę zaglądać, żeby zobaczyć tu tłustą betę!
Ewi a Ty kiedy betujesz?Karolciaaa26 lubi tę wiadomość